Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dzis w wiadomosciach - Belgia |
To żeś odkrył Amerykę... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dzis w wiadomosciach - Belgia |
Wszystko na temat dzisiejszego meczu Łomzyńskiego Klubu Sportowego w Gdańskum (mecz bez udziału publiczności). rudy błazen z druhem
|
|
Źle widzę rezultat spotkania , ale cuda się zdarzają jak choćby nasza reprezentacja czy wczoraj Jaga. Trzymam kciuki i śledzę przebieg meczu. Mówią do trzech razy sztuka , oby Ł.K.S. był tym 3 razem gdzie wychodzi fuks.
|
|
karolku ty to potrafisz zonie przyjemnosc zrobic
|
|
ostatnio zmuszony byłem iść na pocztę by wyjaśnić sytuację posiadania, czy nie posiadania telewizora. Odesłano mnie do zainteresowanego działu.... tam pracuje ładna nie wiem, dziewczyna, czy kobieta......... wygląda na osóbkę około 30 lat.
|
|
ostatnio byłem zmuszony wyjaśnić kwestię posiadania czy nie posiadania telewizora , trafiłem na pocztę, skierowano mnie do zainteresowanego działu, tam ją zobaczyłem...... myślę, że ma około 30 lat. Bardzo ładna osóbka......
|
|
WIEM CO PISZE. TO NIE ZAZDROSC TYLO POCZUCIE PRZYZWOITOSCI. A CZEGO MAM ZAZDROSCIC? WOLALBYM ZEBY KASA PRZEZNACZONA NZ SAUNE POSZLA NP NA SPRZET SPORTOWY ALBO NAPRAWE SALI GIMNASTYCZNEJ. W CZASIE ZIMY TEMPERATURA NA SALI NIE PRZEKRACZA -5 STOPNI A Z SUFITU SKRAPLA SIE WODA.
|
|
proszę nie obrażać butów ;) Bimbo !
|
|
BIG_NJ ma racje!!!!Powinni cos z tym zrobić,bo nastepne pokolenie naszej reprezentacji bedzie grało gorzej niz teraz:/ Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Starych grzybów,którzy siedza z łbem w oknach bloków i lukają kogo wyjebac z dypy na psy. rudy błazen z druhem
|
|
prawdomuwny coś ci się pokręciło! W Gazowni rzeczywiście pracowała kiedyś jedna kobieta i faktycznie miała na imię Krystyna. Była jedna, bo reszta załogi to mężczyźni. Chyba, że pomyliłeś gościu Gazownię z Gazpolem!!! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
BIG_NJ nie wiesz jaka jest najładniejsza dziewczyna w Łomży :> >> http://www.4lomza.pl/foto/060801163316.jpg Pozdrawiam Bimbo !
|
|
najladniejsza jets ta co tam ostatnio pisal o depilacji, pakowaniu i opalaniu, nie pamietam nicku, widzialem ich ostatnio na weselu, nie moglem oprzec sie zrobieniu fotki :D Bimbo !
|
|
Ale laski masz do nich jakiś kontakt ? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
tak raczej musisz mieć telewizor z formatem HDTV bo to jest telewizja o dużej rozdzielczości :) Bimbo !
|
|
a "dzakuzi" tam przypadkiem też nie ma??? :-)
|
|
502-426-399 Zadzwoń a na pewno się dogadamy jak będziemy mieli wolne .Gramy to na co się zdecydujesz i co wybierzesz. Dostosujemy się do wymagań starszej i młodszej publiczności
|
|
wiem że super jest zespół "firma".profesjonalni muzycy bez disco polo. podam ci namiary 602 727 458
|
|
:D panny w sam raz dla niego Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
przegrywamy 1:0;/
|
|
mpk, drogi,brak porządnego kina,basenu,mała ilość scieżek rowerowych.... rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |