Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
US nie mylić z USA |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: US nie mylić z USA |
kiedy powstanie hipermarket beda tez nowe miejsca pracy dlatego uwazam ze kozystna jest budowa takiego obiektu w lomzy, no a poza tym tak jak mowi pani Hoffman nie bedziemy musieli jezdzic do bialegostoku, a male sklepy tez sa potrzebne, bo wiadomo ze jak ktos wyskoczy po drobne zakupy to nie bedzie specjalnie szedl do wielkiego sklepu zeby przy okazji postac tez w wiekszej kolejce. no i oczywiscie male sklepy obniza tez ceny jak bedzie konkurencja
|
|
chyba sama nie wiem czego chce, ale dzieki za pomoc
|
|
Obietnicę Zajkowskiego, że dzisiaj zechce wyjaśnić i odpowiedzieć na nasze pytania, należy traktować jak obietnicę przedwyborczą.... czyli naobiecuje, "pomydli oczy", a potem wypnie się na wszystkich :)
|
|
proste ale ciezko jest sprzedac taki budynek chyba ze ktos znow zalozy w nim klub gogo albo cos podobnego ;) bo ludzie raczej nie chca mieszkac w takim domu, a poza tym z tego co wiem to cena nie jest wygorowana
|
|
Laptop do sprzedania to DELL LATITUDE D610 HD:40 GB RAM: 512 PROCESOR: Pentium M 1,8 Ghz NAPĘD: DVD-rom NAGRYWARKA: CDR-CDRW Karta graficzna zintegrowana 128 mb Modem Wi-Fi 4x USB 2.0 Wyjście na monitor S-video out Cena:2900zł Laptop nieużywany, kupiony w USA. ![]() W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Witam wszystkich zainteresowanych a w szczególnosci ; łomżanina , jarka122, stefanka1, demeter-a i PGI ... ( mam nadzieję że kogoś nie pominąłem) Na wstępie przepraszam , jest czas kampanii i dopiero dotarłem do domu, ale widzę że już niektórych nerwy poniosły, jeszcze raz przepraszam za późną porę odpowiedzi. Zanim coś napiszę , bardzo dziekuję osobom które zadzwoniły do mnie i prosiły abym nie odpowiadał na pytania i prowokacyjne zaczepki kilku osób. Uważam jednak , że te osoby muszą tak pisać / wyzywać i opluwać / bo dostały takie zlecenie. Tak się dziwnie składa ,że w waszym otoczeniu mam teź przyjaciół i dobrze wiem co się dzieje ale spoko, dam radę ... do PGI - jesli chodzi o wydatki na kampanię , możesz zwrócić się do pełnomocnika finansowego Platformy Obywatelskiej i on ciebie poinformuję o tym wszystkim , tylko on jest uprawniony do stefanka1 - nic do ciebie nie mam , a jesli chodzi o szkodzenie to zapytaj jarka122 i łomżanina , nikt do mnie nie dzwonił w tej sprawie do łomżanina - cieszę sie że jesteś uczciwym człowiekiem i że będziesz miał odwagę się przedstwić / to ważne / , jesli chodzi o informację to nigdy nie pisałem że jest kompromitujaca tylko uznałem że jest niegodna Twojej osoby, ale ja w przeciwięństwie do niektórych osób w tym mieści nie rozprowadzam fałszywych i bzdurnych informacji i nic w tej sprawie nie napiszę, bo jestem daleki od pisania plotek i domysłów. do łomżanina - ale mam też prośbę do Ciebie , jeśli nie jesteś czegoś pewny to nie pisz i nie obrzucaj błotem - tak jak napisałeś kompletną bzdurę że miałem kilka żon - jako pytanie retoryczne !!! do jarka122 - na Twoje pytania odpowiem tak ; nie będę na forum publicznym odpowiadał na pytania o aborcję , eutanazję, karę śmierci bo to są pytania zbyt ogólne , chyba że zadasz je konkretnie i do wszytkich kandydatów do Sejmiku , po drugie jeśli chodzi o sprawy rodziny to odpowiem w ten sposób ; tak jestem szcześliwym ojcem 4 dzieci , które bardzo mnie wspierają duchowo w tej kampani , jestem rozwiedziony , a czy jestem liberałem , myślę że tak jestem liberałem z ludzką twarzą i optymistycznym podejściem do życia , lubię ludziom pomagać i pomagam, jeśli chodzi o ukończenie szkoły średniej - Zespół Szkół Mechanicznych w Łomży - Technikum Elektryczne ( TE ) w 1990 r - przy okazji pozdrawiam swoją V TE, kadrę nauczycielską i wszystkich absolwentów tej szkoły do adwokata - proszę nie pisać na mój temat żadnych postów, bo to denerwuję pewnych formułowiczów Na zakończenie ; bardzo proszę jeszcze raz o zachowanie pewnych standartów pisania , pytania i przede wszystkim pisania o kimś i o czymś... Życzę miłego weekendu i mam nadzieję iż w odpowiedzi wszyscy tj; łomżanin , PGI , jarek 122 , demeter , stefanek1 oraz adwokat napiszą wszytkim formułowiczom swoje typy głosów na prezydenta miasta , radnego miasta i radnego wojewódzkiego .... bardzo na to liczę
|
|
P.Maćku badz pan chłop i pokaż pan jak sie spodnie nosi.Nie rob pan z siebie naprawde ofiary
|
|
a kto ma jakiś mały dysk np. 10 G i jakiś w miare sensowny monitor na sprzedarz?
|
|
Gdzie w Lomży kupie katode 12v Revoltec'a o kolorze zielonym lub niebieskim o dł. 30 cm w cenie ok. 30zł. Są one w jakimś komputerowym?
|
|
giina ty nie cztałeś/czytałaś poprzednich postów,prawda? :) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Treść jest ukryta
|
|
idź do piekarni :P za darmo dostaniesz :)
|
|
Dell D620 Dell D610 z allegro Nie jest to okazja ale nie jest to również drogie. W USA kosztuje podobnie. Dran - tak jak nemo napisał, takich rzeczy nie kupuje się od użytkowników podejrzanych. Trzeba zachować zimną krew i nie wciskać przycisków "licytuj" oraz "kup teraz" na hurra. Można przecież poprosić o kontakt telefoniczny, zdjęcia sprzedawanego przedmiotu i ewentualne spotkanie na obejrzenie przedmiotu jeśli mieszka się blisko. Jest wiele możliwości na sprawdzenie sprzedającego. Nie wolno również tworzyć stereotypu, że allegro to sami oszuści.
|
|
faktycznie jakby trochę zmroziło!!!! czy to tosamo co tu gdzies w dyskusji ma innym watku że Nowak niby komus cos tego?????? ___________________________________
|
|
tradycyjnie wybrałem pisz :)
|
|
Oj panie Zajkowski , ja nigdy nie napisalem ze miales kilka zon !!!!!!! bardzo popieram wypowiedz stefanka1 ,,, NIC DODAC NIC UJAC !!! tu nie chodzilo o Zony,Dzieci , szkoly czy orientacja seksualna - tu chodzilo o to czy ktos ma JAJA !!! potrafi walczyc o siebie i o reszte spoleczenstwa , i musze stwierdzic ze oblal pan ten egzamin z kretesem !!! wypowiedz Pana ze dowiedzial sie Pan bardzo wstydliwych rzeczy na moj temat byla ponizej pasa !!! chcial mnie pan zastraszyc ? ladny poczatek , czuje sie jak za komuny (zamknij sie ,nie oddychaj,nie patrz ) ja to jurz przerabialem,,,, jesli masz jeszcze troche honoru to daj sie na spokoj , a pieniadze ktore masz przeznaczyc na kampanie przeznacz na cele harytatywne , idzie zima i placowki spoleczne bardzo chetnie by z tych pieniazkow skorzystaly ,,,, np. hospicjum , dom dziecka czy nasz kochany LKS ..... co pan na to ???
|
|
zgadzam sie z nim 26 i 28 najgorsze ale jak zrobili w naszym bloku te domofony to inaczej najlepiej jak snieg pada to nikt nie wychodzi:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |