Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zachciało się "brudnej" energii |
Ja miałem taki patent na trąbiących chamów z tyłu - włączałem awaryjne na 5 min. Postali sobie za karę i tyle... Niestety na policję nie ma co liczyć więć chamstwo chamstwem trzeba zwalczać.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zachciało się "brudnej" energii |
Jaki ty madry heh .... czemu mam pisac jak mozna poszukac :P przeciez jak ktos zadaje pytanie ,to tez padaja odpowiedzi typu :to juz bylo ,poszukaj sobie:P:O i nie krzycz na mnie dziecko....
|
|
Nie chodzi o to że ja chcę je zmuszać do pływania. Tylko poczytaj sobie co daje takie pluskanie sie malucha dla jego zdrowia i rozwoju fizycznego i psychicznego.
|
|
ale daktyl i tak jest debilem bigi2004
|
|
Bestian: Rozkmiń więc imprezę z udziałem Paul'a Van Dyk'a w Łomży... baa nawet w województwie, a wtedy zwrócę Ci honor i ładnie przeproszę stawiając piwo. Zamiast się cieszyć z tego co masz, a wbrew pozorm jest się z czego cieszyć. Pani owa jak wyżej piszę grywała z czołowymi 'hałsowcami' świata /nie boję się użyć tego określenia, bo nawet trochę nie jest ono przesadne/, to mówi samo za siebie. Wnioskując z Twoich wcześniejszych postów gustujesz w Trance... Ok, nie wnikam, szanuję to ale proszę Cię o to samo, abyś uszanował przede wszystkim Moondeck jak i ludzi pragnących się bawić przy jej muzyce. A swoją drogą... kojażysz pojęcie muzycznego Underground'u? p.s. Dla jasności nie znam osobiście ww. DJ.
|
|
9 minet przed koncem spotkania wynik meczu 0:0
|
|
eee tam światła,małe rondko kompaktowe.
|
|
Jak ktoś chce to się zgłosi moge na kompa wzucić i wysłac albo gdzies umiescic to piszcie ale ta magda2 to ma 30 sekund , mam tesz ksiedza rydzyka jak sie modli do alkocholi i te inne bajery. jak cos to jutro dzis nie ejestem w stnaie . róbmy swoje
|
|
To Pozdrówta go odemnie (kolega Bartez który lufy pali :P_)
|
|
Pomyliło się Tobie "GR" z 6630. Z 6030 schodzi po kodzie w kilka sekund.
|
|
25 ma być: http://www.escapefestival.pl/ to moze nie az takie kulturalne wydarzenia, ale zawsze coś i prawie w Łomży :)
|
|
heh w jednym temacie dwie różne kłótnie ;D Dina
|
|
No to wszystko jest juz 'as clear as mud' z tymi ruchami i jak to tu porzekaja, droga Gazelo. Bo poczatkowo wydawalo mi sie, ze moglas miec problemy np. z ruchami ... glowki ;), ktora to moze czasami kiwac sie jak u gaski ... po kilku glebszych, oczywiscie. Sam doswiadczylem takiego czegos eksperementujac kiedys z kolezkami malolatami raczac sie tym winkiem 'patykiem pisanym', za 19zl. Ale to bylo juz taaak dawno i nie wiem czy to komus moze sie jeszcze z czyms kojarzyc i watpie oby to 'winko' bylo nadal w obiegu. Zauwazylem tez, ze u Was pogoda ostatnio rzeczywiscie nie dopisuje, bo ciagle pochmurno, chlodno i deszczowo - w odroznieniu od naszej pogody, gdzie to ciagle slonecznie i cieplo az do przesady. Jedynie dzis rano zapowiadali deszcz, ale okazalo sie, ze ten dran tylko nawiedzil tereny naszej belli, a mnie juz nie wiem ktory to raz ominal sobie tak boczkiem. Nie ma wiec rady, trza znowu bedzie podlewac te pomidorki i te kwiatki, skoro swit - no coz, 'recznie'. Zalaczam rownie serdeczne i poranne pozdrowionka ze slonecznej i nadal upalnej NJ, wychu
|
|
Spiero: a może (.....) Oj dziewczyno, zamiast dziękować, że w końcu ktoś cie palcem tknął to jeszcze problemy robisz ;-)
|
|
ale nie ma...i pewnie nie bedzie... Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Sroczak....tak są 2 jedno z placem zabaw:)) a drugie bez 9chyba jeżeli już dostawili) Ps....mi chodzi o ten obok Parkingu. Dina
|
|
kamila23 - a moze kamil 23 śmieszna prowokacja i nie chodzi tu o 2 zł na mleko ani wyzwiska od suk to jest poprostu zazdrosc ludzi ktorzy nie potrafio na siebie zarobic i na swoje wydatki zyjemy w kraju demokratycznym i kazdy ma prawo ządac odpowiednich pieniedzy za swoje usługi jezeli ma ustawiony taxometr na 4.5 a reszta na 4 zł to sprawa prywatna i poprostu inaczej sie ceni
|
|
Serwis um.lomza.pl jest przygotowany przez naszą firmę. Takich serwisów w Polsce przygotowaliśmy sporo, w niektórych przypadkach liczba osób dodających do serwisu przekracza 100. W stopce strony są wszystkie informacje na temat administracji i redakcji strony, jeśli serwis miejski korzysta z materiałów 4lomza.pl to wyraźnie to podaje. Cóż nie tworzymy jeszcze "gabinetu cieni" bo za dużo miast mamy do obsłużenia, z Warszawą na czele bo to także nasz klient. Pozdrawiam Marek Maliszewski
|
|
paaaaaaaaa ;)
|
|
Słyszlem to ,idiotyczne ,szkoda czasu.
|
|
A to pewnie cycq te przystanki odmalowuje ze tak mu to doskwiera :D
|
|
no bes kitu nikt nic nie slyszal ????
|
|
a co cie konkretne interesuje ??
|
|
wreszcie jakas konkretna imprezka w nszym miescie:) panienke znam i slyszalem jej sety w Uderground i Utopi, ale chyba gdzies jescze ja widzialem, kreci naprawde fajna muze:) szkoda tylko ze niestety nie moge byc na tej imprezie ale moze kiedys... moze wreszcie zmienia sie mentalnosc ludzi w naszej lomzy. Pozdrowki dla wszystkich, nawet dla spamowcow:)
|
|
4lomza ---> jeju ---> "miodek" a to taka wizytowka miasta ?? laaaaaaaadnie ;P
|
|
No dla mnie nic.. Kolejna prowokacja. ............
|
|
wypełniając niniejszym telefoniczną prośbę Maćka - przekazuję wszystkim Forumowiczom maćkowe pozdrowienia znad Zalewu Wiślanego :) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
wal sie na ryj lamusie. ja nie musze altac za granice na saksy wiec nie latam samolotami pizdeczko Zbych
|
|
No taki typek pijany jechał i nie wyrobił i wjechał w te zejscie zjebał się i stróż na plaży musiał wzywać policję i karetkę bo podomnież coś poważnego sę zrobił!!<hyba>
|
|
Trzeba przyznać że te dziewczyny mają w repertuarze naprawdę wymagające piosenki. Słychać że głosy ustawione, mocne i konkretne. No i prezencja niczego sobie. Oby tak dalej!
|
|
ja wiem 900pln do tego dochodzi woda i gaz, Mokotów ul. Racławicka przy Metrze, 21m :) Jeśli nie chcesz zmieniać pozostaw puste
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |