poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Do wic-a

UWAGA NA WĘDLINY, HERMAN.

dzieki, bedę uważał

pozdrawiam

Herman

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Do wic-a

Po raz:
Moja polonistka zawsze kazała się trzymać tematu:

wysokość wszystkich mandatów jest i będzie czytym s............. w każdym państwie i pod każdą geo szerokościa

a poza tym, to już nie jest reszta tak oczywista. Pomyśl, Martinez, postaw się w sytuacji tego policjanta który wsadził ci mandat. po raz- ma on jakis charakter - może ma wredny i służbistyczny, może nikomu nie przpuszcza. jego prawo - aj em sory. Może mógłby być bardziej "ludzki" - jego "mozliwość", ale nie obowiązek. Mógłby tylko pouczyć - też bym tak myslał na twoim miejscu. Ale na pewno bym tak nie myślał gdybyś mi wlazł przed maskę!!!! rzuciłbym ci wiązankę i od razu poprosił o 400 PLnów "nagrody" dla ciebie. Zakładam że jesteś młody - to możesz poczekac na zielone, nie jesteś staruszkiem, zdążysz dotrzeć wszędzie na czas. Z drugiej strony jak jesteś młody, to zdążysz zleźć z jezdni na czas przed nadjeżdżającym autem, w przeciwieństwie do starszej osoby. I znów - należy się i się nie należy 250 PLN. A co jesli kiedyś wpakujesz się na czerwonym, ktoś nadjedzie i będzie to akurat małolat w PF 126p z prawem jazdy od tygodnai i zamiast ciebie z mocy prawa skasować, skręci i rąbnie z słup od sygnalizacji? A ty będziesz stał i patrzył na jego pokręcony kręgosłup i na kapiącą krew? i rozdziawisz buzię i nie będziesz wiedział co zrobic? I mam nadzieję że kiedy dostałeś te 250 to policjantem kierowała li i tylko chęć oszczędzenia ci w przyszłości takiego widoku, a nie wredny charakter. Może wytarczyłoby pouczenie - ale najwyraźniej nie okazałeś się
wytarczająco przkonywujący... i nie myslę tu o łapówie.

w miare mozliwości lepiej nie wchodźmy na czerwone. A jesli juz - to szyja niech się wcześniej obróci, ooooj, obróci!!!

---
PGG

"Wszystko da się ominąć ", ciekawy jestem jak ?
Pozdrawiam.

Widać, że kompletnie nie masz pojęcia o zasadzie działania takiego oprogramowania. Napewno Internet nie działa Ci szybciej. Program ten (i kilkanaście innych do rzekomego przyspieszania Internetu) wypróbowaliśmy z kolegami już kawał czasu temu. Żaden z nich nie przyspieszył działania Internetu - wręcz przeciwnie - obciążył tylko niepotrzebnie system i doinstalował kilkanaście ad-aware'ów. Nie wierz w cuda i zejdź na ziemię.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org