Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co najbardziej lubicie w TZ ? |
Wkońcu Sie Zaczoł Remont Nigdy więcej PiS!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co najbardziej lubicie w TZ ? |
"nareście" "wkońcu" "zaczoł" "narazie" ŁKS!!!! ...kibiców ma wszędzie! Ma zowsze Łomża
|
|
kurna co za rozmowa ;p
|
|
A po co ci modem? jest tyle w powietrzu sieci Wifi, że Wifi i trochę nabytej wiedzy i uda Ci się do nich podpiąć
|
|
KOszenie trawy??? Buahaha zrywali murawę, koszona trawa była na boisku bocznym... rudy błazen z druhem
|
|
Jest w Łomży kilka mocnych, szybkich aut już w serii (prosiak, misiek, S6, S60 i pewnie kilka innych) Tyle że nie wszystkich rajcują wyścigi itp więc się nigdzie nie udzielają, nie startują, a auto służy do codziennego użytku. Auto znane, przyciągające oko i reprezentujące nasze miasto jest oczywiście Civic. Nie ulega wątpliwości że auto jest szybkie, ale czy najszybsze?? tego nie bedziemy wiedzieć do czasu bezpośredniej konfronatcji, bądź przynamniej pomiau czasu innych aut.
|
|
karwa, nie w tym temacie to miało być :/ A na zlocik piardne sie z ciekawości.
|
|
Za odpowiednia kasę można kupić dyplom na bazarze Różyckiego w W-wie
|
|
też słyszałem że na Ciepłej w śledziowie, totalna olewka ze studiowania.
|
|
A po co sięgać aż do Białegostoku skoro pod ręką masz Agrobiznes w Łomży, mam kilku kolegów którzy przebrnęli przez tą szkołę bez zaglądania w książki (same ściągi). Generalnie nie ma co ukrywac że większość uczelni prywatnych będzie Cię przepuszczała bez problemu do następnego semestru, abyś tylko im regularnie wpłacam na konto opłatę. A jeśli zdarzy Ci się poprawka na wrzesień to jest to czyta formalność (ot czysta prowizorka że niby uczyć się w danej szkole trzeba). Przedstawiłem zdanie moich kolegów którzy kończyli agrobiznes, ja uczę się w Wawie w prywatnej szkole, no i niestety same ściągi tam nie wystarczają, czasem trzeba przysiąść sumiennie do książek. Nigdy więcej PiS!
|
|
Artykuł czytałem i jestem zbulwersowany wypowiedzią dyr. Jaszewskiego. Ten facet pom prostu nie widzi żadnego problemu. Nadal twierdzi, że lekarze działali prawidłowo. Więcej, wypowiedział się, że "takie sprawy jak pani Anety G. NA PEWNO szpitalowi NIE ZASZKODZĄ. Mamy dużo pacjentów, nikt więc raczej nie obawia się naszych lekarzy". Ta wypowiedź to przejaw arogancji, buty i zarazem sygnał, że on jako dyrektor akceptuje istniejący w szpitalu bałagan, brak dyscypliny, pijaństwo i brak fachowości podległego personelu. Oznacza to, że dopóty ten facet będzie dyrektorem, szanse na poprawę sytuacji są znikome (czytaj: ŻADNE)! Warto też przy okazji wiedzieć, że łomżyńscy lekarze będący na tzw. kontraktach, są jednymi z najlepiej opłacanymi lekarzami w kraju- po kilkanaście tysięcy złotych miesięcznie. Czy są to koledzy dyrektora? Wyrok Sądu Rejonowego w Łomży uznający, że lekarze nie popełnili błędu, może wskazywać, jeśli nie na powiązania na linii sąd-szpital, to na pewno na kompletny brak kompetencji i obiektywności. Panie dyr. Jaszewski. Nawet tuman wie, że zerwanego więzadła krzyżowego nie leczy się poprzez założenie gipsu. Skoro Pan jest innego zdania, to pytam: kto Panu dał dyplom i czy nie narażałoby Pana też zaliczyć do grupy tzw. konowałów? Ad. kataryna Masz poglądy ukształtowane przez swoich rodziców. Wpojono ci, że praca lekarza będącego pod wpływem alkoholu normą. W łomżyńskim szpitalu może tak, w innych szpitalach na pewno nie.
|
|
Znam przypadek kiedy pacjentka miala powazna operacje na szczescie w warszawie ale kiedy wrocila do lomzy i sie zle poczula i zabrala ja karetka do lomzynskiego szpitala to lekarz niemogl rozpoznac co jej jest zapytal tylko gdzie sie leczy jak powiedziala ze w warszawie to lekarz na to" to moze lepiej jedzcie do warszawy" a stan naprawde byl powazny. Po przyjezdzie oczywiscie do warszawy tamtejsi lekarze normalnie sie smieli z lomzyniakow ze niemogli udzielic pierwszej pomocy. I tutaj prosba do ministra Religi WYMIWNIC PROSZE KADRE LOMZYNSKICH LEKARZY!!!! CALKOWICIE NIENADAJA SIE BY POMAGAC LUDZIOM!!!!
|
|
hej kataryna juz nie wciskaj kitu ze twoi starzy malo zarabiają ma kolege któtry jest fizjoterapeuta i wiesz co bardziej cenie jego prace niż lekarza bo lekarz swoje zapisze on on jak glupi baran musi myślec często nad błędna decyzją lekrza co i jak żeby nie zaszkodzić pacjentowi a zarabia 800zł miesiecznie i wiesz co jemu bym dal podwyżke a nie lekarzowi który zarabia bez specjaliozacji 1400zł a ty jak masz ojca lekarze to co brnisz go bo co szkoda zyć bez luksusóww domkua pani o której mówicie to tylko wierzchołek góry lodowej w tej aferze bardzo dziwne jest to ze zamiast pacjenta dobudzac na bloku dobudzano pozabiegu na oddzile bo tam była impreza na całego a dwa kto lekarzowi bez specjalizacji 2 pozwala operowac no chyab ze szefostwo szpitala bluje razem z pania doktor a tak było a jeszce jedno moj kolega ma 2 w specajlizacji z fizjoterapia a szpital mu powiedzial ze on jest nikim ze jak zrobi doktorak to go zwolnai bo wtedy przewyzszy niejednego lekarza w tym miescie wiec nie sciemniaj ze twoi starzy malo zarabiaja a dwa jak by byli dobrzy to by wiecej mieli a tak jaka praca taka placa a ty zyjesz luksusami i za duzo nie wiesz co sie dzieje w szpitalu popracuj tam to sie dowiesz naraka
|
|
tommeknet: w rampie?! bez przesady. raz kupiłem i mi starczy... ja zawsze chętnie wracam do pizzeri DiAngelo czy tam diawolo? znajduje się ona niedaleko boiska perspektywy
|
|
Witam wszystkich !! Nie chcesz sie uczyć dawaj chłopie na Ciepłą, WSE lub jakakolwiek prywanta uczelnia w Białym. Zależy jakie kierunek sobie wybierzesz , choć ja bym radził taki by połączyć przyjemne z pożytecznym czyli wybrać takie gdzie więcej jest dziewczyn na roku niż facetów ;] Z tego co wiem , na państwowych uczelniach zaocznie studiować tylko po to żeby mieć papierek sie nie opłaca bo podobno będą podwyżki czesnego na zaocznych. Do tego dodać warunki do nauki , korupcje <daj wódke,dam ci zaliczenie hehe> , i nadmiar ludzi na roku niedostowany do ilości krzeseł i komputerów <sam to mam :/> . Dla tego gdybym sam jeszcze raz miał wybrać uczelnie wybrałbym prywantą :D A co do uczenia sie .. warto nad tym pomyśleć heheh no chyba że masz sytuacje godną pozadroszcznia - czyli jesteś już ustawiony, masz leb na karku i głowe do interesów :D Pozdro i Powodzenia Pel !! Nigdy więcej PiS!
|
|
Torks można kupić nawet na rynku. Stoi facet na końcu, przy taksówkach. po 3 zł za sztukę. Sam kupowałem
|
|
A myślicie że policja to jezdzi do domu się wysikać....też walą w krzaki, ale niech tylko zobaczą przeciętnego ludzika sikającego gdzieś...ho ho
|
|
16 września dokładnie rok temu jeden z najlepszych Polskich siatkarzy Arkadiusz Gołaś zginął w wypadku samochodowym. Wszyscy byliśmy w szoku... jednak dzisiaj pamiętamy o Nim my najwierniejsi kibice... Aruś dzisiaj, jutro, za miesiąc, za rok na zawsze w naszych sercach....
|
|
Brawo Marcin :) Życze wiecej takich wejsc jak te i kolejnych bramek !!! Tylko Łomża !!! Tylko ŁKS
|
|
Brawo Marcin. Oby tak dalej ;] Łomżyniacy o tobie pamietają;] Nigdy więcej PiS!
|
|
optymistycznie obstawiam 2:1 dla nas
|
|
allegro.pl zwie sie skaner
|