środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy widzisz na Podlasiu perspektywy dla siebie i czy masz zamiar tutaj zostać?

Tankowałem gaz i na BP i na Statoil i na innych. moim zdaniem tak samo kiepsko. Tankowałem pod Toruniem i przejechałem nawet o 80 km wiecej jak na gazie łomżyńskim z tych markowych stacji. Pomijam cene, tam dużo taniej. Więc co do gazu nie mam najlepszego zdania we wszystkich. Dlatego staram sie tankować poza Łomżą. Pewnie jest to strata dla miasta, ale cóż dłużej jeżdżę.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy widzisz na Podlasiu perspektywy dla siebie i czy masz zamiar tutaj zostać?

szynobus dla łomży??? A czemu by nie??? A później może jeszce metro, tramwaje. Fajnie by bylo tylko szkoda, ze nie realne.

Re: Czy widzisz na Podlasiu perspektywy dla siebie i czy masz zamiar tutaj zostać?

Antek
Mam podobne dośwadczenia. Ostatnio kupowałem gaz w okolicach Lublina - po 1,13 zł. Jadąc dość szybko, na trasie do Łomzy wypaliłem tylko pół zbiornika.

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Nie martwcie się na zapas.

°°°°°°°°°°
... evaa ...

potwierdzam - gaz z Łomży spala się znacznie szybciej, niż kupowany na stacjach w inny częściach kraju

:(, ale prawdziwe

michal

Krzysiu
Specjalnie dla Ciebie szynobus. Żebyś mógł do szkółki jeździć. Rozumek Ci się nie wytrzęsie.

Przejeżdzając przez Radom, zaniemówiłem...
gaz na wszystkich stacjach 0.99 zł
Ceny rosną jadąc w stronę Łomży :)
T

Ja proponuje rozebrać szyny aż do Konarzyc, po kiego komu tory jak raz w miesiącu przetoczy się po nich jedna lokomotywa

:) tarczyn a ty tak duzo jezdzisz po tym miescie?? Bo ja CI powiem ze kilkanascie razy dziennie zdarza mi sie jechac ta droga i nie narzekam na brak widocznosci,. a noge mam ciezka i jeszce nikogo nie zdjalem z przejscia.

Tak!
Widzę!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org