czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rady dla Prezydenta Brzezińskiego cz.2

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rady dla Prezydenta Brzezińskiego cz.2

Lubama pochodzi o ile sie nie myle z wielkiej metropolii znanej w swiecie jako Sniadowo, co nie przeszkadza mu dyskutowac o rdzennych lomzyniakach i wyzywac wszystkich od chamow i burakow. Kompleksy sie odzywaja, pojechal na studia, ktorych jeszcze chyba nie zaliczyl na dodatek, pomieszkal w Lodzi i juz swiatowiec... Co my chamy wiemy o zyciu w wielkim swiecie...

do UNLISTED......... .Widzisz przynajmniej sobie radżę wżyciu, każdy sposób na życie jest dobry, o ile umie się odpowiednio pokierować i rozkręcić! trzeba umieć pracować głową i mieć z tego świetną kasę, a ie tak jak większość społeczeństwa tyrać godzinami za marne grosze! pozatym co ci do tego, nikt cie ie zmusza żebyś korzystał z mojej propozycji, jeżeli już natrafiłeś na mój baner!

a tak do świadomości wszystkich , żeby było jasne - tak w ramach odpowiedzi na różne pytania tu padające. W przeciwieństwie do niektórych tu, nie jestem jakimś szarym leniem, który nie może sobie poradzić w życiu, nie umie sobie obrać kierunku życia, i odpowiednio go poukładać! aha, mam 26 lat, rodzice mnie nie utrzymują bo od kilku lat nie mam z nimi żadnych kontaktów, w życiu nikt mi w niczym nie pomagał i nie żadałem żadnej pomocy.sam sobie radzę w życiu. ciężko pracuje na to żeby mieć za co żyć żeby mieć na wszelkie potrzeby, i jeśli ktoś mi powie że w polsce nie da się normalnie żyć i funkcjonować, to jest błedzie , poprostu nie umie sobie radzić i tyle, nie chce mi się już o tym gadać. lubie to co robię, i nikt mi tego nie zabroni, a że ktoś mi zazdrości to inna sprawa, nikt nie broni nikomu robić to na co ma ochotę i co lubi. pozdro dla wszystkich.

to nam się temat nakręcił.

mam nadzieję że nie jestem za ostry i za brutalny w słowach, ale nie ma co się tym przejmować to tylko forum, myśłe że piszemy tu o rzeczywistości.

to jest forum ogólne, i mamy tu styczność z różnymi ludzmi o różnych upodobaniach orientacjach,

ale taka wymiana poglądów czasem jest wskazana.

pozatym że sobie popiszemy posprzeczamy się, a może nawet poublizamy, to ic złego się nie dzieje.

tak 3mać ziomy i ziomki.pa

ciekawie od kiedy wiocha posiada ponad 60 tysięcy mieszkańców, 4 uczelnie wyższe i tym podobne

O jacy sprytni, juz zdazyli zmienic ;)

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

TARCZYN.

tak wogóle to proszę o troche kultury i poszanowania.

czy ja się czepiam twojej rodziny.

dla mnie rodzina to pojecie względne ponieważ, od jakiegoś czasu nie mam rodziny! i nie mam na ten temat nic do powiedzenia.rodzina dla mie nie ma większego znaczenia, natomiast w przeciwieństwie do ciebie MAMISYNKU ma ogromne. to ciesz się z tego że masz rodzinę.

i tak na przyszłość zważaj na to co piszesz i do kogo piszesz, bo nie piszesz do brata czy do siostry, którzy może sobie na to pozwalaja.

a jak już chcesz coś napisać to pisz to bez osobowo wtedy napewno nikogo nie urazisz. pozatym twoje zdanie na ten temat jest dla mnie bez znaczenia. pozdrawiam cie. i powodzenia.

Ale pod wzgledem organizacynym,to Łomża nie jest nawet wiocha...Przecież w tym naszym miescie(bo ma prawa miejskie) nic sie nie organizuje,zadnych targow festynow,impreZ masowych i kulturalnych...nawet dni Łomży nie są ciekawe,nie kuszą turystow do przyjazdu...nie tak jak w innych miastach... Łomża ma walory by być 100-procentowym miastem ale nie kwapi sie by je wykorzystywac....Zreszta przeciez nie tylko o imprezy chodzi...

Witam wszystkich i przepraszam że wyskakuje z takim tematem na forum, ale chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób napełniane sa beczki KEG. Czy zawór w beczce jest w jakis sposób otwierany itd, jak do tego podejśc aby napełnic własną beczkę piwem własnej roboty. z Góry dzieki za odzew

gangbang: dlaczego "Oczywiście Czeslav Pub"?

do napełniania kegów potrzebna jest specjalna linia składająca się z szeregu głowie: pierwsza płóka kega, druga myje go wstępnie trzecia myje gorącą wodą czwarta sterylizuje parą pod ciśnieniem a piąta napełnia kega.
Do otworzenia kega potrzebny jest specjalny klucz. Można go otworzyć napełnić i potem zakręcić ale wóczas zawortość nie postoi długo :)

MAKMARC na porządnym forum nie rozmawia się o pierdołach tylko o poważnych sprawch chyba pomyliłęś/aś pojęcia poszukaj w słowniku jeż, polskiego co znaczy porządne forum.........

Treść jest ukryta

Slash forever wild ktorzy ludzie nie mieli oczu?Slyszales co z tego samochodu sie zostalo?Czytalem ze to byla wina kierowcy ciezarowki,a wy juz piszecie ze dobrze tym co zgineli!Normalni jestescie?:D

nie na punkty tylko na pieniadze

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org