sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wysoka Rada !!

zBig chyba nie mialeś lepszego pomysłu na temat.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wysoka Rada !!

te forum jest poprostu "inne"

No i znowu mamy nepotyzm w naszej łomżyńskiej władzy.Pan Sroczyński oddał mandat radnego dla swojego szwagra, po to by zostać oczywiście wice prezydentem.Pięknie!
Cieszcie się ludzie z takiej władzy przecież sami ją wybraliście.

poprostu frajer z niego i tyle....;/

-Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry-
-Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-

u Was znów kłania się czytanie ze zrozumieniem:

w artykule
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=9663
czytamy:

"Zgodnie z samorządową ordynacją wyborczą, w przypadku rezygnacji radnego wybranego w wyborach, mandat po nim obejmuje osoba z tej samej listy wyborczej, która miała kolejny najwyższy wynik. Sroczyński, który był na pierwszym miejscu na liście ChRS uzyskał w wyborach dziesięciokrotnie więcej głosów niż Szewczyk, który zajmował miejsce piąte."

To, że pan Szewczyk jest szwagrem Sroczyńskiego to tylko nastepna ciekawostka.

Tak więc to wina wyborców.

A może Rada nie rozumie, co prezydent do niej "mówi"? Anonimowiec - broniąc złej sprawy usprawiedliwia nierobów i poplata głupstwa ("jezdze na rowerze w sezonie i nigdy po tych sciezkach nawet niewiem gdzie sa") - pewnie, że nie wie bo nie ma ani metra takiej ścieżki. Popieram to, ze lepiej niech nie robią tych "bulwarów" - bo spieprzą jak wiele dotąd i kto bedzie poprawiał i za ile? Tak jak już "wydzierżawili" Narew kłusownikowi, który głuszy ryby prądem zamiast zarybiać (za pieniedza unijne oczywiście)... Anglicy powiadają, że:"każda władza jest taka, jaki naród"- jaką władzę zatem może mieć naród głupi?

antares

Re tarczyn N-ki niebrałem ponieważ aby zobaczyć możliwości n telewizji trzeba mieć plazmę a po za tym to nie jest takie wszystko takie piękne telewizja n ma dużo mniej kanałów w stosunku do ceny w porównaniu do polsatu a tunery z dyskiem ma jeszcze w swojej wyobraźni wporównaniu do cyfrowego polsatu.

Wreszcie w Łomży coś się dzieje... =P

Podobno niebieski Opel Astra kombi zgasł na skrzyżowaniu i tir mu wjechał w tyłek ;]

-Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry-
-Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-

Jest to jak najbardziej możliwe dobieranie kadry musi być wcześnieja nie póżniej.

waldek27

wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?

Po przeczytaniu tego artykułu http://www.elomza.pl/wiadomosci/news.php?id_news=7307 i nie tylko bo dużo się pisze o tym że nic się nie dzieje na starym rynku Panie prezydencie może zburzy pan to hale targowo dobrze że jest stokrotka bo kiedyś jak jezdziłem do rodziny w Suwałkach albo Gołdapi to słyszałem opinie że Łomża się zaczyna na starym rynku i kończy rozrywki Łomżyńskie bieganie po ruinie hali targowej <haha> i ogródki piwne ;) Czasy się zmieniają teraz centrum miasta i rozrywki będzie stokrotka itd sklepy a na rynku powinien być zieleniak z Fontaną a nie jakaś kurewska kostka brukowa i burdelowa hala !

O to, to. Autochton: TU-REC-KI. Dönner jest turecki. I dobry bedzie, tylko i wylacznie, przyrzadzony przez Turka. Ewentualnie Greka. Jadlem w Lomzy kiedys wysmienity w knajpie greckiej (to Rampa jest, czy tez byla? Albo obok Rampy?), ale chyba jej juz nie ma... Czy jestem w bledzie?

uuu :/ nie znam sie na linuxach zbytnio, lecz windowsowo, standardowo format c: ;) moze sprobuj jakims live cd to usunac ?

ej nie roznoście tego spamu

co ja mam z tym robić? to jest niezamawiana reklama!! każdego kto pod moje drzwi przyniesie niechcianą reklamę zgłaszam na policję!

bayan wal sie cwelu na na swoj osrany ryj
to ze ktos czegos nie to nie znaczy ze jest gląbem
a ty ciotuniu jak sie urodziles to wszystko wiedziales.
z czasem kazdy wie wiecej a ty palancie obsikany co ?
nie to zeby tu zaraz kogos wyzywal hehe

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org