Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polacy na wizy nie zasługują... |
To było w ELICIE. HA hA ha Zbych
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polacy na wizy nie zasługują... |
Nieprecyzyjna jazda kierowców TIR-ów i nadmierna prędkość, głównie podczas jazdy nocą” były przyczyną najeżdżania przez ciężkie samochody na przydrożne krawężniki i w efekcie bardzo szybkiemu ich niszczeniu. - Aby zapobiec niszczeniu krawężników Urząd Miejski podjął decyzję o poszerzeniu o kilkadziesiąt centymetrów wjazdów na rondo... A Ten Architekt pewnie jeszcze nie był w Łomży i nie wiedział o całe tej sytłacji ... PS:Czytajcie Teksty w internecie albo w gazetach.
|
|
Mam Samsunga V200 i nie wiem co z nim zrobić czy lepiej go sprzedać w całości lub na czeście (tylko gdzie)?? Chodzi o to że zewnętrzny wyświetlacz jest zbity. Dajcie namiary na kogoś kto skupuje takie cześci telefonów w Łomży.
|
|
Poprostu robio to w imie (boga) swojego , atakując inne religie,państwa,narody składają ofiare swojemu bogu i tym co zgineli też w atakach. Jeszcze jedno Ten który wysadzi np samolot taki innaczej zwany samobójca w niebie bedzie w niebie z ich bogiem.
|
|
ale tu sprawa byla ewidentna jak nigdy, golym okiem bylo widac ze jest za malo miejsca, to nie srodmiejskie ronda Hanki Bielickiej -tu jest duzo ruchu ciezkiego i co? nic...nie dosc ze male to jeszcze z boku, choc tu powody byly inne w kazdym razie powtarzam, golym okiem widac ze bylo za male a madralom z UM proponuje wsiasc w tira i pokazac jak to sie robi skoro twierdza ze to latwe
|
|
Misiek moze mowisz prawdę? ale to tez nie pewne ,poniewaz zanim dotrze do PKS to jednak kawal drogi jest z Gdanska czy Plocka a po drodze tez "cuda" się zdarzaja. Czy PKS ma wlasny transport do przewozu paliwa czy zdal się na dostawcow-posrednikow? Musze poprzec Barego -samochody po pobycie w Polsce , jak juz się "dowloka" do Anglii - ZDROWIEJA. Off!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Dokładnie Tomek. Nigdzie nie napisałem, że każdy gej to pedofil. Nie lubię jak mi się coś imputuje. Kaschia, zauważyłem, że tutaj każdego nazywa się ograniczonym, jeśli tylko uważa homoseksualizm za chorobę. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Owszem to był główny powód przesunięcia ronda. Przeszkadzały w tym 2 budynki mieszkalne. Jeden z nich został wyburzony, 2 - nie
|
|
"Autor: kielo1994ŁKS (---.lom.vectranet.pl) Data: 12-08-06 09:39 tty jestes jakis powalony mieczkoś997 ić się leczyc frajeże melduj sie piesku wąchaj....hahahah frajer" <lol2><lol2><lol2><lol2><lol2> jaki koleś...buahahahhaha "ić sie leczyc..." mlody wymiatasz na tym forum.. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Kiedyś Było Dobrze Wystarczyło 3 Ronda i to były normalne ronda chyba wiadomo o jakich mowa a teraz naruchało się tych rond poprostu wszedzie w Łomży w piątnicy niedługo może w kisielnicy !! POJEBY
|
|
A co myślicie o Audi 80 B4, Renault Laguna? Jeśli nie chcesz zmieniać pozostaw puste
|
|
O czym mowa? Zbych
|
|
czlowieku niech ich pozwalnia zlodzieji...no to jest przeciez logiczne ze jak pracownik kradnie to kopa mu w tylek !!!!
|
|
ptysiu, daj znak! Dina
|
|
No kurde - tego sie obawialem, ale bylem w pospiechu wiec cena nie wchodzila w rachube. Szkoda, ze ta Łomza u mnie nie jest dostepna w tych hiper-sklepach rodzaju Costco, a tylko u prywaciarzy. A w ktorym to Costco kupilas te nasze laleczki? Jesli w tym w Hacensack, to niestety ciut ciut za daleko. A ten sales tax to zdaje mie sie, ze juz chyba od miesiaca podskoczyl do 7%. Czyz nie? Pozdrawiam, wychu Jeśli nie chcesz zmieniać pozostaw puste
|
|
za co oberwać ? w końcu są to rozmowy prowadzone o świcie :) a czyż 4-ta nad ranem to nie pora świtania ? :)
|
|
Bello po trzecim odzyskuje sie wzrok,a nawet wyraźniej widzi...niestety szwankuje wtedy inny narząd...a mianowicie-ruchu:) Zbych
|
|
Ja tez, bello, nie zaliczam sie do wielkich piwoszy i zwykle jedno lub dwa piwka wystarczy i to zwykle tylko w lecie, po meczu, po trenigu, lub na basenie, a juz prawie nic podczas zimy. Toc przecie mamy tu tak ogromny wybor innych napojow i trunkow, a wiec trza i te sprobowac - no nie? Ale za to ciagle popieram i reklamuje nasza laleczki ile tylko sie da - a to oczywiscie ze wzgledow sentymentalnych i takze by sie do pewnego stopnia odwdzieczyc browarowi Łomża za te ogromne i juz wieloletnie poparcie udzielane naszemu ŁKS-owi. Oby tak dalej! Dlatego zabolal mnie niezmiernie otatnio ten watek o niewlasciwym traktowaniu pracownikow tej placowki. Jesli to prawda, to nic tylko wstyd i blamaz i mam nadzieje, ze Pan Rutkowski(?) i zarzad natychmiast podejma odpowiednie kroki by ta sytacje naprawic. Pozdrawiam, wychu PS. A o jaki to narzad kontroli ruchu (ktory nieraz Ci szwankuje) chodzi tu Gazelko??? :) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Nie wiem kto tu zawinił ale współczuje rodzinom tych ofiar???? waldek27 No i co się gapisz? To ja, Twój telefon komórkowy! Chciałem tylko na chwile wyjsc z twojej kieszeni, ponieważ smród twych jaj jest nie do zniesienia. Chyba ptak ci zdechł !!!
|
|
zakrawajacy , wielkie STOP temu zlodziejowi , czycha na pijanych klientow orznal mnie konmkretnie --------- cuć poezjo
|
|
Oj niedobrze! Przegrywamy już 2:0 :( A szkoda, bo nasi jakby się troszkę ruszyli!
|
|
Autor: Kredass (---.elomza.pl) Data: 16-08-06 21:09 cyt: "Mam sto rąk, a wnich sto sztyletów Gdy zechę sto ciosów nimi zadam" I co się martwisz?? Podejdź do ściany piwnicy od strony północnej. Potem puknij się mocno czołem w odpadający już tynk. Racjonalny pomysł nadejdzie natychmiast po cuceniu i przetrzeźwieniu. Albo ...... "jeżeli chcesz naprzykszyycz sie skutecznie niesfornym panom budowlancom" to głośno zapłacz. Ponoć czasami działa. O Boże ......... "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
waldek27 "po co dawałeś zaliczke powinieneś płacić mu w etapach za wykonaną prace" placilem w ratach i na tym nic nie trace, chodzi o fakt iz material zostal zakupiony i to on sie marnuje, pal licho majstra jacek16 "3.zatrudniłeś na stawkach, za które nie mogą wyżyć i muszą jednocześnie udawac, że kilka robót robią" czlowieku byles Ty kiedys na bduowie, za te i inna prace to nalezy im sie o polowe mniej, przecietny polski murarz to facet okolo 40stki ktory chla ile wejdzie jak wlasciciel nie widzi a koszt robocizny ustala on sam urzad skarbowy filmy ogladam i jak widac Ty takze:P mi sie pdoobalo Tobie nie musialo Dina
|
|
Mercedes to za duże auto :) Leszek
|
|
17 sierpnia 1991 roku, Rafał Pietrak pracownik Instytutu Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego, połączył się dzięki wykorzystaniu protokółu TCP/IP, z Janem Sorensenem z Uniwersytetu w Kopenhadze. Piszcie kiedy Wam udało się połączyć ten pierwszy raz ?! "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
ja w 1999. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
ja -> nie wiem z jakiej serii. Civic 1.6 z 1997r bodajże. W jednym nie wiadomo dlaczego podnisło głowice, wyrywając szpilki. Drugi przytarł sie na jednym tłoku i zciągnęło do dołu tuleje :/. Pałowany nie był wogóle, śmiga nim starszy człowiek. Przeglądy i naprawy były regularne.
|
|
Czy w Łomży jest gdzieś zakład w którym można wyczyscic tapicerke? Dokładnie mam na mysli siedzenia, ponieważ w najblizszym czasie beda zakladane pokrowce. Dziekuje za wszystkie sugestie. Dina
|
|
pewnie nowy most się przechylił i tir spadł do wody Leszek
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |