Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Obwodnica Augustowa częścią Via Baltica |
Nie zapomniał. Wół uczył się się wcześniej, żeby nie odwalać kichy jak reszta L-ek. róbmy swoje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Obwodnica Augustowa częścią Via Baltica |
pysiu jest legendą na tym forum :) ale ciekawe co by było gdyby on był adminem hehehehe tylko sobie poyślcie heheheh :P
|
|
Widzisz bello, jednak adres servera wszystkiego nie mowi, bo nawet oboje mamy ten sam. Niestety, mieszkam w bardziej odleglej miejscowosci niz Newark - ot, tak z dobra godzinke jazdy na poludnie stanu w strone wybrzeza. Znam dosc dobrze Clifton, Garfield, Lodi i inne te 'polskie' okoliczne miasteczka, a to ze wzgledu pracy. Ale chyba zaprzestajmy gaworzyc na takie 'niełomzynskie' tematy, bo jeszcze moze nam sie oberwac od naszych ziomali, jak sie przebudza ...:). Pozdrawiam, wychu
|
|
moze ma ktos nagrane to ? i by chcial pokazac:D róbmy swoje
|
|
generalnie podobnaie dzieje sie w wiekszosci zakaldow Ma zowsze Łomża
|
|
"Wg. mnie pedofilia niczym nie różni się od homoseksualizmu, to i to jest chorobą. A Mariuszowi nie chodziło chyba o to że homoseksualista to pedofil." zgadzam sie w 100% dlatego nie toleruje ani jednego ani drugiego!! i dziwi mnie fakt iz ludzie bronia homo.... Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Fajnie ;)
|
|
Poszedł za kasą. W końcu generalnie po to sie pracuje. A jego wół roboczy Ojrzyński był już tam zatrudniony.
|
|
ja wlasnie KOCHANIUTEK wyraziłem swoja opinie na temat obsady tej imprezy ktora wg mnie jest beznadziejna... W TV lub Radio slyszy sie o wielu ludziach...ale nie upowaznia ich to do tego ze ludzie maja ich uwielbiac za to ze wystepuja w mediach Dalej nie zmienia to faktu ze dj'e wg mnie sa beznadziejni i mowie to wprost bo taka jest moja opinia. pozdro Ma zowsze Łomża
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |