środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
W Polsce nawet praca nie chroni przed biedą

Kto pierwszy ten lepszy. może i dobrze, że ktoś to wreszcie kupił, bo nie chce z okna domu widzieć opuszczonych budynków ;).

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: W Polsce nawet praca nie chroni przed biedą

60%miłość
20%wygląd
10%kultura i romantyczność
5%sposób ubierania
5% samochód :)

.

Miłe panie
mam do was pytanie:
- jeśli nie ma wyglądu
- kultury i romantyczności
- sposobu ubierania (odpowiedniego)
- samochodu
to nadal jest 50-60% szansy na miłość?

:)

Zapraszam do oglądania :)

http://www.youtube.com/watch?v=F66ohZF59cc&NR

Tylko radze siedzieć mocno :)

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

"..Alehandra"

Zawsze jednak musi się wkraść to co facet posiada.

.

Jeśli chodzi o Łomże to bezpiecznie i normalnie cenowo to BP i PRYMA (tutaj tankuje od kilku miesięcy i chwalę sobie).

Widzicie, jadąc na Białystok macie po 3.75-7 różnie bywa. Trasa na Szczecin, stacja paliw i patrzę ... Paliwko PB98 3.60 <szok> a mało tego LPG 1.85 poprostu aż grzechem było nie zatankować 98 :D Wracając akurat kończyła się wacha i do pełna, a w jakości nie odczułem nic zupełnie. Tam to dobrze :/

Jeżeli odniosłeś w życiu sukces to kobiety to docenią,jeszcze troszkę komplementów,nie za mocnych oczywiście i po wszystkim,z czasem zadna się nie oprze.

W Koronie czekałem na obiad 40 minut i kelnerka dwa razy podchodziła w międzyczasie i pytała czy zechcemy coś innego bo tego z zamówienia nie ma juz :-( tragedia.

.

Co Wy dziwicie się chłopakom. Nie dostają pieniędzy za grę na bieżąco, nie dostali premii za wejście do II ligi, żyć muszą z czegoś. Z Jagielonią do przerwy 2:0 po przerwie, raptem brak kondycji. Porażka 2:3. Zbieg okoliczności? Z Ruchem Chorzów prowadzenie 2:1, koniec meczu, porażka 2:3. Znów zbieg okoliczności? Czy to jest brak kondycji? Śmiem wątpić. Z Unią Janikowo drużyną równorzędną ŁKS-owi, porażka 1:3 przed własną publicznością, też zbieg okoliczności?. Nie. Zawodnicy za darmo grać nie będą. Muszą dorobić. Piłka nożna, nie jest to sport amatorski. II liga przerosła nasze władze miasta prawie 60-tysięcznego. A Zabierzów, czy Janikowo miasta o wiele mniejsze, nie mają jakoś problemów z II ligą. Zabierzów, też nie ma własnego stadionu i jakoś sobie radzi. Niech się obudzi zarząd ŁKS-u póki czas, bo na władze miasta jest za późno.

Pozdrowienia.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Witam

Ja też niemiałem kłopotów z netem
Tylko ta cena
Teraz mam dużo szysze łącze za mniejsze pieniądze (57zł.)w ITROLAN

Pozdrawiam

.

Pawel0615 skad sciagasz nuty??

Podpowiem Ci a decyzję podejmiesz sama: jedzenie musi byc smaczne, ładna sala (jedzenie i tańce na jednej), miła obsługa. Co tyczy się ilości sama decydujesz ile dań i co, tylko za tym idzie kasa.

Czemu się dziwisz, to jest przecież elektorat obecnego rządu.
Jaki wyborca - taki rząd
Jaki rząd - taki premier
Jaki premier - taki prezydent.

.

Według mnie na nic kasa, samochód ani gruby portfel, jeśli facet nie jest interesujący. Dla każdej kobiety bycie interesującym oczywiście będzie znaczyło coś innego. Ja nie chciałabym bogatego faceta, jeśli nie miałabym z nim o czym rozmawiać.

Po drugie, uważam, że jeśli wygląd zewnętrzny jest bardzo ważny - to schludny wygląd jest ponad wszystko. Jeśli człowiek chodzi z tłustymi włosami, w wiecznie poplamionych ubraniach, brudnych butach i, przepraszam, jedzie mu z buźki, to jakkolwiek ciekawy by nie był, u mnie odpadłby zdecydowanie.

A poza tym wszystkim uważam, że nie można obliczyć w procentach ważności różnych czynników. Każdy przypadek jest indywidualny i tu nie ma co się zastanawiać, czy ważniejszy jest portfel, czy urok osobisty :)

Pozdrawiam,
kaschia

Mały samolot lub śmigłowiec uderzył w środę w 20-piętrowy budynek mieszkalny na nowojorskim Manhattanie, w rejonie skrzyżowania 72. ulicy wschodniej i York Avenue, nad Rzeką Wschodnią - poinformowała telewizja CNN.
Władze nie przypuszczają, by był to zamach terrorystyczny.

Policja nie otrzymała na razie zgłoszeń o ewentualnych ofiarach.

CNN pokazuje panoramę miasta z dymem unoszącym się z jednego z budynków, a także płomienie buchające z kilku okien.

Reuter poinformował w pilnej depeszy, że "przedstawiciel władz" oświadczył, iż nie ma powodu przypuszczać, że incydent ma związek z terroryzmem.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

6:0 <lol>

3:1

.

Wygląd jest ważny, ale tylko przy pierwszym zętknięciu się z daną osobą (podryw). To tak jak z książką. Im ładniejsza okładka, tym bardziej przyciąga uwagę. Ale to za mało! A już napewno nie jest najważniejsze, ba, nie jest nawet ważne.
Wasze dywagacje są bezsensowne. Każda kobieta jest inna i dla każdej liczy się w mężczyźnie coś innego. Nie wszystkie są też materialistkami. Jeśli umawiacie się z dziewczynami, które są w wieku 18-25 lat, to nie dziwcie się, że są niedojrzałe i mają jeszcze pstro w głowie. One jeszcze nie wiedzą czego chcą.

Już za 4 lata POLSKA Mistrzem Świata :-)

Niezła jazda była ! WIELKIE DZIĘKI !

HURRAA!!!!!!!!!
nie macie pojęcia jak ludzie sie cieszą dzisiaj w jednym z pubów aż huczało w trakcie i po meczu :))) jakiśprzełom nareszcie az sie chciało oglądać

.

gicior

Niestety nie mogłem w całości oglądać tego wspaniałem i z całą pewnością historycznego wydarzenia w naszej piłce - może ktoś mi podpowiedzieć gdzie można znaleść i ściągnąć ten mecz ?

Hmmm... 1,5 roku temu byłam na weselu w Koronie. Było beznadziejnie - był czerwiec, sala bez klimatyzacji i właściwie bez przewiewu (okna tylko po jednej stronie )- po godzinie wszyscy siedzieli na dworze i nikogo nie było na sali - a chyba nie o to chodzi... Obsługa też beznadziejna - siedzieliśmy przy końcu stołu a kelnerzy zaczeli obsługiwać od ludzi naprzeciwko nas i szli w kierunku drugiego końca stołu, więc my głodni siedzieliśmy przez ok. 25 minut i patrzyliśmy jak ludzie siedzacy naprzeciwko nas kończą już jeść swoje dania. To naprawdę może zdenerwować!!!! No i te wysokie schody - niebezpieczne dla biegających dzieci, staruszków i wszystkich osób "pod humorem".
Polecam dom weselny w Nowogrodzie Pasjonata - miałam tam swoje wesele i naprawdę nie znalazłam ani jednego problemu - wszystko było wspaniale :)

hmmm... z tych wypowiedzi aż bije optymizmem!!! Ludzie czy naprawdę warto myśleć, że wszystko jest beznadziejne i każda zmiana musi być na gorsze????

A byli, byli. Atmosfera jak to na Slaskim ciezko zgrac doping, ale mimo to swietna zabawa :). No i ta adrenalina po golach, nie da sie opisac - trzeba byc i przezyc :).

jesli mogl by ktos powiedziec jakie sieci sa w lomzy ktore udostepniajo neta bylbym wdzieczny albo jakis kontak do admina owej sieci.

A czy myślicie, ze naciśnięcie przycisku spowoduje natychmiasową zmianę świateł?. Trzeba poczekać, aż się zmieni cykl zmiany i dopiero wówczas ma pierwszeństwo przycisk STOP. A starsi - jak im się śpieszy na tamten świat niech przechodzą i na czerwonyc światłach. Pleban zarobi.

OD LIDER SZAJS NIE MA GORSZEJ ZMIANY , TESCO TO FAJNY SKLEP , CZASAMI W BIAŁYM DO NIEGO WPADAM

No tak, autorowi chyba chodziło o USA. Biedny kraj.... :(

http://wiadomosci.onet.pl/1417040,11,item.html :)

hehe byla byla ryba(k), jak zawsze na reprezentacji :P po meczu tez sie dzialo :).

Mam prośbę. Jak ktoś coś będzie wiedział na temat wypłaty dla pracowników byłej BAWEŁNY przez Syndyka , proszę piszcie.

buahhahaaa

Zbych

Na szczęście nasi bezpośredni rywale ze strefy spadkowej nie uciekli nam zbytnio, nie jest więc jeszcze aż tak bardzo tragicznie.

Ja czekam z utęsknieniem na koniec I etapu modernizacji stadionu. Jednak piłkarzom na "Estadio de Zjazd " grało się zawsze o wiele, wiele lepiej !

A po co jest napis "naciśnij" na przyciskach? Jak widać z twojej relacji problem wynika z wygodnictwa. Skoro wiesz, że trzeba nacisnąć, a tego nie robisz, bo masz nadzieję, że ktoś już to zrobił, to co tu da tabliczka? Naciśnie za ciebie? Na drugi raz rusz swój szanowny tyłek i naciśnij. A zresztą ten napis chyba po naciśnięciu gaśnie, więc widać z daleka.

mysle ze najlepsza siłownia to intercosmetic jest nowoczesna i nie smierdzaca swiadczyć moze o tym to że byl tam nawet mistrz świata w kulturystyce '' GŁUCHY'' a zreszto głupie pytanie '' pszczoła lubi miód , mucha lubi gówno ''

NA TYCH CO PRODUKUJA NIE MA PRAWA BO TO ONI PRAWO STANOWIA TAK SAMO BYLO Z HEROINA W STANACH ZJEDNOCZONYCH ,MIALA BYC DLA CZARNYCH ZEBY ICH DELIKATNIE WYSTAWIC ZE SPOLECZENSTWA LECZ CZARNUCHY MARDRZEJSZE NIZ PRZYPUSZCZALI I ZACZELI HERE SPRZEDAWAC BIALSOM NA BEVERLY HILLS I TAK SIE TO ZACZELO...
WIEC POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH POPIERAJACYCH KARE SMIERCI A WLADZE I TAK TRZEBA WZIASC WE WLASNE RECE BO ZA CZASOW TERAZNIEJSZYCH BIORA NAJMLODSI KTORZY NIE DOZYJA 40 TKI A WAS KOCHANI RODZICE NIE BEDZIE MIAL KTO POCHOWAC

for adamus. Celowo i przewrotnie pytanie wyceniłem na 1000$. Bo kto dał na nie szczerą, prawdziwą odpowiedź może sobie przyznać sam tę nagrodę. Byłem podzielony pół na pół w ocenie babeczek. Nadal pozostałem. I wydaje mi się, że to jest odpowiedż. Po prostu połowa babeczek ma na oczach monety a w uszach szelest banknotów, a połowa kieruje się sercem w swoim życiu i uczuciami. Proste pół na pół. Jak trafisz na tą pierwszą połowę to współczuję.

Bimbo !

Czy ktoś wie gdzie mozna znaleźć a czy w ogóle takowy jest plan Łomżyńskiej Jesieni Kulturalnej organizowany przez Miejski Dom Kultury????
Nigdzie na mieście nie ma plakatów na ich stronie też nic nie ma.Kompletna żenada!!!!

ile jest??

no i jak tam impreza sie udala panowie??

.

W Ełku jest ale nie proponował bym bo jest mała i nic tam nigdy ciekawego nie ma, w Ciechanowcu tez mala, najlepiej to w Białym.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org