poniedziałek, 04 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Milioner Drzewiecki - gdzie tak się dorobił?

kibic0 - jesteś zerem. Na was powinna w końcu znaleźć się pała i skutecznie do dupy wam zaglądać. Wtedy te bydło może troche się uspokoi. Bo na was już nie ma lekarstwa - was trzeba napier... i patrzeć czy jeszcze skamle.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Milioner Drzewiecki - gdzie tak się dorobił?

sam jesteś bydło, jesteś przeciwko przemocy na stadionie a w rozwiązaniu tego proponujesz jeszcze gorszą przemoc, czyli jesteś jeszcze gorszy od tych "najgorszych chuliganów", czy kiedykolwiek dostałeś na stadionie od jakiegoś kibica? jasne że NIE!! bo w takich starciach nigdy nie cierpią zwykli ludzie
to takich agresorów jak ty powinni pałować za same myślenie

Czy ktoś z Czytelników odwiedza łomżyńską Poradnię Okulistyczną. Ile czasu trzeba czekać żeby dostać się do okulisty? Byłem w Poradni bardzo dawno, a słyszałem, że trzeba długo czekać.

Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika

Nie powiedziałem że masz Biskupa słuchać.Napisałem że są tam mądre sformułowania a jak byś czasami posłuchał to też dobrze

Proponuję zakończyć temat,gdyż dyskusja ta do niczego nie prowadzi...

bigi2004

najlepiej idz gdzies do okulisty prywatnie. zbadaj sobie wzrok komputerowo. koszt nie jest drogi takiego badania a naprawde warto jesli masz wade wzroku. kiedys musialem czekac az ponad 2 miesiace na wizyte u okulisty . teraz niewiem jak tam z kolejkami jest w szpitalu do oklulisty.

Autor: prawdomuwny (---.lom.vectranet.pl)
Data: 05-11-06 19:50

przed przeprowadcka do białego akurat mieszkałem na Śniadeckego

i jeszcze raz:

Autor: prawdomuwny (---.lom.vectranet.pl)
Data: 05-11-06 19:50

??

Sumo/malaha:
dzięki za rzetelną relację. Jestem zaskoczony jednak sytuacją - cyt:
"Jednakowoż za to, co robili z ludźmi, którzy np. chcieli jedynie zatelefonować i stali w drzwiach autobusu, paru milicjantów powinno ... "
Napisałbym na miejscu grupy zorganizowanych kibiców oficjalną skargę na te działania. Zapewne nie pomoże od razu, ale niech wiedzą, że Polska to kraj prawa i są także bezstronni obserwatorzy !

w komforcie widzialem

Portal nie wyciąga kasy. Jeżeli dany kandydat chce się ogłosic to rzecz jasna ma do tego prawo. Nie mozna prowadzić selekcji który moze a który nie. Trzeba dać szansę wszytskim. Taki natłok reklam świadczy tylko o wielkie pozycji 4lomza i nie słabnącej popularności.

wie ktos kto pisze ten napis YAGBOYS???bo wszedzie prawie one sa...na hali sportowej przy skate jest ich kilka....widzial ktos jeszcze gdzies te napisy??

mediarek

masz całą dupe w spodniach :P krew Ci leci z kieszeni

chcę wyjechać na urlop do gospodarstwa agrturystycznego (gdzieś na mazurach) , nie wiem gdzie jest dobrze więc proszę o pomoc ( jeśli gosp.agro. posiada stronę www. to też proszę podać)

napewno jakiś idiota...

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

www.orange.pl ja normalnie stad wysylam i zawsze dochodzilo...

niezłe...ale sie usmiałam...zycze im powodzenia z takim Prezydentem...hahaha

Sposób wysławiania się bardzo przypomina mi jednego z zastępców prezydenta, jednej z ostatnich kadencji... Nie powiem, której kadencji bo na mnie też doniesie do prokuratury...

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org