poniedziałek, 04 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wybrany przez Polski Naród pierwszy od 1945 roku Prezydent

hwdp

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wybrany przez Polski Naród pierwszy od 1945 roku Prezydent

Panie Zajkowski po raz kolejny panu przypominam - poniewaz pan kłamał
to głosowąć na pana nie będę. Chciałem dać jednak panu i zarazem sobie szansę zmiany decyzji i skierowałem do pana kilka bardzo prostych pytań ,na które chyba każdy kandydujący jest w stanie odpowiedzieć. Póżniej chciałem przejść do programu wyborczego. Niestety nie dał pan mi tej szansy. Mam wrazenie, że to wszystko pana przerasta.
Niech pan zrozumie , że ludzie przypadkowi którzy tak na siłę chcą wcisnąć się do władzy , nie dają nam kompletnie nadziei na lepsze życie. Do wszelkich władz powinni predysponować ludzie mądrzy , odpowiednio przygotowani i doświadczeni. Władza nie może być poligonem dla ludzi którym tego doświadczenia brak
Poza tym z obwieszczeń wyborczych wynika że nie jest pan z Łomży a ja raczej chcę głosować na ludzi z naszego miasta.
Na koniec proponuję panu zapoznać się z orędziem Bikupa odnośnie wyborów( jest cytowany w internecie) tam są bardzo mądre sformułowania.Zachęcam

Nie byli tacy, nie widzieli. Interwencja policji była spóźnione, może i słuszna w czasie keidy była akcja na murawie, ale nie przez całą 2 połowe towarzystwo i spychanie nas gdy chcemy przybic naszym piłkarzom symboliczne "piątki". To, że na sektorze są kibice spokojni to już nie interesuje policji, nie patrzą czy jest dzieciak czy dziewczyna czy starsza osoba. mnie to tylko przerażał widok policji i grad pał spadających cochwila na kibiców...

A co do prowokacji to sie zgodze, mandaty za sikanie w polu to już jest wielka wielka przesada. Pozwalają zatrzymac sie na sikanie w Stawiskach, nastepnie karają za to, bezsens..

Kolejny nick pana Macieja

Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika

Mnie też nie interesują mądre sformułowania Biskupa , ani Jarek 122. Co to za nowy twór wyborczy ten jarek122 ? O starych stażem , a młodych wiekiem forumowiczach pisze jako kolejnym nicku P. Macieja!!!! To są jaja!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org