Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Milioner Drzewiecki - gdzie tak się dorobił? |
kibic0 - jesteś zerem. Na was powinna w końcu znaleźć się pała i skutecznie do dupy wam zaglądać. Wtedy te bydło może troche się uspokoi. Bo na was już nie ma lekarstwa - was trzeba napier... i patrzeć czy jeszcze skamle.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Milioner Drzewiecki - gdzie tak się dorobił? |
sam jesteś bydło, jesteś przeciwko przemocy na stadionie a w rozwiązaniu tego proponujesz jeszcze gorszą przemoc, czyli jesteś jeszcze gorszy od tych "najgorszych chuliganów", czy kiedykolwiek dostałeś na stadionie od jakiegoś kibica? jasne że NIE!! bo w takich starciach nigdy nie cierpią zwykli ludzie to takich agresorów jak ty powinni pałować za same myślenie
|
|
Czy ktoś z Czytelników odwiedza łomżyńską Poradnię Okulistyczną. Ile czasu trzeba czekać żeby dostać się do okulisty? Byłem w Poradni bardzo dawno, a słyszałem, że trzeba długo czekać. Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
Nie powiedziałem że masz Biskupa słuchać.Napisałem że są tam mądre sformułowania a jak byś czasami posłuchał to też dobrze
|
|
Proponuję zakończyć temat,gdyż dyskusja ta do niczego nie prowadzi... bigi2004
|
|
najlepiej idz gdzies do okulisty prywatnie. zbadaj sobie wzrok komputerowo. koszt nie jest drogi takiego badania a naprawde warto jesli masz wade wzroku. kiedys musialem czekac az ponad 2 miesiace na wizyte u okulisty . teraz niewiem jak tam z kolejkami jest w szpitalu do oklulisty.
|
|
Autor: prawdomuwny (---.lom.vectranet.pl) Data: 05-11-06 19:50 przed przeprowadcka do białego akurat mieszkałem na Śniadeckego i jeszcze raz: Autor: prawdomuwny (---.lom.vectranet.pl) Data: 05-11-06 19:50 ??
|
|
Sumo/malaha: dzięki za rzetelną relację. Jestem zaskoczony jednak sytuacją - cyt: "Jednakowoż za to, co robili z ludźmi, którzy np. chcieli jedynie zatelefonować i stali w drzwiach autobusu, paru milicjantów powinno ... " Napisałbym na miejscu grupy zorganizowanych kibiców oficjalną skargę na te działania. Zapewne nie pomoże od razu, ale niech wiedzą, że Polska to kraj prawa i są także bezstronni obserwatorzy !
|
|
w komforcie widzialem
|
|
Portal nie wyciąga kasy. Jeżeli dany kandydat chce się ogłosic to rzecz jasna ma do tego prawo. Nie mozna prowadzić selekcji który moze a który nie. Trzeba dać szansę wszytskim. Taki natłok reklam świadczy tylko o wielkie pozycji 4lomza i nie słabnącej popularności.
|
|
wie ktos kto pisze ten napis YAGBOYS???bo wszedzie prawie one sa...na hali sportowej przy skate jest ich kilka....widzial ktos jeszcze gdzies te napisy?? mediarek
|
|
masz całą dupe w spodniach :P krew Ci leci z kieszeni
|
|
chcę wyjechać na urlop do gospodarstwa agrturystycznego (gdzieś na mazurach) , nie wiem gdzie jest dobrze więc proszę o pomoc ( jeśli gosp.agro. posiada stronę www. to też proszę podać)
|
|
napewno jakiś idiota... Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
www.orange.pl ja normalnie stad wysylam i zawsze dochodzilo...
|
|
niezłe...ale sie usmiałam...zycze im powodzenia z takim Prezydentem...hahaha
|
|
Sposób wysławiania się bardzo przypomina mi jednego z zastępców prezydenta, jednej z ostatnich kadencji... Nie powiem, której kadencji bo na mnie też doniesie do prokuratury... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |