Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zbieranie podpisów przeciw prywatyzacji elektrociepłowni |
Tak. Ale ja mowie ze fajerwerki to moze miasto mialo ale duzo ich rozeszlo sie po znajomych. Taki jest fakt.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zbieranie podpisów przeciw prywatyzacji elektrociepłowni |
Joe ma racje. Mimo, ze sniegu napadalo stosunkowo niewiele jak na atak zimy (bywalo gorzej), to chodniki i ulice nie sa nalezycie odsniezone, wystarczy przejsc sie chodnikami. Nalezycie tzn w sposob pozwalajacy na w miare normalne poruszanie sie. Po wtore wystarczylo dzis w godzinach poludniowych wyjechac za miasto by przekonac sie ze warunki na drogach byly fatalne, w miescie rowniez nie jest lepiej...Zdecydowanie niewiele w tym kierunku zrobiono...czyzby sluzby drogowe mialy urlop? voyager
|
|
Re: Zbieranie podpisów przeciw prywatyzacji elektrociepłowni |
Byłem w miejscowości Udryn w Szwajcarii! Piękna i śnieżna (od 30XII) okolica. Jakby ktoś chciał się wybrać to z Łomży jedzie się na Augustów, potem na Suwałki, przez to miasto cały czas prosto. Z Suwałk wyjeżdża się dokładnie na północ drogą na Rutkę Tartak! W Jeleniewie trzeba skręcić w prawo! Pieknie tam jest. Dalej też. Nawet nie wiedziałem, że Suwalszczyzna jest tak urokliwa. michal
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |