sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PARTYZANCI ?

Na stadionie w Łomży to możemy na razie zagrać z Polonią w paintballa. Kibice Polonii zapowiadają, że będzie ich wiecej niż kibiców ŁkSu, więc wszyscy w sobotę do Grajewa!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PARTYZANCI ?

lunatyk....6630 ma teraz mój braciak....jeżeli odpowiednio sformatujesz to trzyma nawet około tygodnia!!!!

Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika

A ja mam inny problem więc taki :
Będę miał za kilka dni MOTOROLE C975 i należy poddać flashowaniu ponieważ uszkodzone jest oprogramowanie.
I Zdjęcie simlocka z tego telefonu ( simlock jest na angielsko sieć ''3'' )
Jeśli ktoś robił takie bajery na tym telefonie bardzo bym prosił o kontakt zemno;) GG: 6188482 .

Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika

engel juz nie jest trenerem..ale do grajewa trzeba jechac!!!

Tyku...Zakupiłem tą nokie nówke z foliami i nawet bateria była w folii,i formatowałem 3 razy po 12-14 godzin na wyłączonym telefonie i podczas użytkowania nie bawiłem się kamerą ani mp3...Bo to tez wpływa neagtywnie na nówke baterie jak się ją intensywnie używa.Wiec morał z tego taki,że musiałem mieć jakąś trefną baterie...Albo twój bart ma jakąś lepszą:D

ja tam niewiem...;_)

Panie Macieju
Pod iloma nickami pan występuje.
Na pańskim miejscu opowiedziąlbym na te bardzo proste (mam nadzieję)
pytania i byśmy przeszli do spraw programowych.
Odwagi panie Maćku ludzie czytają i pewnie też już są ciekawi

p.Maćku, osobiście nic do pana nie mam.Odnoszę jednak wrażenie że do polityki się pan nie nadaje.Sposob wypowiedzi , nerwowe reakcje swiadczą o tym że jako negocjator i reprezentant Łomzy moze pan w sejmiku nie podołać.
Na marginesie dodam że,, idac w politykę,, należy oczekiwć trudnych pytan, często też i w życie prywatne.
Mnie osobiście odpowiedzi na zadane panu tu pytania nie interesują, ale wyborcow nalęży szanować i odpowiedzi udzielać.

Ja nie jadę,ale i tak będę kibicowała=)

U nas są to przepiękne nastrojowe święta , w okresie których jesteśmy myslami z naszymi bliskimi którzy już odeszli. Ale można też inaczej... Grunt to robić kasę na wszystkim.

Niewiem jak inni, ale ja wolę poczytać "durnego newsa", który również może być ciekawym tematem do dyskusji, niż czytać wypociny niektórych forumowiczów nie mających pojęcia o ortografii i składni. Tematy typu Czy mnie lubicie są delikatnie mówiąc żenujące.
Rada prosta - nie lubisz? Nie czytaj!
Ja na przykład nie lubię krewetek...chcecie wykładzik na ten temat?

Głupi mówi co wie, mądry wie co mówi...:)

Czy ktoS wie na temat kandydata p.Chludzińskiego Dariusza?O ile wiem to jest młody szczaw ,który nie ma pojęcia o życiu.

Znowu poruszam temat Freestylu,szukam osób przynajmniej troche DOŚWIADCZONYCH do sQadu,najlepiej od 15 lat,chce stworzyć Łomżyńską grupe z która mogłbym, jeździc na pokazy i trenować.Chetni piszcie!Mam nadzieje ze sie ktos znajdzie.

"Obleśne to jest idziesz do sklepu a tu plakaty a na nich te fałszywy zorane twarze ;/ po co ładują do skrzynek swoje podobizny i te plakaty na każdym przystanku na każdym sklepie..."

Taa? a Ty co powiesz? Podajesz sie za kogos! od tego sa wybory! zeby wisialy plakaty

dobra juz sie nie podniecajcie

Wymiotuję już tymi plakatami, a głazowy "Beep" jest po prostu wkur.....

Zbych

Ja mam 6630 i ten telefonik ma niestety typowe dwie wady dla smartfonów, a mianowicie spore gabaryty oraz krótki czas pracy na bateriach... Poprzednio miałem 7650 i było podobnie. Ale to chyba jedyne wady smartfonów. Za to pozostałe cechy to już mocne zalety, ale nie ma się co rozpisywać, wystarczy poszukać czegoś o Symbianie w internecie. Nie wyobrażam sobie natomiast zwykłego telefonu (np. w tym temacie v3), który ma tak krótki czas pracy na baterii...

Dżwiękoprowokującym skrytobeepowcom mówimy stanowcze NIE!!

:)

gdzie mozna isc na sylwka w lomzy???? gdzie najlepiej??? trzeba sie juz rozgladac. hehe

Czyżby ten sławny beep to jest przekaz podprogowy czy nadprogowy?
Mówiący nam - "głosuj na mnie głosuj na mnie"?

Wydaje się mi, że tak. Jakie są Wasze opinie?

Kilka zdjęć z treningu ŁKS-u. Zobaczcie w jakich warunkach trenują piłkarze ŁKS-u. Warunki trudne, ale u siebie.

Trening zaczyna się od wywiadu.

Wywiad z jednym z zawodników.

Wywiad między prowadzącymi wywiady.

V3 tylko ładnie wygląda(dla niektórych nie). Aparat kiepski, mp3 wejdzie... w ilości dwóch, trzech piosenek ze względu na ograniczoną pamięć wewnętrzną i brak pamięci rozszerzanej.

W jakim przedziale cenowym szukasz telefonu? Jeśli szukasz telefonu-zabawki to Nokia(6630,6670, 7610, 6680) lub n-series tylko, że nieco droższe. Ja miałem kilka symbianowców i faktycznie bateria nie była rewelacyjna, jednak taki już jest "urok" symbiana.

Jak coś użytecznego to tak jak wspomnieli wyżej: W810i - quadband ze świetnym aparatem(podkreślam - świetnym) i mp3 jakości odtwarzacza mp3 plus bardzo dobre słuchawki Sony Ericssona.

Równie dobrze w temacie o Beepie można było napisać, że jest to przekaz podprogowy.

V3 to badziewie, jakich mało.

Chcesz dobry telefon? Możecie się ze mnie śmiać, ale kilka tygodni temu kupiłem sobie 6310i. Znalazłem egzemplarz w stanie idealnym, nigdy nie rozkręcany, nie kombinowany, ze wszystkimi papierami itd. Mimo to, kupiłem sobie nowy korpus, obudowę i baterię (wszystko oczywiście oryginalne). I wiecie co? Cieszę się jak małe dziecko. Lepszego telefonu świat nie widział i nigdy nie zobaczy.

Wyraźnie widać niezależnosć dziennikarzy od władzy lokalnej.

Po skierowaniu sprawy do prokuratury przez P. Choińskiego zawiesiliśmy temat.

o tym nocnym strozu

pizdzi.... :/

No tak jutro 1 listopad :)

Na 17 przychodzi więcej dziewczyn z tym, że są młode, o 18:30 jest dziewczyna starsza.

Treningi odbywają się w SP4 ul.Kierzkowa, tj. za byłą przychodnią na Szosie Zambrowskiej.

Pozdrawiam

Dzisiaj pewien pan odniósł mi dokumenty ale już wyrobiłem 1 legitymacje. Na szczescie wszystko dobrze sie skonczyło i juz nie bede bral z skutera dokumentów

jest to sprawdzone miejsce bardzo polecam

Fox, ty nie masz pojęcia jak myślenie boli, czy ty chcesz z urzędników zrobić masochistów i zmusić ich do myslenia. FOX SADYSTA!

Przez gupi bip boję się wchodzić na 4lomza
wczoraj w nocy wszedlem to az rodzina sie w domu pobudzila :P

tyku dzięki za cyt. "czuubek ma rację....", kurde to mnie wynosi ponad urzędasów. A tak nawiasem, faktycznie, w UM pracują ludzie, którzy mają (z malutkim wyjątkiem), samochody, większość tą trasą dojeżdża i oni sami dla siebie nie mogą zrobić, tak, aby było im wygodnie. Konkluzja, TO NIE PRAWDA, ŻE WŁADZA ROBI DLA SIEBIE ŹLE, ONI ROBIĄ ŹLE DLA WSZYSTKICH, a pensyjka bije w kieszeń!

Zbych

Te całe referendum to pic na wodę! Specjalnie większość radnych głosowała na taki wariant, by łomżynianie nie mogli faktycznie się wypowiedzieć w tej sprawie.

Prawdziwe referendum powinno brzmieć:

1. Czy jesteś za budową w mieście centrum handlowego ze sklepem wielkopowierzchniowym u zbiegu ulic Sikorskiego i Zawadzkiej?

2. Czy jesteś przeciw budowie w mieście centrum handlowego ze sklepem wielkopowierzchniowym u zbiegu ulic Sikorskiego i Zawadzkiej?

3. Czy jesteś za budową w mieście centrum handlowego ze sklepem wielkopowierzchniowym w innej lokalizacji niż u zbiegu ulic Sikorskiego i Zawadzkiej?

Rozmawiałem o tym ze znajomymi i większość zagłosowałaby na wariant 3! W sytuacji obecnej nie będziemy wcale głosować.

jak wjazd będzie od Legionów to zamiast rond Bielickiej AL. Legionów i skrzyżowanie z Sikorskiego będzie stało. Jadąc od rond mogą wjeżdżać w parkingi nie zatrzymując się przy łównym wejści ( bo tamc zęsto przechodzą przez jezdnię ludzie). Jeśli jechaliby od Legionów każdy samochód zatrzymywałby się kilka razy czyli korki dłuższe ...
Pozdrawiam

Jeżeli szukasz roboty to proponuje hurtownie nabiałową TMT na bawełnie,obok WSA.Jeżdze tam codziennie po towar i wiem,że teraz potrzebuja magazyniera...a z czasem jak sie sprawdzisz to może bedziesz siedział w ciepełku i wypisywal faktury na krzesełku z oparciem;)

No wreszcie .
Pan Zajkowski w piatek odpowie na zadane pytania.
Myślę ,że po tej lekturze wielu czytajacych forum z zainteresowaniem oczekiwać bedzie piątku.
No to do piatku drogi kandydacie - który wyciągnie Ziemię Łomżyńską z marazmu

kto jest odpowiedzialny za podsumowania , bo ja jestem oszukany i to nie pierwszy raz .... !!! prosze o odpowiedz !

Zbych

Dzięki za odpowiedzi i propozycje:) oby poskutkowało...
a jeszcze takie pytanko- co z pracą dla dziewczyny? też znacie jakieś miejsce, gdzie mogłaby spróbować? (szuka już ze 3miesiące i nic!)

Czy zaśniecaniem nie jest głupi beep? To podlega pod spam i niechciane dźwięki z głośników!

Bep bep bep. Ja podejdę do tego co to zrobił i porobie mu beep o 2, 3 rano pod uchem!

Dla firm autokarowych ważniejsze są pieniądze od bezpieczeństwa... żenujące :) Ja nigdy nie skorzystam z tych firm i będę je omijał z daleka.

Ogladalem i bylem zszokowany... Jesli to prawda, to Hitler jest Pikusiem przy tym wszystkim...

niech się budują ile ich tam chce i gdzie chcą.
najwyżej nikt nie będzie do nich chodził.

a osobiście uważam że dobrym miejscem na budowę takiego marketu u wylotu na Ostrołękę za salonem Škody.MaYkel napisał(a):

Jaki model?

A wiecie gdzie sprzedać atari???

A co..... już pewnie byś chciał się wybrać co?

czy to moze to? http://ww6.tvp.pl/View?Cat=1494&id=415837

idź,zapukaj i zapytaj...

Zbych

Nie ma to jak najemnicy :P

ten 14 letni to mój kolega a pozatym słyszałem w tv

Jak ktos chce kupowac z allegro to oczywiscie jego sprawa. Fakt faktem, ze nie raz dochodzi do przekretow, a odzyskanie pieniedzy graniczy czesto z cudem. Nie mowiac o tym, ze kupujesz kota w worku i nie masz pojecia w jakim cos jest stanie. Moze dlatego odradza allegro komus, kto z ewentualnymi problemami nie bedzie sobie potrafil poradzic?

Co do klasy laptopa, to jasne niech kupi toshibe za 2 tys. Ludzie troche realizmu. Pewnie w mysl zasady "boso ale w ostrogach", bo tansze markowe modele, sa po prostu gole jesli chodzi o parametry i dodatkowe opcje, nie wspominajac ze ich ceny zaczynaja sie dopiero od 3tys. Jak kogos nie stac kupic cos super markowego, to na pewno znajdzie sie jakis przyzwoity sprzet w dobrej cenie.

O, jeszcze ''w ogole'' razem napisal...

dawajcie jak najwięcej ludzi zeby przyszło to takich koncertów w łomzy bedzie więcej hip-hopowych Elo

Uwaga właściciele
Microsoft Word 2000, Microsoft Word 2002, Microsoft Office Word 2003, Microsoft Word Viewer 2003, Microsoft Word 2004 for Mac, Microsoft Word 2004 v. X for Mac. Oraz Microsoft Works 2004, 2005, 2006.

NIE OTWIERAJCIE PLIKÓW DOC i im podobnych
bo zje was wirus

http://www.microsoft.com/technet/security/advisory/929433.mspx

(Firma ^^^ zaleca gliniane tabliczki póki nie opracuje sygnatur antywirusów i łat.)

Witam

Ma ktoś z Was może namiar o kogoś, kto by ładnie i tanio ;) pospawał kilka rurek z nierdzewki w Naszym Pięknym mieście?

pozdro
batarki

ja tez lubie dp ale beata z albatrosa? ja bym tego nie zaliczył do dipolo:) mega dance, toples, weekend, itd tak ale nie laskowski:)
piosenki przy ktorych mozna poszalec chocby w jeziorku:)
pozdrawiam

jak tam w waszym , łks jest bliżej pozostania w lidze , czy grozi rozspad ????Pytam poważnie !

W anglii jest taki bajer, ze fotoradar moze robic fote tylko z tylu. Dlatego maja z przodu biale tablice a z tylu zolte. A jak zrobi fote z przodu, to mozna ich oskarzyc o spowodowanie wypadku przez oslepienie. Dobre..

Czyzby cos nowego w sprawie Via Baltika?
http://www.onet.pl/5fd,

Czy białostockich rządzicieli - szkodzicieli to ostudzi?
Osobiscie watpię. Ekipy sie zmieniaja, a zadufanie i arogancja są niezmienne.

Bimbo !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org