Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Radni czy ławnicy. Dwóch radnych zostało ławnikami. |
Nie wiem czy wpływ na to mają nowe władze w mieście?? moze ktos mi powie ?? Nalezy przyznac że zmienia to jednak wizerumek naszej skromnej zasciankowej jak juz wczesniej nazwałem ale za to bardzo kochanej Łomzy Tak na marginesie dobry to pomysł
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Radni czy ławnicy. Dwóch radnych zostało ławnikami. |
oj coś mi się wydaje, że FlashMob w Łomży jeszcze trochę poczeka na więcej ludzi z jajami założę się że większośc boi się ze uznają ich za stukniętych albo coś w tym rodzaju. w końcu opinia w Łomży jest tak ważna, że ho ho...! a jeszcze jakby TV Łomża coś wyniuchała i przybyła to większość zrobiła by akcję w stylu 'w tył zwrot' smutne...
|
|
W Ostrowii Mazowieckiej dekoracje świąteczne sa na wszystkich słupach. Nasze są jednak ładniejsze, chociaż tylko na skrzyżowaniach. W innych miastach częściej też dekorują swoje obiekty firmy i instytucje oraz właściciele domów mieszkalnych. Do Świąt jeszcze kilka dni, może każdy z nas coś zrobi u siebie ? POZDRAWIAM
|
|
życzę Ci tego samego skarbie :) ...miłego dnia stinky girl (yes - I know, my english stinks too, not only you)... ...bez obrazy oczywiście... j.w. :) (xtravert sugerował mi tłumaczenie, ale sie nie podejmę)
|
|
ale przywaliłeś..... poczekaj, muszę pójść poplakać i zaraz wrócę...... oh! ... ... ... no estem. myślę że powienieneś pójść za przykładem rycerzy ktorzy mowia 'Ni' i juz więcej nie wypowiadać się na ten temat. kupię Ci a shuberry i będzie dobrze.... ;) paps
|
|
ale przywaliłeś..... poczekaj, muszę pójść poplakać i zaraz wrócę...... oh! ... ... ... no estem. myślę że powienieneś pójść za przykładem rycerzy ktorzy mowia 'Ni' i juz więcej nie wypowiadać się na ten temat. kupię Ci a shuberry i będzie dobrze.... ;) paps najważniejszy jest higieniczny, bezalkoholowy tryb życia !!!
|
|
ale przywaliłeś..... poczekaj, muszę pójść poplakać i zaraz wrócę...... oh! ... ... ... no estem. myślę że powienieneś pójść za przykładem rycerzy ktorzy mowia 'Ni' i juz więcej nie wypowiadać się na ten temat. kupię Ci a shuberry i będzie dobrze.... ;) paps
|
|
To takie zjawy z przeszłości kiedy mieliśmy samych panów: urzędników, milicjantów, sekretarzy, sprzedawczynie w sklepie, stróże (pardon: portierzy) itd. To musi jeszcze potrwać, aż nauczymy się skutecznie egzekwować swoje obywatelskie prawa więc: idźcie w lud i tak właśnie czyńcie!
|
|
dzień dobry, zastałem logikę?? nieee, u nas taka nie pracuje.... zx
|
|
wiesz co jacko, jeśli śledzisz to od początku, to jeszcze zrozumiem ale jeśli myślisz że post pretho był taki pierwotnie to daruj sobie komentarze bo nie jesteś w temacie
|
|
..........Szybciutkich i Wesolutkich Swiat oraz 0 punktow karnych w przyszlym roku dla wszystkich zmotoryzowanych ..........tych wtajemniczonych i tych niewtajemiczonych.......... :D
|
|
No ludzie.....o czym my mowimy !!! Post for pajacyk: Jesli chodzi o klub Tango !!! Osobiście poświadczyć mogę, a wiem co mowię bo bede w tym Klubie grał, ze w Tango klubu gejowskiego nie bedzie!!! Zapraszam wszystkich na Technoparty, w każdy piątek po nowym roku. Przekonacie się na własne oczy... Pozdrawiam !!! Życzę wszystkim Wesołych Świąt !!!
|
|
mam ochote komus podokuczac ale z uwagi ze mamy prawie swieta powstrzymam sie i odloze to chyba na .....kiedys tymczasem zycze Wesolych Swiat:)
|
|
Wesołych Świąt. wszytskim. bez wyjątku :)
|
|
Spokojnych, pogodnych Swiąt oraz wszelkiej pomyślności w Nowym 2004 Roku.
|
|
wesolych swiat oraz szczesliwego nowego roku zycze ja i zielona omega :PPP nowe auto bedzie juz w nastepnym tygodniu pozdrawiam i do zobaczenia na illegal street Honda Civic Coupe :))))
|
|
SiaRa patrząc na Ciebie obiektywnie to musisz nieźle lizać panu Prezesowi. Tak w woli informacji. Natomiast jesli chodzi o zarobki to jest cholernie za dużo za taką pracę. Należy spojrzeć na innych ludzi którzy ledwo zarabiają 600 złotych, albo ludzi młodych którzy kończąc studia chcieliby zarabiać chociaż te 800 złotych a nie mogą bo przez takich jak Lipski nie mają miejsc pracy. Przecież gdyby on zarobił nie 12000 na rękę a np. 6000 to spójrzcie że od razu przybyłoby 8 miejsc pracy dla ludzi młodych! Nie chciałbym być "lizusem" ale bardzo podoba mi się osoba pana Prezydenta Brzezińskiego, który mimo bardzo odpowiedzialnej funkcji (ma na głowie całe miasto) zarabia 5000 na rękę. Dlatego też spójrzcie jaka jest różnica! Tu zwracam się do ludzi młodych do których należę widzicie dlaczego nie mamy miejsc pracy kończąc studia. To poprzez takich ludzi którzy wyznają zasadę kolesiostwa pracują staruszkowie mający emerytury, renty a dalej są na etatach! To jest karygodne! Pozdrawiam wszystkich, którzy są przeciwni PRYWACIE.
|
|
Nie ma sprawy a zreszto walę to, ja wysyłam z Łodzi Turbinki, więc możesz. Jedno jest pewne, bez względu czy to kupicie w allegro czy ode mnie to powiem że warto. Ja sam się dziwiłem że maluch tak może chodzić, więc pamiętajcie ze warto, ale tylko jeśli to będzie zakłądał mechanik a wy będziecie dokłądnie sprawdzać każdy jego ruch w instrukcji montażu, nara
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |