poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PO: Barcikowski musi odejść. Uzasadnienie dumisji szefa ABW bardzo dziwne.

inet mam ....tuż obok na księżnej anny..... chodzi spoko z taką prędkością z jaką wykupiłem abonament.... podobno są problemy z długimi pingami przy grach on-line, ale przy standardowym korzystaniu z przeglądarek, poczty, p2p, itp nie ma problemu..... :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PO: Barcikowski musi odejść. Uzasadnienie dumisji szefa ABW bardzo dziwne.

Tiger spędziłeś miłego Sylwestra w jednym z hoteli naszego malowniczego powiatu ?

IST. Widziałem u kumpla kilka razy - chodzi szybko, podobno nie ma żadnych problemów... No, poza zablokowanymi p2p ale wszystko da się ominąć :)))

Zablokowali Twoje (bądź Twojej sieci) IP i nie możesz dodawać komentarzy z tego hosta. Proste.

OT

Treść jest ukryta

Właśnie kończę testować neostradę , niestety jest dla mnie trochę za droga nie wchodzi u mnie wgrę vektra ani twarde złącze podpowedzcie prosze innych tańszych dostawców internetu.

krzysztof

---
PGG

Re: OT

W autobusach jadących 7-8 rano i 13:30-14:30, szczególnie w 10 i 8 jest taki tłok, że nawet teraz jest duszno:-) Ale na serio - fakt, nie ma kasy...

Z poważaniem...

Ja tam jjem od czasu do czasu wedliny z Podgorza. Sa dobre, nie slyszalem zeby ktos narzekał. SWOJE I DOBRE :) POLECAM

Proszę państwa w swych polemikach odbiegacie od głównego tematu. Za co biorą lekarze 400 zł/dyż. Czy ktoś z forumowiczów potrafi przedstawić treść kontraktu, zakres czynności i obowiązków lekarza na takim dyżurze ?. Wtedy można dyskutować czy to jest dużo, czy mało? Z tego co mi przynajmniej wiadomo to lekarze bardzo duzą część obowiązków i czynności zwalają na pielęgniarki. Pielęgniark wiedzą o tym, ale kto by śmiał zwrócić uwagę panu lekarzowi. Utarło się że do roboty to jest pielęgniarka, a do kasy lekarz. Za dwa dyżury lekarskie pielęgniarka musi pracować cały miesiąc. Z tego co mi też wiado duża część pielegniarek posiada wyższe wykształcenie pelęgniarskie i specjalizacje i też zarabia 800 zł.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org