Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polski Mistrz Bajeru |
tiesto cwelem jesteś tylko tacy jak ty na starych wchodzo.Wiesz cweluj się dalej i kiss my zwis ! lampucero.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polski Mistrz Bajeru |
Spoko jest ale to szaroś powini jakoś odnowić np teraz będziemy mieli jesień więc w kolorach jesieni porobić ramki itd i zrobić takie coś jak edycja postu!
|
|
BadBoyz a'propos rejestracji samochodu troche pomyliles kolejnosc 1. trzeba znalezc firme ubezp. 2.z tytulem wlasnosci i zaswiadczeniem o ubez. samochodu idziesz do motor vehicle dept.tam pokazujesz wspomniane przeze mnie dokumenty, musisz miec tez nr ss i nr prawa jazdy 3.gdy zarejstrujesz juz samochod, dostaniesz skierowanie na inspekcje 4. inspekcje przeprowadzane sa komp., nawet drobnostka moze spowodowac, ze samochod nie przejdzie inspekcji, ale daja wtedy jakis/dluzszy/ czas na reperacje auta tak sie robi w nj
|
|
błagam powiedzcie na jakiej stronce znajde darmowe sms do usa ma siec cingular .....giza....
|
|
co zazdrosc cie ku*wa zrzera ze ktos ma cos lepszego od Ciebie....he
|
|
CORVETTE --> a co si się tak bajera wyostrzyła. To jak to jest z tą furą chłopie jest czy nie ma . Jedziesz do usa a ciągniesz części do fury?? wrzuć te foty swoje bo do usranej śmierci będziemy sie tak przebijac na słówka.
|
|
dziekuje kimkolwiek jestes...zapewne zaraz ktos powie ze moja rodzina:D panie macku, nie ublizam panu wiec prosze ograniczyc w wypowiedziach pochopne wnioski na moj temat stronniczosc widzi pan w sposob, hmm...stronniczy, i tyle panu mialem do zarzucenia pyta pan skad taka opinia na temat tego a to tamtego? nie wie pan -prosze poszukac. Obnoszenie sie z niewiedza to jedno, ale zadawanie pytan bez proby odpowiedzenia sobie samemu to juz przesada. Rozumiem gdyby pan mial kontrargumenty ale pan wyraznie nic nie wie, ok nie lubi pan kontaktow ale 'rykoszetow' przez to sobie nie zycze A tu wyszedl pan w poscie zdecydowanie poza tematyke kontaktow, stad moj atak, grzmial pan tez GDZIE JEST KURATORIUM -to juz chyba jawnie nie o kontakty chodzi, wiec prosze oznajmuje ze jak dla mnie prosze sobie isc do kuratorium, obywatelu -adres jest znany. zarzuca mi pan OT...ale utrzymuje pan ze skierowall pan swoj post jedynie przeciw kontaktom...czemu wiec akurat w tym temacie?? OT za OT, a ze byc moze mocniejsze...ale wybaczy pan ale po dziurki w nosie mam juz tego tematu i kolejnych komentarzy niezorientowanych ludzi ktorzy zapewne nie zadali sobie trudu przeczytania naszych postow a oceniaja i probuja mi wmowic ze jestem maminsynkiem i tylko dlatego pracuje ze jestem czyims synem. OCZY WAM BIELMEM ZASZLY z tym pokrewienstwem?? nic innego nie widzicie?? gdybym byl to samą osoba ale 'niespokrewniona' z nikim dostal bym ta prace w uczciwej walce, akurat pech chcial ze jestem jednak synem swojej matki, pytanie czy: MAM REZYGNOWAC Z UBIEGANIA SIE O PRACE TYLKO DLATEGO ZE NAZYWAM SIE AKURAT DZIEKONSKI, dyskryminacja tylko dlatego ze jestem czyims synem -pachnie mi to tak znienawidzona przez was komuna w najgorszym wydaniu. nie chcialem isc prawde mowiac do tej szkoly wlasnie zeby nie bylo niedomowien, ale widzac ze bylbym obiektywnie najlepszym kandydatem zdecydowalem sie jednak, nawiny...czy to grzech ze lubie ten budynek tam sie wychowalem i tak chcalem wrocic? Myslalem wiec ze juz w tak czystej sytuacji niedomowien nie bedzie i moge z czystym sumieniem sie ubiegac...ale widac zawsze znajdzie sie 'menda' i udalo sie tej mendzie panie macku...sprawila ze pan widzi tylko jej argumenty, nawet bzdury o mojej 'maturze' nie wydaja sie panu stronnicze, ale juz artykul bioracy mnie w obrone tak...smutne pozdrawiam wszystkich ktorzy chca mi odebrac prace za moje nazwisko przepraszac za nie mimo wszystko nei bede, to moj definitywnie ostatni post w tym temacie
|
|
Mozna tak jak napisal Reaper. Ewentualnie bramka ze strony cingular http://www.cingularme.com/do/public?l=en-US&v=cingular
|
|
gdzie ten forumowy gangster i uswiadamiacz jacy to wszyscy sa glupi i nie znaja cie na ortografii.... bufon i tyle ale jakos takos muglby cos napisac. POZDRO LESZCZU !!!
|
|
Ludzie odreagowują stresy i swoje problemy na forum i na innych ludziach no cóż :] FACECI JAK DZIECI ;]
|
|
|
|
|
ja wiem gdzie on jest ....pewnie sie schowal i wyciska ;P
|
|
Wyloguj się, wyloguj. Żadna strata dla tego forum. Żegnaj....
|
|
Nie wiem czy tak od razu powińniśmy klaskać chyba, że poprzednicy to klakierzy Pana Posła. Poseł partii rządzącej powinien w tak długim czasie urzędowanie wiele zrobić dla naszego miasta bo wybierając jego chcieliśmy aby był to człowiek, który walczy o interesy miasta. Ale jedna z takich interpelacji to jest poniekąd sposób prywaty bo osobie zainteresowanej zależy na sprawach ważnych dla siebie (chodzi o drogi krajowe oczywiście prowadzące gdzie? do sejmu! nieprawdaż?)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Dołóż pare złotych i kup Nokię 6670. W tym przedziale cenowym jest najlepsza.
|
|
miklu0--- ... OKOŁO 100KM. TO JAK ON SPRWAWDZIŁ TE 100MUCY JAK JEST OKOŁO???? PEUGOT W FABRYCE OPLA BUHEHHEEHEH NASTEPNY MUNDRY.
|
|
i jeszcze jedno pytanie !!!!! czy to ze jestem dłuznikiem moze miec wpływ na wyjadz do usa. rudy błazen z druhem
|
|
Ja tez ponowie pytanie Ktos sie orientuje ile kilogram suszonych??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |