Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wysoka Rada !! |
zBig chyba nie mialeś lepszego pomysłu na temat.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wysoka Rada !! |
te forum jest poprostu "inne"
|
|
No i znowu mamy nepotyzm w naszej łomżyńskiej władzy.Pan Sroczyński oddał mandat radnego dla swojego szwagra, po to by zostać oczywiście wice prezydentem.Pięknie! Cieszcie się ludzie z takiej władzy przecież sami ją wybraliście.
|
|
poprostu frajer z niego i tyle....;/ -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
u Was znów kłania się czytanie ze zrozumieniem: w artykule http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=9663 czytamy: "Zgodnie z samorządową ordynacją wyborczą, w przypadku rezygnacji radnego wybranego w wyborach, mandat po nim obejmuje osoba z tej samej listy wyborczej, która miała kolejny najwyższy wynik. Sroczyński, który był na pierwszym miejscu na liście ChRS uzyskał w wyborach dziesięciokrotnie więcej głosów niż Szewczyk, który zajmował miejsce piąte." To, że pan Szewczyk jest szwagrem Sroczyńskiego to tylko nastepna ciekawostka. Tak więc to wina wyborców.
|
|
A może Rada nie rozumie, co prezydent do niej "mówi"? Anonimowiec - broniąc złej sprawy usprawiedliwia nierobów i poplata głupstwa ("jezdze na rowerze w sezonie i nigdy po tych sciezkach nawet niewiem gdzie sa") - pewnie, że nie wie bo nie ma ani metra takiej ścieżki. Popieram to, ze lepiej niech nie robią tych "bulwarów" - bo spieprzą jak wiele dotąd i kto bedzie poprawiał i za ile? Tak jak już "wydzierżawili" Narew kłusownikowi, który głuszy ryby prądem zamiast zarybiać (za pieniedza unijne oczywiście)... Anglicy powiadają, że:"każda władza jest taka, jaki naród"- jaką władzę zatem może mieć naród głupi? antares
|
|
Re tarczyn N-ki niebrałem ponieważ aby zobaczyć możliwości n telewizji trzeba mieć plazmę a po za tym to nie jest takie wszystko takie piękne telewizja n ma dużo mniej kanałów w stosunku do ceny w porównaniu do polsatu a tunery z dyskiem ma jeszcze w swojej wyobraźni wporównaniu do cyfrowego polsatu.
|
|
Wreszcie w Łomży coś się dzieje... =P
|
|
Podobno niebieski Opel Astra kombi zgasł na skrzyżowaniu i tir mu wjechał w tyłek ;] -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
Jest to jak najbardziej możliwe dobieranie kadry musi być wcześnieja nie póżniej. waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
Po przeczytaniu tego artykułu http://www.elomza.pl/wiadomosci/news.php?id_news=7307 i nie tylko bo dużo się pisze o tym że nic się nie dzieje na starym rynku Panie prezydencie może zburzy pan to hale targowo dobrze że jest stokrotka bo kiedyś jak jezdziłem do rodziny w Suwałkach albo Gołdapi to słyszałem opinie że Łomża się zaczyna na starym rynku i kończy rozrywki Łomżyńskie bieganie po ruinie hali targowej <haha> i ogródki piwne ;) Czasy się zmieniają teraz centrum miasta i rozrywki będzie stokrotka itd sklepy a na rynku powinien być zieleniak z Fontaną a nie jakaś kurewska kostka brukowa i burdelowa hala !
|
|
O to, to. Autochton: TU-REC-KI. Dönner jest turecki. I dobry bedzie, tylko i wylacznie, przyrzadzony przez Turka. Ewentualnie Greka. Jadlem w Lomzy kiedys wysmienity w knajpie greckiej (to Rampa jest, czy tez byla? Albo obok Rampy?), ale chyba jej juz nie ma... Czy jestem w bledzie?
|
|
uuu :/ nie znam sie na linuxach zbytnio, lecz windowsowo, standardowo format c: ;) moze sprobuj jakims live cd to usunac ?
|
|
ej nie roznoście tego spamu co ja mam z tym robić? to jest niezamawiana reklama!! każdego kto pod moje drzwi przyniesie niechcianą reklamę zgłaszam na policję!
|
|
bayan wal sie cwelu na na swoj osrany ryj to ze ktos czegos nie to nie znaczy ze jest gląbem a ty ciotuniu jak sie urodziles to wszystko wiedziales. z czasem kazdy wie wiecej a ty palancie obsikany co ? nie to zeby tu zaraz kogos wyzywal hehe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |