Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wójtem się bywa |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wójtem się bywa |
luizfernandez, nie twierdzę że się męczę. Po prostu stwierdzam fakt. Jak się jest obcym w tym mieście to na długo się obcym pozostaje. Dlatego chyba rozumiem netkolegę Grzesia..nawet jeśli jest stąd. Nigdy więcej PiS!
|
|
ja nigdy nie twierzdilem ze jestem najszybszy ale chetnie z kazdym ustane w parze na zawodach http://fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/w_4_minuty_21_wykroczen/wideo/za_swoja_szalencza_jazde_i_lekkomyslnosc_karol_s_zostal,1181784
|
|
Czy nikomu nie wyrządzasz krzywdy jakis przypadek uogólniając?
|
|
Też pragnąłbym dołożyć swój głos. Ja się skupię tylko na jednej grupie lekarzy z łomżyńskiego szpitala. I tutaj moje uogólnienie będzie zgodne z prawdą. Otóż nasi, pożal się Boże, specjaliści ortopedzi. Od parunastu lat kadra się nie zmieniła. Po krótce mój przypadek: poszedłem ze zdjęciem kręgosłupa, a nasz kochany specjalista (nazwisko jest tu nieistotne), aż zawołał kolegę (również specjalistę) i obydwaj, o dziwo nie mogli nic ujrzeć na tym zdjęciu. Odesłali mnie tylko (skarżyłem się na silny ból) do ośrodka w Warszawie. Tam lekarz, wybitny zresztą profesor, tylko spojrzał. Kochani łomżyńscy lekarze!!!!. Kręgozmyk (dla zainteresowanych- przesunięcie kręgów względem siebie) to chyba nawet ślepy zauważy!!!
|
|
o nie. zaznaczylam ze nie bronie tej lekarki i w zaden sposob nie chce jej usprawiedliwiac. ale wąty ktore ludzie maja do lekarzy sa grubo przesadzone. nikt mi nic nie wpaja. ja po prostu znam sytuacje finansowa moich rodzicow, ktorzy sa wyksztalconymi ludzmi i za to co dostaja za swoja prace mogli by rownie dobrze szorowac kibel. i zapamietajcie, ze nie wszyscy lekarze biora lapowki.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |