czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Media w Rosji: Polaków zmęczyli "goście z Gruzji"

cała ta dyskusja jest do bani. Poczekajmy az kolega corvette wyjedzie na drogę. Poza tym można poszperać i poszukać na necie jaki czas robi taka vette na ćwiartkę.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Media w Rosji: Polaków zmęczyli "goście z Gruzji"

a ja polecam SE k510i niedawno kupilem i super telefon. jak sie umie zdjecia nim robic to wychodza nie mal ze tak jak na cyfrówce :D

google ludzie ma takie cos ze jak jest ciekawe miasto np warszawa to jest dosc dobrze zdjecie zrobione...a lomza to male miasto i z niczego nie wyslynelo...a zobacz sobie czarnobyl...tam dopiero widac jak zdjecia sa posklejane...chyba nie myslicie ze zrobili jedno zdjecie i wkleili .......

bagrmosen

a mogłoabyśmi poadać meila do "schroniska". Mam pewien pomysł żeby pomóc łomżyńskiemu schroniksku finansowo.

Filip

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org