Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
moja babcia powiedziala ze tym razem zaglosuje na PO, bo |
komisja śledcza to dobry pomysł... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: moja babcia powiedziala ze tym razem zaglosuje na PO, bo |
Zapomnij, ze ktokolwiek sie przyzna do tego. LKS-owka ostatnio to jeden wielki przekret, mozesz se w archiwum pogrzebac i sprawdzic, ze nikt nie raczyl odpowiedziec na pytanie z czasem zamykania typowania kolejek. Rownia pochyla w dol i wszystko w tym temacie.
|
|
widział kilka dokumentów tego typu już wcześniej i myślę, że jest w tym sporo prawdy. nadchodzi apokalipsa - 2012, a bush to szatan, w ludzkim ciele. poczytajcie biblię.
|
|
buhehhehehhe przynajmniej 6 filmów (reportarzy) było na ten temat długo jeszcze takie będzieci bic pianę.
|
|
witam, mam pytanie...czy jest w Łomży skup starych komputerow? Jesli tak , to gdzie sie miesci?I jeszcze jedno...chcialabym kupic laptopa ale kompletnie sie nie znam na tym gdzie jest tanio i jaki ?w gre wchodzi cena 2000-3000zl. z gory dziekuje za odp. Pozdrawiam bagrmosen
|
|
|
takowe stare komp to tylko do komisu albo daj ogłoszenie w gazeci i czekaj tylko na chetnego, a co do laptopów to szukaj po sklepach komputerowych i tak jak kolega napisał na allegro-czasami można kupić naprawdę coś pożądnego
|
|
w expercie na bema
|
|
na wyszynskiego to sie nawet nie wybieraj :] bo sie mocno zdziwisz jak ci sypna cene 100zl ha... lepiej na allegro sprzedaj. a laptopa tez mozesz na allegro poszukac. napewno znajdziesz cos dobrego w tej cenie.
|
|
Witam, poważne firmy korzystają z wyspecjalizowanych agencji. Większość ogłoszeń bezpłatnych - nie chcę obrażać żadnego z pracodawców, jest mało atrakcyjna dla poszukujących pracy. Od siebie mogę dodać tylko to że należy przed podjęciem pracy "popytać" się ludzi którzy tam pracowali bądź pracują o warunkach zatrudnienia. Pozdrawiam MirekO
|
|
Ile wart jest człowiek nie jako osoba fizyczna, ale to co ma w sobie, jego dusza, charakter i rozum, czy też można przeliczyć na mamonę? Pozdrowienia.
|
|
są napewno takie fotki sam robiłem taką pracę z tymi fotkami jakieś 2tyg temu. Tu napewno coś znajdziesz: http://www.lomza.friko.pl/galeria/szkic.htm
|
|
"Jak ktos chce kupowac z allegro to oczywiscie jego sprawa. Fakt faktem, ze nie raz dochodzi do przekretow, a odzyskanie pieniedzy graniczy czesto z cudem. Nie mowiac o tym, ze kupujesz kota w worku i nie masz pojecia w jakim cos jest stanie." Na allegro kupowałem już nie raz części do komputera, obiektywy itp itd. Jeśli kupujesz od porządnego sprzedawcy (duża część oferty allegro to oferty sklepów) to nie masz problemów ze zwrotem towaru i odzyskaniem pieniędzy (co najwyżej pokryjesz koszty wysyłki). A ja łomżyńskich sklepikarzy z cenami z kosomosu nie mam zamiaru dorabiać, ale jeśli ktoś chce jego wola...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |