Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy jest ktoś, |
w calej rozciaglosci popieram wypowiedz czubbka!! Ale durnie , bo inaczej nazwac ich nie mozna ---czy wiedza ,ze niszcza przyszlosc naszych dzieci! Nie jestem zadna ekologistka ,ale kazdy tuman wie - BAGNA SA ZBIORNIKAMI WODY A TEJ WODY TRAGICZNIE BRAK W PODLASKIEM !!!!!!!!!!(chociazby ostatnie lato!)GORE WZIELY INTERESY ,INTERESIKI PARTII I PARTYJEK -ta gra jest na krotka mete--jeszcze troche a zaczną się wypierac podjetych decyzji.szkoda slow!!!!!!!!!!!! ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy jest ktoś, |
ja to latam boingiem do białego to bez utrudnień
|
|
co sie stało a Piątku na sobote na skrzyżowaniu sikorskiego i zawadzkiej
|
|
Treść jest ukryta
|
|
tetryk heheh to sie uśmiałem :D Nosząc beret <z moheru>..........Korona ci z głowy nie spadnie ha ha ha
|
|
najlepiej moherowy
|
|
Znajomy kupił w galerii stokrotka... Bimbo !
|
|
dobre rady zawsze w cenie... he he ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
musi dobrze walnął, bo słup leży jak dłuuuuuuuugi he he he Może kierowca był "nawalony"?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
kup sobie jeszcze białe rękawiczki i gwizdek... weź UFO i na parkiet... ema ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
ssij... "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
u miliszkiewicz po 5 zł/kg , a na bernatowicza po ile jest ?
|
|
|
Witam, przeczytałem tą (http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=9290) informację i jestem bardzo zdziwiony że nie podano "super firmy" która zrobiła ten bubel i jeszcze wzięła za to "kasę". Czyżby to były "wypociny" Terazyt-u?. Jeżeli tak to oni dawali chyba wieloletnią gwarancję?. A swoją drogą kiedyś czytałem że białostocki oddział ZUS potrafił ściągnąć swoje wierzytelności z majątku właścicieli "sp. z o.o." Pozdrawiam MirekO.
|
|
Nie wiesz kto kandyduje ?? http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=9308
|
|
TheGame, sorki przeciez chyba nic zlosliwego nie napisalem. Chodzilo mi tylko o to, ze wczesniej o ile pamietam, szukalas mieszkan w nowo budowanych blokach, co jest w zasadzie nierealne i nie chcialas uzywki bo nowe prawie w tej samej cenie. Stwierdzilem tylko fakt, ze przez te pare miesiecy poszukiwan ceny Ci mocno uciekly i moze jednak warto bylo brac uzywke. Nic nie pisalas wczesniej ze musisz czekac z innych przyczyn. Czuubek powiedz Ty mi chlopie, o co Ci chodzi z tym ciaglym sugerowaniem, ze nie da sie zarobic pieniedzy? Widac niektorzy jakos potrafia, bo mieszkania schodza na pniu. Mozesz sobie tlumaczyc, ze wszyscy ktorym sie udalo to zlodzieje itd. , ale moze to tylko kwestia odrobiny planowania i zaradnosci? Z Twoich postow mozna by wywnioskowac, ze znalezenie pracy to rzecz prawie niemozliwa i ze dochody rzedu 1000zl na rodzine, to regula. Nie bardzo rozumiem pytanie, gdzie mozna zarobic pieniadze na kredyt na 35 lat? Podpowiem Ci, ze jesli budzisz sie nagle z nieodparta checia kupna mieszkania i dziura w kieszeni, to mozesz miec problem. Ale jak sie odpowiednio wczesniej postarasz i zbierzesz np. 20% ceny mieszkania, to kredyt dostaniesz latwiej i na lepszych warunkach. A kredyt bierzesz hipoteczny, wiec mieszkanie stanowi zabezpieczenie. Jak sie postarasz, to naprawde mozna go dostac. Twoje pytania dziwia mnie tym bardziej, ze mi sie jakos udalo, a naprawde ani ja ani zona nie zarabiamy wielkich pieniedzy. Dziwi mnie, ze za standard przyjmujesz rodzine z dochodem 1000zl, a do miesiecznych wydatkow liczysz telefon + telefony komorkowe (w liczbie mnogiej), stale lacze za 90zl itp itd. Standard nieco wysoki, jak na najbiedniejszych i pytasz jak oni moga kupic mieszkanie. Powiem Ci, nie moga niestety. Swoja droga przy takich dochodach moga pewnie liczyc na mieszkanie komunalne. Zreszta jak sie ma 2 dzieci, to ciezko wyzyc za 1000zl, moze warto wtedy rozejrzec sie za praca? Mamy wszyscy rownac do tego standardu, zeby nie wyjsc na zlodzieji? -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
Wątpię żeby to coś zmieniło . No chyba cało lekcyjny nadzór na lekcjach {kamery ... } i nie rozumiem takiego tłumaczenia : Jesteś najstarszy w klasie młodsi biorą z ciebie przykład ty palisz to oni też będo palić , ty wyzywasz nauczyciela to oni też czemu nie! Głupota Chyba każdy ma swój rozum. AA i ta cała 5 czemu zakrywała swoje twarze ??? toć oni są bohaterami ja bym na ich miejscu pokazał kim jestem niech każdy wie co to za kozak zemnie a to są gówniar ze srele jebane byli odważni ją rozebrać przy całej klasie to mogli pokazać się całej polsce nie prawda? Chore te państwo nie ma leku na to nawet zlikwidowanie gimnazjum nic nieda.
|
|
Gimnazja powstały też , by stworzyć nową biurokrację. Powołać swoich kolesi na dyrektorów , zastępców , znajomych żony na sekretarki , panie administracyjne , kogoś na woźną , kogoś na sprzątaczkę itd , itd. No i fajnie jest , wszyscy zadowoleni.
|
|
Czyżby pierwsze zwycięstwo?.........
|
|
Tydzień temu byłem w Częstochjowie i też jechaliśmy autobusem z tej firmy- autobus nie powiem był spoko - piętrowy itp Ale kierowca - wiariat - wyprzedzał po 3 tiry na raz , raz aż tir z naprzeciwka się zatrzymał żebyśmy my mogli wjechać na swój pas Jechał ciągle Leweym pasem , a gdzy wracaliśmy w nocy też ładnie jechal Az się zrobiła dzióra w chłodnicy i czekaliśmy 2 godziny aż koleszka to naprawi , co sie okazlo po 1,5 godziny koleszka wyjąl dopiero klucze , wcześniej kombinował coś innego Pani Dyrektor powiedziała że jak nie zrobi do godizny 2 to dzwoni po nowy autokar i miało być tak że: On jedzie sam do Łomży jak dojdzie(byliśmy przed wawą) , przyjeżdża zabiera połowe ludzi , jedzie do Łomży i wraca później po nas - jak obliczyłem z kumplem to 8 godziny byśmy czekali , no ale wkońcy pojechaliśmy , byłem w domu o 6 rano..(wyszedłem w piątek 5.20 , wróciłem w sobote 5.50)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |