Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomżyński Kononowicz |
Nieweim o co chodzi o jaki spektakl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomżyński Kononowicz |
No troche dużo kasy. Nic wielkiego to jest: trochę słów, trochę snów, trochę łez
|
|
Szkoda że mnie tam niebyło :( _________________________________________________________________ http://www.michalkiewicz.pl/ https://myslpolska.info/ http://kresywekrwi.blogspot.com/?m=0
|
|
Ale jak stworzyc ten system ?
|
|
Najpierw była osada, potem wieś, potem miasto. Używanie sformułowań typu gamonie, wieś, obraża i mieszkańców wsi i dzielnicy czy osiedla oraz całego miasta. Poza tym często mieszkańcy wsi są bardziej kulturalni i bardziej szanujący zimię, zwierzęta i człowieka niż niejeden mieszczuch. Do określenia faceta który to zrobił zwierzęciu i pewnie niewiele brakowalo a i człowiekowi, są inne określenia: zwyrodnialec, morderca itp. Mam nadzieję, że policja, jeśli mieszkańcy będą z nia chcieli współdziałać szybko znajdzie tego porąbańca, a prokurator i sąd nie odpuści.
|
|
Obrażajcie się mili moi :) Wiem, co mówię i tyle. dzieci - śmieci z południa - dzielnicy wiejskiej (w złym tego słowa znaczeniu). A może nie? Beton, drzewka i samochody. Trzepaki i garaże. Supermarkety mięsne i pola uprawne. Osiem kościołów i zabójcy psów. Błoto i kostka brukowa. Zero tradycji, kultury. Sypialnia. Młodzi kierowcy, siłownie i szkoły-molochy. Ludzie pozamykani w mieszkankach z płyty żelbetowo - azbestowej. Pozdro.
|
|
Wygrałem i zakanczam ten konkurs kto sie wypowie pod moja wypowiedzia to ma 100 % że niewygral bo ja wygrałem Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
a może się uśmiechają bo właśnie przeczytali jeden z postów Ptysia... :D
|
|
A ja dzisiaj od rana widzę wiosenne słońce. Dlatego ubrałam sie w jasne kolory i mimo wszystko uśmiecham się. Pewnie dlatego, że wiem o istnieniu Ptysia i mu podobnych. A może wiosna też ma z tym coś wspólnego?
|
|
|
HAHA Wysrój wnętrza
|
|
adamus a kim ty jestes bo chyba nie mieszczuchem.???
|
|
Jeśli ktoś ma lub zna nokię 6210 to niech mi napisze gdzie w tym telefonie można ustawić tapetę na ekran. No zgłupiałam... nie mogę znaleźć takiej opcji... pomocy.
|
|
no ale ja właśnie nie mam czegoś takiego... w ustawieniach mam tylko ustawienia połączeń i telefonu, a w środku znowu nic... czy to nie dziwne?
|
|
k***a zamknij sie dzieciaku, jeszcze kilka lat ci brakuje żeby do Metra wejść a masz najwięcej komentarzy do tego tematu, tak jak zresztą w innych tematach, tak to dać dziecku dostęp do internetu... nowy wystrój wnętrza jest całkiem ciekawy, zastanawiam sie, czy jeszcze zostały vlepki z przed postu :) szkoda że nie ma żadnych więkrzych klubów (typu Metro) w południowo wschodniej części miasta :(
|
|
mam pytanie ile w łomzy na poczcie kosztuje wysyłka paczki za pobraniem i zwykłej paczki, bo chciałbym wystawic przedmiot na allegro i niewiem jak z ceno wysyłki.
|
|
Jak kupisz na Allegro przedmiot do 1kg to kupujący wysyła 5 zł na przesyłkę paczki, po otrzymaniu kasy sprzedający wysyła przedmiot wylicytowany. Chyba, że sam chcesz opłacić przesyłkę. Pozdrowienia.
|
|
Może telefon nie posiada takiej funkcjonalności :P Scafander
|
|
Ja to tu niechce sie wtrącać ale po co ie klucić ? zorro
|
|
co prawda to prawda niestety.... błędy, niedociągnięcia i inne ukrywane shity tej szkoły to zwykła szara codzienność ucznia II LO.... no ale trudno sie dziwić... ta placówka yest poprostu przereklamowana i tyle dabz
|
|
Ptysiu! Nie odpowiadaj na ich zaczepki tylko rób swoje. Pozdrowienia.
|
|
troąba bąba a ostatni jestem ja póki co .... ;P
|
|
Wiem dobrze co mam robić:D
|
|
666 eeeeee.... ja tu nic nie będe sie wypowidał i nikogo tu nieobrażam uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
ZARAZ ZARAZ Co Wy wszyscy powiecie - morderca ... Nie widziałem tego zdazenia ale tyle razy widziałem BEZMYŚLNYCH żeby nie powiedzieć durnych włascicieli psów spacerujących ze swoimi pociechani (metrowe bydlaki) bez smyczy i kagańca w miejscach publicznych !!! PYTANIE -- GDZIE WTEDY JEST POLICJA Czemu policja i straż miejska nie ukruci takich praktyk, czy potrzeba czekać aż taki zagraj pogryzie kogoś ?? Wiem zabił psa - zakładam że w tym przypadku właściciel tego stworzenia był w porządku (pies spacerował na smyczy i w kagańcu, nawet sprzątał po nim g... z trawnika) ale czy nie istnieje prawdopodobieństwo że poprostu bronił się !!! Ja jestem za BARDZO SUROWYM karaniem "psiarczyków" nie pilnujących swoich podopiecznych i nie sprzątających po nich. CZY KTOŚ Z WAS SPRÓBOWAŁ WEJŚĆ PO ZIMIE NA TRAWNIK (NP DZIECKO) NA CHUŚTAWKĘ ITP... KTO BY SIĘ ODWAŻYŁ - LEPIEJ WYKĄPAĆ SIĘ W KLOZECIE - NIE
|
|
tak dla przykladu... jak zlapia tego "morderce" to wpuscic go do klatki z 2 moze 3 wiekszymi pieskami... moze wtedy przemysli pewne rzeczy... ;)
|
|
Trzeba wgrac przez kabel do telefonu, i bedziesz miala jako logo operatora, inaczej sie nie da ... Dresy przyszly ze Wschodu, nie z Ameryki, nie z Zachodu...
|
|
Edzio sam moze niewiedzieć hahaha tylko fakty bez komentarza
|
|
To nie ma takiej ocji jedyne co możesz mieć to logo na wyświetlaczu i nic pozatym wiem dobrze bo miałem go przez dwa latka i był zaj****.
|
|
po przeczytaniu tych postów jestem lekko w szoku, te ceny są dla mnie kosmiczne a pytałem tak z ciekawości i nie spodziewałem się że takie ceny są w naszym mieście, nie wiem ale dla mnie kupno mieszkania chyba pozostanie czymś nierealnym bo odkładanie każdego grosza przez 30 lat po prostu mnie przeraża pozdro
|
|
|
No to mamy jasność. Pan Zajkowski kłamał. Jeśli kłamie się na początku politycznej drogi to końcowy efekt można błyskawicznie przewidzieć. Poza tym w opisie swojej osoby , p. Zajkowski coś próbuje ściemniać
|
|
Dla mnie fotki też są OK , więc nie wiem ocb? Nie ważne czym zrobione , ważne żeby były dobre , te zdecydowanie są Sam troche cykam fotki i wiem że nie potrzbny jest jakiś MEGA dobry sprzęt żeby się pobawić
|
|
no zaczęło się
|
|
a raczej 0-1 !! dla ŁKS-u
|
|
a by po przerwie wytrzymali
|
|
James May - serio Adenauer był w Łomży? Jaki był jego kolor i skąd blachy? DiDi
|
|
Kłamie pan, dlatego pana na pewno nie poprę. Ale może przekona pan innych. Proszę napisać o swoich sukcesach, skąd pan się wywodzi. jaki jest pana stosunek do aborcji i eutanazji, kary śmierci, czy rodzina pańskim zdaniem jest podstawową komórką organizacji społeczestwa,czy jest pan szczęśliwym ojcem i mężem,czy jest pan liberałem i dlaczego. I jeszce jedno pytanie gdzie i jaką kończył pan szkołę średnią.
|
|
ZENADA I OBLUDA - same KLAMSTWA !!!!!!!!!!!!!!
|
|
Niech Pan odpowie proszę na moje pytania. Zapewniam pana ,że nad kazdym się zastanowiłem. Czy tak trudno jest powiedzieć wyborcom skąd pan się wywodzi, jaki jest pański pogląd , w tym wypadku na rodzinę czy jaką skończył pan szkołę. To podstawowa wiedza jaką chciałby posiadać potencjalny wyborca. Jak to będzie wiedział - przejdzie do pańskiego programu wyborczego. O program mam zamiar również zapytać ,bo dotychczasowe pańskie wypowiedzi na temat spraw którymi zajmuje się Semik są przykładem dyletantstwa a to budzi we mnie niepokój, bo niech pan mi uwierzy zależy mi aby rządzili nami ludzie z doświadczeniem a nie tacy którzy chcą się na siłę wypromować i to w dodatku posługując się kłamstwem
|
|
Baltika Trawel powinniście przemyśleć swoją działalnośc.Wpadki to u was normalka najprawdopodobniej przyzwycziliście się do nich.Brak poszanowania dla drugiego człowieka.Dzięki wam 100-tu młodych ludzi pomimo długich przygotowań do wyjazdu,wstania ciut świt, mogli się tylko popatrzeć się jak ich rówieśnicy z innych szkół wyjeżdzają na pielgrzymkę.Czy macie świadomość co oni czuli?Człowiek odpowiedzialny za podstawienie sprawnych autokarów nie wydusił słowa przepraszam.Czy ze zwrotem pieniędzy będzie też tak ciężko? A MOŻE WRESZCIE REKOMPENSATA ZA ZRANIONE UCZUCIA - POZYTYWNY PRZYKŁAD DLA MŁODZIEŻY!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
hahaha ***** na groby a nie na impreze jarek
|
|
BRAWO są tu jeszcze łomżyniacy, pan "CZ" nie załapał, zapraszam na wycieczkę po Łomży Pana CZ i pokaże Panu ul. Wojska Polskiego, może nie tak śliczna jak połączenie Poznańskiej z ul. Fabryczną, ale biegnie koło parku. Ul. Kanalna nie pochodzi od kanalii, a ni też od kanałów. I tu drodzy Państwo z Rembelina, skąd tak dziwna nazwa?
|
|
To prawda, każda forma samoreklamy jest dobra (portfolio). Ale pracodawca, przeważnie daje ogłoszenia, nie je czyta.
|
|
Ja nie widze innego tematu ze zdjeciami treningu LKS-u na wlasnym stadionie(boisku??).
|
|
no wlaśnie mieczkoś997 dobrze powiedziałeś wkońcu nie jedzie się tym autobusem 50km...
|
|
A ktos zostal zlapany "za reke"?? moze nie pamietasz tego jak MW wieszali swoje "reklamy" czy co to takiego bylo... to od razu nimi sie zajeto... a trudno zeby zara jakas specianla druzyna powstala ds. scigania osob , ktore naklejaja reklamy na przystanki...jak nie lubisz reklam to nie musisz patrzec...ida wybory to sa oklejone..co roku to samo ale nikt nic nei gadal...a jak juz kogos to tak bardzo denerwuje to moze powinien sie udac do osoby, ktora zaplacila za rozmieszczenie tych plakatow wyborczych... takie jest moje zdanie. dziekuje i pozdrawiam.
|
|
jak chcesz tak bardzo jezdzic jelczem z 71 roku to prosze cie bardzo! kup sobie jeden i jezdzij nim! i nie zawracaj nikomu za przeproszeniem... dupy! -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
jak ktoś się interesował i chodził na stadion to wie co jest pod ziemią - ciekawe kiedy będą testować system zraszający, bo jeszcze tego nie robili - pewnie po święcie a boisko gładkie jak stół - kierownik budowy mówił, że w czwartek będzie już z połowa trawy ale zakaz wchodzenia - dopiero po ułożeniu całości a ogrodzenie jest z takich fajnych paneli - mi się podoba
|
|
Ja np.widziałam dzisiaj jak strażnik miejski spisywał dane jednego z kandydatów,którego plakat wisiał w niedozwolonym miejscu...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |