Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prokuratura: Kamiński nie złamał prawa |
i mam jeszcze pytanko, czy ma ktos numer telefonu do zespołu BOSS lub DIVERS z góry dziękuję bardzo za rady i pomoc ja własnie tez obstawiam budy czarnockie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prokuratura: Kamiński nie złamał prawa |
Święta prawda markac:) Z tego wniosek ,że trzeba umawiać się z dojrzałymi kobietami...one wiedzą co chcą ha ha Zbych
|
|
wynik jedno, ale jaka gra zespołu. Jakby nie nasi grali, że też oni potrafią tak grać ... aż miło było patrzeć, oby tylko nie na jeden mecz, oby się wreszcie przełamali i zaczęli grać to co wczoraj pokazali ..
|
|
Popieram. Tabliczki powinny wisieć. Kiedyś w jakimś w mieście jak sierota stałam na przejściu czekając na zielone światło. Lał deszcz, a ja czekam... aż podszedł jakiś bardziej zorientowany przechodzień i nacisnął pipek, na który nawet nie zwróciłąm uwagi :>
|
|
Nie wszystkie babki lecą na kasę i portfel...bo to,że ktoś ma pieniądze...bo np. ma bogatych rodziców nie oznacza, że będzie umiał utrzymać rodzinę i dać poczucie bezpieczeństwa. Chyba bardziej liczy się czy facet jest pracowity i ambitny. Ale też każda kobieta patrzy inaczej, w zależności od wieku, wychowania i światopoglądu. Dla mnie liczy się, żeby facet miał pasję w życiu, chęć do działania. A pieniądze...no cóż...żyjemy w takich czasach, że prawdziwe jest przysłowie( a te podobno mądrością narodów) Umiesz liczyć - liczyć na siebie.Nic dodać nic ująć:)
|
|
Anonimowiec wyjełes mi te słowa z ust... Wiesz co by zrobił ?? Srałby pod siebie tak samo jak inni "krzykacze" ... !! Zbych
|
|
marazm, zastój, prywata-prywata-prywata, zagrywki niby polityków i ich kłamstwa (jestem za Łomżą, ale kandydaturę o "tron prezydenta Łomży" zgłaszam w Białymstoku - kto tak zrobił dumajcie), gdakanie o dbanie dobra miasta ............ ach szkoda mówić, bicie piany dla zrobienia mamani, wszych Pozdrawiam.
|
|
jest taka dziewczyna z lomzy na okładce super linii
|
|
Treść jest ukryta
|
|
AMERYKANIE UWAZAJA SIE ZA NAJLEPSZA NACJE NA SWIECIE COS PODOBNEGO DO ARYJSKIEJ RASY ZA DZIADKA ADOLFA WSZYSTKO ZLE CO NIE NASZE A WIEC NISZCZMY INNYCH , A JAK U NAS COS NIE TAK TO TRAGEDIA NA CALY SWIAT . WIADOMO CZLOWIEK NIE SWINIA I SWOJE PRAWA MA , SZKODA ZE ZGINAL ALE TAKA KOLEJ ZYCIA .TAK JAK PAWLAK MOWIL ZE LUDZIE NIE DZIELA SIE NA BOGATYCH I BIEDNYCH TYLKO MADRYCH I GLUPICH , I KAZDA ISTOTA LUDZKA JEST WARTA PAMIECI WIEC CZY TO POLAK CZY BASEBALL'ISTA TRZEBA PAMIETAC .PRZECIOEZ TO NIE NASZA WINA ZE NIE UMIAL LATAC BYLO TRZEBA WIECEJ CWICZYC NA PLAYSTATION
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Fajne laski sobie możesz powyrywać pod McDon** jeśli masz fajnego furexa to i niezła laska z toba odjedzie do jednaczewiaka. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |