czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jego Prezydencka Świętość

Jezdze aby zyc - zyje aby jezdzic. Pozdrowienia i do zobaczenia.

Zbych

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jego Prezydencka Świętość

fotoradary działają, na da się ukryć...

PANOWIE: codzienne golenie twarzyczek;
PANIE: ładny makijaż;

nigdy nie wiadomo, kiedy znajdziecie się w ukrytej kamerze :-)

a czy to dobrze...? wymusza przestrzeganie przez kierowców przepisów, więc chyba dobrze.

Zbych

Temat zupełnie niepotrzebny, odpowiedź każdy zna.

Krytykant Wujek S

Jak ktoś wie, kiedy następna "runda" to niech pisze na forum.

NBNF: pisz co, gdzie i jak ;)

Wujek S

Jak mi tylko prawko oddadzą stawiam się na wyścigach swoim czechosłowackim ferrari:) Mało mnie to obchodzi czy będzie to legalne czy nie!! I tak na marginesie: palenie kapcia w Jednaczewie to była jedna z imprez tego cyklu? Jeżeli tak to było super!! A dopóki nie mam prawka a ktoś z Forum będzie jechał to proszę o info:) Wolę już takie spotkania niż frajerskie stanie pod hotelem "Polonez" z "Bezcenną" w ręku po to, żeby później iść napić się herbaty!!

HWDP

Zbych

Ja mam tzn. nie mam internetu z interneo... szczerze odradzam, sąsiedzi też odradzą jakby co. Dwóch kumpli i jedna koleżanka też odradzą. Pewien salon telefonii komórkowej też odradzi. Mówię natomiast stanowcze TAK tpsa i biorę w promocji Neostradę. Chcę mieć fantastyczne łącze i winampa sciągnąć w 42 sekundy.

przyjdz voyager sie poscigac to ci z dupy jesien sredniowiecza zrobie

MirRobDer

do Leszek wczesniej były tylko imprezy z cyklu " palenie gumy " pozniej "wyscigi" była tez pamietna ompreza na Fadomie !! Wszystko to organizowali Ci sami ludzie i wielki podziekowania dla nich za to !!! tak na marginesie po pamietnej imprezie w srode pozniej było tez palenie gumy !! i to chyba najlepsze ze wszystkich !!! wrociłem o 1,30 do domq :))) było zajebiscie !! kolejne imprezki napewno bedo !!! bede wiedzial duzo wczesniej !! byc moze wkrotce bedzie impreza na Piłsudskiego !!! legalna !! ale szczegoły wkrotce !! napewno napisze o tym na forum !! pozdrawiam

do Leszek :

de gustibus non est disputandum

i kultury troche, pijaku marny

palenie gumy to sobie możecie zrobic na Waszych małych fujarach.

Jeżeli mieszkasz w Perspektywie to napewno nie proponuje Ci IST,niewiem jak inne firmy działają i wywiązują się z obietnic, ale IST bije ich na głowę ze słabym transferem. Pan Trawiński obiecywał złote góry jeżeli się podłączysz, a na dzień dzisiejszy sieć jest prawie że zapchana. Większąść programów tego typu jak Kazaa jest zablokowana w ciągu dnia, a w nocy transfery spadają czasami do 500 BAJTÓW NA SEKUNDĘ! Osobiści bym Ci proponował poczekać na NASK, albo przyłączyć do Inetu lub Neo.

Zbych

Urzędnik z ochrony przyrody nie jest włóczęgą! On ma 'urzędować", a Wy chcecie żeby wąchał jakieś smrody zamiast miłego zapachu porannej , połudnowej, popołudniowej kawki...czy mu płacą za szkodliwe warunki? Nie!
Pzrecież te smrodki są takie swojskie i spłyną dalej. Trzeba tylko szybko przechodzić -na bezdechu- przez mostek i już mamy lasek! (chyba, że wiatr wieje od wschodu lub południa), ale można przecież zmienić miejsce! Przestańcie więc się czepiać porządnych i mających poczucie dobrze spełnionego obowiązku urzędników! Oni ciężko Kawują na chleb!

dosyć krótko, dobra reklama dla firmy na której wszyscy się zawiedli

widze ze voyagerku musisz swoje glupie uwagi wsadzic wszendzie wywnioskowalem z twych wypowiedzi ze jestes jebana ciota jebac ciote w ryj a zwlaszcza taka jak ty CWELU POZDROW RESZTE KONDONIE ZUZYTY

ja tez dolecialem do renifera 350.4 to chyba max

Minął rok od czasu, gdy łomżanie wybrali Jerzego Brzezińskiego na fotel prezydenta Łomży. Jaki był to rok z perspektywy szefa łomżyńskiego ratusza? Tego wszystkiego będziemy mogli się dowiedzieć już w najbliższą środę, gdy gościem Radia BAB będzie prezydent Łomży Jerzy Brzeziński.

Prezydent Brzeziński będzie odpowiadał na pytania już od godz. 11.00.

Oczekujemy na Wasze reakcje z pierwszego roku prezydentury pod nr telefonu 215 11 13. Do Waszej dyspozycji jest także nasz adres e-mail: radio@radiobab.pl. Pytania możecie wysyłać także SMS em na numer 7160. Treść sms a należy poprzedzić słowem BAB. Koszt wysłania sms a to 1 zł + vat .

Radio BAB

GOLTYY POPAŁ SOBIE GUMĘ NA TWYM MAŁYM FIUCIE JAK ZDOŁASZ UTRZYMAĆ. A opony te w glowie to juz dawno masz przypalone.

GÓWNIANY FACET GÓWNIANA GATKA

Wszędzie gó.... i gó........Czyżbym był w toalecie, a nie na forum? A może wy te gó..........robicie podczas tych wyścigów, we własne gacie, oczywiście.

...a dajcie już na luz....

...i jedni i drudzy...

ci którzy to lubią i tak będą jeździć na spoty, a ci drudze nie.... wszystko!

...już mi się źle robi od tego wątku...

(czy zastanawialiście się nad możliwością zorganizowania oficjalnie seriii takich imprez wspólnie z AŁ, z "błogosławieństwem" ratusza, a co za tym idzie ...policji....? ...moze to by ułatwiło sprawę?)

To trzeba czuć!-jak mruczy 200KM!!Żaden stary pryk tego nie zrozumie!

a propo fadomu to nam pomogl automobil lomzynski a te wyscigi robimy poto by cos zrobic w tej lomzy i wam mowie ze to dopiero poczatek a komu sie to nie podoba to niech sie nie ..... a co do wyscigow to juz niedlugo w piatek o 19 w czerwonym borze zapraszam wszystkick i jeszcze jedno pozdrowienia do vivy i dla wszystkich ziomali a co do samochodu czy to jest starego czy za zarobiona kase to nie ma tu nic do rzeczy chodzi o sam klimat bo pozniej beda ogniska itp a co do voyager to huju jeden nie znasz zycia to sie nie wp****** hu**

Oj tak muszę się rozejrzeć za porządną laską* ech starość nie radość młodość nie wieczność

*laska - przyrząd służący do podpierania się (nie mylić z młodą, zgrabną, urodziwą niewiastą chociaż o takową też bym się z chęcią"oparł")

ciiiiiiiicho........... żona idzie ;)

bach bum bęc !!! no to już się oparłem ........ o szpital :D

Tiger

marcin23 mam tako prozbe i pewnie nie tylko ja !! czy mogł bys powiedziec cos wiecej na temat imprezy w czerwonym borze ?? były tam juz tego typu imprezy ?? to ma byc legalne ?? powiedz cos wiecej !! w srode na łomzy nic sie nie bedzie działo !! byc moze cos w piatek bedzie !! narazie nie znam konkrttow !! pozdrawiam

pozdrowienia dla wszystkich ktorzy sie dobrze bawili a szczegulnie dla tych ktorzy sie scigali i dla vivy. jest spoko

pogadaj sobie z tym świrem Goltyy on ma taki poziom jak całe reszta. Może ci dużo ciekawego powiedzieće o pedałach to jego specjalnośc . Chłop ma przykre doświadczenia z dzieciństwa był molestowany przez księdza.

Zbych

Turkowskiego rządy mi się bardzo nie podobały, ale to co robi Brzeziński jest gorsze to błaga o pomstę do nieba. Panie Brzeziński zmień pan sposób rządów.
Pan Brzeziński według mnie jak tak dalej pójdzie to jest prezydentem jednej kanencji i nie wiadomo czy pełnej. Na drugą raczej nie zostanie wybrany. Ludzie będą pamiętać co on dla nich złego zrobił.

Serdeczne Pozdrowienka dla Zespołu Wyscigowego ktorzy nie nawidzo SUK ale i tak sie nie poddajo i tesz dla wszystkich ktorzy lubiego sie scigac i pokazywac co potrafi ich bryczka tzn Baca Bartek Gołasz Matys Kopara Radek Huj ci w dupe Jak chcecie sie czegos dowiedziec o wiscigach co i kiedy prosze wykupic abonament z wiadomosciami co gdzie i kiedy bedzie a my was bedziemy informowac Aty psie jebany voyager niech ja sie dowiem kim jestes to cie przewioze na torze wyscigowym bedziesz przyczepiony do mego tylka samochodu linko a drugi koniec linki qrwa przywiąze ci do jaj i bedziesz qrwa zamno biegal niewiem qrwa jak to zrobisz ale to twoja sprawa moze qrwa jak jestes takim cwaniakiem to napisz nam kim jestem i wtedy pogadamy anie sie skurwysynie ukrywasz pod jakos masko i sie cwanisz jak chcesz to wpadaj codziennie na pks lub na Gośke o 21 i wtedy bedziesz mial sposub sie pokazac co jestes wart Narazie alllll Nastepne wiscig jusz niebawem Nara Baca Matys Golasz i reszta ziomqw

Mrs wywołał wszystkie zmotoryzowane Chamy i Burki z Łomzy i okolic do tablicy. Przypały w ferworze swej głupoty miały okazje ,chyba nieświadomie zaprezentowac swój poziom intelektualny i agresji który jak sądze przeniosą lub juz prznoszą na ulice. Mam nadzieję ,ze przy okazji i policji łatwie będzie zlokalizować piratów drogowych którzy w powaznym stopniu zagrażają bezpieczeństwu na ulicach miasta. A sznowni Panowie ustojebcy jest takie powiedzenie - trochę je zmienie. " gdyby głupota miała skrzydła to byście zamiast jeżdzić i scigać latali.

SCIGAJTA SIE , BEDZIE CZADOWO , BEDZIEM WOLNI.

sabat

"nikitka nie mam takiego zdania o tobie. Widze ,że myślisz , szkoda ,że się otaczasz takimi kolesiami."

Pamiętaj, że nie musisz wypowiadać swojego zdania. Zresztą nie powienieneś wypowiadać swoich opiniina temat tego czy tego.

Nie znasz tych ludzi i nie wiesz jacy oni są. A to, że jazda samochodem sprawia im dużą przyjemność i probują swich sił, np. w wyścigach jest OK.

Otaczam się "takimi kolesiami" bo wiem kim oni są i co sibą reprezentują. Zdziwiłbyś się znając poziom ich inteligencji. MOże właśnie Ci jej brak skoro tak ich atakujesz.

Pozatym jak już wyżej pisałam takie imprezy sprzyjają nawiązywaniu nowych kontaktów. Przyjedź a zobaczysz jak jest naprawde.

I nie są oni zagrożeniem na drodze :) Czy "parada miłości" była czymś takim. Normalnie spokojnie 30 km na godzine. Nikomu nie wyrządzono żadnej krzywdy.

Pozdrawiam wszystkich jeżdżących na czterech kółkach :)

160_w_rondo masz racje jest takie miesjce i bardzo dobrze wiesz gdzie zreszta nie tylko ty :PPP i faktycznie nie ma tam miescja dla gapiów tylko dla tych ktorzy naprawde chca wykazac sie swoimi umiejetnosciami i pokazac co potrafia ich "maleństwa". A wiec pozdrwiam wszystkich tych ktorzy popieraja cala ta umpreze.3majcie tak dalej a w marcu czeka was niespodzianka :)))

PS:Nikitka dobrze mowisz,gdzie ty sie chowalas jak ja tam bylem hehe Pozdrwionka dla all........

Nask ruszy w pierwszej połowie przyszłego roku czyli tak za jakieś 3 miesiące coś zaczną robić. Oto oficjalne stanowisko NASKU:

"Niestety planowana przez NASK dystrybucja usług dostepowych w Łomży ruszy
prawdopodobnie dopiero ok. połowy przyszłego roku.
Ze swej strony mogę jedynie obiecać, że odezwę sie do Pana, jak tylko będę
miała możliwość zaoferowania konkretnych usług, Ewa Lisicka
Specjalista d/s Sprzedaży NASK"

Zbych

18:39 to chyba odpowiednia pora aby ogłosić, gdzie jest spotkanie. Wszyscy byli już w drodze....

No właściwie do pierwszego miejsca postoju można było wyrobić się w te kilka minut od przeczytania pościka.

No i jednak znowu coś nie wyszło i trzeba było wracać. Zastanawiające jest czemu tak się stało :)

No nic. Impreza była fajna. I chyba wszyscy dobrze się bawili :) Troche zimno i mała mżawka, ale to nie przeszkadzało chyba nikomu.

Baca mam nadzieję, że z samochodem jest/będzie dobrze. śledziałam Twoje poczynania. Totalny odjazd.

Pozdrawiam wszystkich, który brali udział w imprezie :) A w szczególności kolege \, do którgo nie mogłam się dodzwonić :)

Mieszkam w Łomzy tak długo a dopiero teraz dowiaduję się o takich wyścigach? Ja chyba stara już jestem cholibka. No koniecznie muszę to zobaczyć. Niestety tylko zobaczyć, bo trochę szkoda Fabisia na ściganie się, choć to lubię... Tylko chłopcy nie rozjedźcie jakiegoś niewinnego stworzenia...
Pozdrawiam i trzymam kciuki!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org