Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bedzie 3.5 m pomnik na Starym Rynku |
Nie będę się z tobą napinał na forum. Więc zostawię twoje słowa bez komentarza. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bedzie 3.5 m pomnik na Starym Rynku |
prowadzimy 1:0
|
|
Jest juz temat taki
|
|
|
brawo, wielkie dzięki chłopaki za zwycięstwo....aviva ŁKS....
|
|
No i wreszcie. Rybski pokonał bramkarza w 7'. Oby było więcej takich momentów...
|
|
Tylko, że chyba policja za późno przyjechała, ale to wina Balticy... No słyszałem wiele opinii (także nauczycieli)... Pogrom... Zbych
|
|
odradzam Baltica Travel ...... nie pierwsze problemy z tą firmą "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
interia.pl Warto odnotować pierwsze w historii zwycięstwo w tym sezonie piłkarzy Łomżyńskiego Klubu Sportowego, którzy pokonali w Polkowicach Górnika 1:0. Jedynego gola zdobył Andrzej Rybski. Mimo zwycięstwa łomżanie zamykają tabelę.
|
|
www.2liga.pl Górnik Polkowice 0-1 ŁKS Łomża Andrzej Rybski 7 sędziował: Mariusz Trofimiec (Kielce).
|
|
A właśnie wspominając o remoncie ma ktoś aktualne informacje i zdjęcia jak idzie praca ;) byłem tydzień temu na placu budowy jak będzie pogoda jak teraz to się wyrobimy a wy jak sądzicie ? A do wygranej GRATULACJE wybieram się na mecz z polonią myślę że będzie ciekawie ;)
|
|
Radnymi,prezydentami miast,itd...powinni być ludzie absolutnie nieskazitelnie czyści pod względem moralnym.Ludzie,którzy osiągneli sukces i którzy chcą ten sukces dzielić ze społeczeństwem.Przecież polityka to dobro ogólne...Dlatego szanujcie swoich wyborców,a przede wszystkim spełniajcie swoje obietnice przedwyborcze! Wyborcy i tak to zweryfikują podczas następnych wyborów. Pozdrawiam=)
|
|
Aby był , a prędkośc wystarczająca do przeglądania stron
|
|
Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane ............................................................................................................................................................................................................................................... No cóż....Admini są bardzo słowni!! Zbych
|
|
Zanim kupisz, to zastanów się do czego Ci ten telefon. Jest moda na ten typ telefonu, bo ma fajny wygląd. Nie ma więcej bajerów niż pozostałe a jedną wadę. Bateria do niczego. 2-3 dni to max i to nawet przy oszcżędnym rozmawianiu. Mam V3i i kilkoro z moich znajomych też V3 oraz inne modele Motoroli i wszyscy narzekamy na szybkie rozładowywanie się telefonów.
|
|
GDZIE SIE PODZIAL PAN ZAJKOWSKI - jarek 122 , chyba nie doczekamy sie odpowiedzi !!!! Zbych
|
|
Gdzieś wcięło ten temat czy mi się wydaje? Nie mogę go znaleźć... bagrmosen
|
|
|
Kurcze ale dziś zimno na dworze....
|
|
Wczoraj zaobserwowałem przez czas około 2 godzin, jak respektują kierowcy, (najwięcej z rejestracją łomżyńską) znaki zakazu na ulicy Kopernika. Jak co roku na ulicy Kopernika jest zmiana organizacji ruchu, ulica ta staje się ulicą jednokierunkową z kierunkiem jazdy od Zawadzkiej w kierunku Al. Legionów. Znaki postawiono pod koniec ubiegłego tygodnia, ale ruch odbywał się jak na ulicy dwukierunkowej, z przewagą natężenia ruchu z kierunku Al. Legionów i robi się tłok, a policji nie uświadczysz. Znak jest widoczny jeszcze przed skrzyżowaniem Legionów z Sikorskiego. Gdzie kierowcy mają oczy? W swoim mieście jeździ się na pamięć nie zwracając uwagi na znaki. Tutaj jednak rokrocznie na Święta Zmarłych jest zmiana organizacji ruchu. Wystarczy trochę pomyśleć i zapamiętać. Pozdrowienia.
|
|
ARGOSS napisał(a): > rok temu bylismy z ekipa w kisielnicy super! argoss a gdzdie w kisielnicy jest jakis lokal???
|
|
Ok, dzięki serdeczne za info:)...moglibyście mi jeszcze tylko napisać gdzie się odbywają te treningi??Pozdrowionka:) Zbych
|
|
male ciche to jest idealne miejsce na sylwestra
|
|
mi Forecastfox pokazuje ze dzis ostatni dzien deszczu az do najblizszego wtorku :D
|
|
Bi bi, beeep Zbych
|
|
samsing a już dokumenty odzyskałeś?? A do tematu.....chętnie pojade....ale czy do soboty wyzdrowieje??? Fracik
|
|
hehehhe patrze ze tu cała ekipa z boksu:D.A jak sie niektórzy potrafia pieknie wysłowic:D ja to tutaj konam max.Nie wiedzielem ze mam takich ziomali w sekcji:P.pozdro dla wszystkich co trenuja(patrze ze sporo tu tego nasienia)
|
|
Ten temat pachnie prowokacją... Zbych
|
|
to nie jest forum ŁKS, już kurw.a nie moge patrzeć jak codziennie zakładacie po 3 tematy o tym samym
|
|
mozesz też spróbować w Multifarmie na nowogrodzkiej ostatnio na magazyn przyjęli kilku chlopaków:)
|
|
dopiero pod koniec wyczytałem, że chodzi o wioślarstwo.. mogłeś wcześniej to napisać. Teraz w Łomży już nie ma wioślarstwa. Pewnie nawet nikt nie potrafi rozróżnić wioślarstwa i kajakarstwa ale mimo to Łomżynianka jest mistrzynią Polski z tego roku ;] math - jak nie interesuje to po kiego sie odzywasz? "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Drogi łomżaninie ... nie wiem dlaczego taka agresja bije z Twoich postów. Jeśli nie możesz się przedstawić i kryjesz się za nickiem , to przynajmniej nie uderzaj z tzw. partyzanta - pisać źle , bo ktoś Ci kazał. Kilka razy prosiłem Ciebie ( i nie tylko Ciebie ) abyś napisał kogo widziałbyś w tym Sejmiku ( jeśli nie mnie , ja i tak nie mam szans - tak to powiedział mi jeden z szanownych kandydatów , to po co ta agresja ) , kto jest Twoim kandydatem do rady miasta no i kto na prezydenta ... Piszmy raczej o dobrych kandydatach , tak aby wybrana 5 (piątka ) pracowała na rzecz społeczności lokalnej... Takie ciągłe opluwanie już wszystkim się znudziło W związku z tym , iż mam zaplanowany cały tydzien spotkań z wyborcami , mogę troche mniej funkcjonwać w internecie za co z góry przepraszam. Co do pomocy potrzebującym zapewniam Ciebie , iż w miare swoich możliwosći pomagam jak mogę. Pozdrawiam serdecznie i życzę spokojnego tygodnia, a od piątku cisza wyborcza ;-)
|
|
Wszystko zależy od tego czego oczekujemy. Jeśli chcesz stosunkowo szybko i bezpiecznie poruszać sie po drogach samochodem drogi muszą być odśnieżone. Sól na samochodzie? Norma - tyle, że trzeba o tym pamiętać i pielęgnować samochód. A zaśnieżone drogi? Ja też lubię, ale nie wtedy jak muszę po nich jeżdzić. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Tommeknet, kurde. A wiesz, że zapomniałem?
|
|
Na Al Legionów w sklepie komputerowym obok Asaja jest najtaniej "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
jak sprzedam auto to sie pochwale, narazie nic nie powiem
|
|
"to gdzie ten aston martin DB9 stoi albo poshe 911 , bo ja tyle lat w Łomży przeżyłem , i nie widziałem tAKICH SAMOCHODÓW" Proste w gazetach, typu Auto Świat w łomżyńskim kiosku...
|
|
FIN: jak sobie życzysz. Chciałem napisać tu tylko kilka słów na temat jedzenia. Jeżeli jednak prosisz o poradę ortograficzną to chętnie pomogę. Stwierdzam, że pisane przez Ciebie słowo "urzyj" jest bardzo trudnym słowem pod względem poprawnej pisowni. Najlepiej od razu o nim zapomnij i od dziś pisz np "wykorzystaj". To słowo pisze się przez "er-zet". Wiem, że ta lekcja sprawi Ci ból. Mam nadzieję jednak, że w następnym poście nie pomylisz wszystkiego. Powodzenia!
|
|
Nie wystawie Ci oceny - nie moj poziom (intelektualny).
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |