piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy rozliczą pandemię grypy?

Ptysiu nie szalej tak , bo zamarłem jak przeczytałem twój temat :/

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy rozliczą pandemię grypy?

regulator obrotow niskich, czujnik polozenia przepustnicy, przewody, siwce, palec, kopulka, filtry, jets etgo toeche do sprawzdenia :P

bagrmosen

Bardzo ładnie SN4P :)

co z tego że prywatny można wywłąszczyc

to teraz ja podbije :)
pamietajcie, ze jesli chcecie sie zapisac, a na razie wam sie nie chce to lepiej sie ruszcie i zapiszcie jak najszybciej. pomoze to przy zamowieniu autokarow

Podziękujmy owacjami radzie miasta i jej przewodniczącemu Maciejowi G.

Może ten wygląd wieży w Ełku to lekka przesada. Wystarczylo by trochę poprawić konstrukcyjny wygląd naszej .... oczywiście kapitalna renowacja też wchodzi w grę... Rzeczywiście przejeżdżając obok tej wieży w Ełku jest jakiś milszy nastrój .... u nasz jakoś taki Narwiański przy rondzie... można by nowoczesności dodać ... bo aż starością razi ... nowoczesność by się w Łomży przydała !!!

zaraz puszczę pawia

zalezy kiedy byl stosunek, jezeli nie uplynelo 72 godziny to oczywiscie mozesz wziasc Postinor, z tym, ze jest wydawany tylko na recepte przez ginekologa, ktory wczesniej musi Ciebie zbadac. Czasem zdarza sie, ze aptekarz bedzie tak uprzejmy i wyrozumialy, ze przyjmie nawet recepte od weterynarza, aby wydac Ci ten lek.
Jak juz ktos wczesniej pisal, sa tam dwie tabletki, ktore trzeba wziasc na raz , a koszt tego zabiegu to bodajze 73zł.

aaa i jeszcze taka jedna sprawa, najlepiej recepte wez u swojego ginekologa, prywatni lekarze pobieraja 50zl za recepte.

Powodzenia ;)

zaraz puszczę pawia

Pomen nie jest na recepte :) przynajmniej w aptece na starym rynku nie trzeba recepty :) 72 zl chyba kosztuje

Ludzie! dziewczyna ma problem, jest ZAŁAMANA, a niektórzy tu jeszcze ją dołują. Zastanówcie się zanim coś napiszecie! Co będzie jeśli jutro przeczytacie post zatytułowany "popełniła samobójstwo, bo nie miała do kogo sie zwrócić" ? Wychodzę z załaenia, że słowa to tylko słowa, ale mają niezwykłą moc ranienia. Rozumiem jej stan, bo serio nie wie co robić, a my jej w niczym nie pomagamy. Rozumiem też to, że powinna myśleć o konsekwencjach wcześniej, ale stało się!
Załamana, mam nadzieję, że ułoży się tak, jakbyś sobie tego życzyła. Nie musiało dojść do zapłodnienia. Jeśli uważasz, że to nie ten czas, nie ten człowiek, to jestem z Tobą. Trzymaj się, bądź dzielna na każdej drodze, na którą zepchnie Cię życie.

róbmy swoje

Podtinor DUO nie jest środkiem wczesnoporonnym, zapobiega tylko zapłodnieniu dzieki zwiększonej dawce hormonów, to tak jakby się zjadlo ok 12 zwykłych tabletek antykoncepcyjnych na raz. Wiem to od ginegokoga.

z doświadczenia wiemże mężczyźni ą lepszymi lekarzami

gej

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org