Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kompetencje p. Choinskiego |
Haha pilnie poszukuję zająca co w polu śmiga :P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kompetencje p. Choinskiego |
lol jaki idiota:):).....zmien nick:) Fracik
|
|
oto najblizszy mecz , kogo obstawiacie , ja 2:0 dla bydgoszczy --------dla krytyków CHWDK
|
|
Mnie nachodzi czasem myśli co będzie za te 20 kilka lat co się stanie z Światem z tym krajem z tą Polską i siedze dumam i bym wolał mieć teraz te 30 lat i mieć kawał życia za sobą.
|
|
wole byc z prowincji wa-wy,niz prowincja bialego. szkoda,ze lomza nie jest w poblizu wroclawia tam jestnajwiekszy rozwoj w kraju.
|
|
Powinni stworzyć obozy pracy dla takich ludzi jak ten koleś. Przynajmniej by sie do czegoś przydał.
|
|
aj tam z ta polityka i PiS-em wazne bysmy wwszyscy zaglosowali przeciw bialostockiemu rezimowi
|
|
Tak żeby to było o 20;00 to bym wyleciał kij golfowy bym wzioł i jebnoł takiem łotrowi a była godzina tak własnie co teraz no wątpie żeby mnie wypuścili żeby najebać temu skurwysynowi a po psy nie będe dzwonic bo umnie w klatce awantury po pijaku są co tydzień zadzwonisz ponich o 22 a przyjado o 00;00 a i tak nic nie zrobią bo co byłemu policjantowi nawalo pało i na dołek wezmo? ja już nie raz byłem swiadkem i nie bój się nie stałem jak ta latarnia. A co do kobiet co wychodzo za meneli to na początku to nie są świadome tego za kogo wychodzo .
|
|
Nie dość że kretyn to i analfabeta! hahaha! nawet we wlasnym pseudonimie nie uniknal wpadki hahahaha
|
|
LOMZA PANY MY 2;0 WYGRAMY
|
|
Nie wiadomo jak by było teraz z Łomżą,ale zobaczcie jak zmieniła się taka Ostrołęka po wejściu do mazowieckiego.
|
|
"Nie popieram tego, że ktoś chce wyslać powiedzmy płyty CD listem zwykłym - bo okazja czyni złodzieja. " - Annamira stoisz na stanowisku reprezentowanym przez dyrektora poczty? - przesyłki nie są ich własnością i wara im od zawartości - w firmach kurierskich jakoś nic nie ginie a też z przesyłką ma kontakt wiele osób tak na marginesie moja przesyłka była krajowa, zawierała dla osoby postronnej zupełnie nieprzydatny do niczego program, ale widać kradną a potem dopiero oceniają co jest warte a reszta trafia do kosza
|
|
czy ty masz wogole zielone pojecie co ty piszesz najpierw dowiedz sie prawdy a pozniej wypowiadaj sie na ten temat
|
|
To i tak dobrze że wogole ktoś sie znalazl do nauki za taką kasę.
|
|
tylko nie dajcie żeby wasze starania podpioł pod swoje osiągnięcia - wszechmocny burmistrz Nowogrodu Szczepuś Z.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |