Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WIEM ,wiem ,ze nie chce sie wam czytac! |
Jest godzina 19:28 i od 28 minut trwa mecz Gornik Polkowice - Zaglebie Sosnowiec, a TYPOWANIE NADAL NIE JEST ZAMKNIETE!!! To jest jakas paranoja! Znowu redakcja obudzi sie dopiero jak kilka osob wykorzysta ta sytuacje i "trafi" wyniki 7 meczow.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WIEM ,wiem ,ze nie chce sie wam czytac! |
pfffff, w Białym jest nie lepiej :P przejedź się ulicą produkcyjną od cerkwi do Auchan to sie mocno zdziwisz pawdomuwny. Zapewne wkrótce pokażą ten kawałek drogi w programie "Ae dziura" w TVN Turbo :P Jeśli chodzi o osiedlowe drogi w Białym to jednak większosć wyglada dobrze, w każdym razie napewno lepiej jak główne ulice (hetmańska, jana pawła II, itp. ) -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
Dlaczego w typowaniu wszystkie mecze są 30-09-2006r. godz. 17;00? Pozdrowienia.
|
|
spróbuj napisać na lks@wp.pl
|
|
Po prostu SM organizują przetargi i która firma da najmniejszą cenę ta wykonuje zlecenie, w tym wypadku mogła to być firma z MPGKiM. Pozdrowienia.
|
|
Szkoda slow, trzeba zarzucic zabawe i tyle. Admini na politykow chyba sie zapatrzyli.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |