Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Napis odnaleziony ! Złomiarze zatrzymani... |
Tak to jest aktualny adres
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Napis odnaleziony ! Złomiarze zatrzymani... |
Boże...to jest straszne!
|
|
Z dupy nogi powyrywać takim burakom...
|
|
Jesteś za czy przeciw!!?? Cytat: "Policja ustaliła, że poszukiwanego od ponad miesiąca ośmioletniego Mateusza z Rybnika zgwałcili i zamordowali 21-letni Łukasz N. i 25-letni Tomasz Z. Przed zabójstwem bandyci wykorzystali seksualnie chłopca. Przyznali się do tej zbrodni, nie potrafią jednak wskazać miejsca, w którym zostawili ciało. Po raz ostatni Mateusz był widziany 6 lutego. Chłopiec wyszedł z domu, by z kolegami zjeżdżać na sankach. Tego dnia wieczorem rodzice powiadomili policję. Poza rodzicami, policjantami i sąsiadami, chłopca poszukiwali strażacy, strażnicy miejscy i ratownicy z psami, którzy sprawdzili m.in. dworce i szpitale. Komunikaty o zaginięciu chłopca podały media. - Podejrzani zostali zatrzymani w lutym tego roku do innej sprawy prowadzonej przez rybnickich policjantów. Łukasza N. zatrzymano 17 lutego, a Tomasza Z. - 21 lutego. Obaj byli tymczasowo aresztowani - powiedział Jacek Pytel z zespołu prasowego śląskiej policji. Nie chciał powiedzieć w związku z jaką sprawą obaj mężczyźni zostali już wcześniej zatrzymani. Według nieoficjalnych informacji, prawdopodobnie chodzi o gwałt na 12-letniej dziewczynce. Ustalenie, że mogą oni stać za zabójstwem Mateusza było możliwe dzięki pracy policji i prokuratury rybnickiej. - Mężczyznom przedstawiono zarzuty zabójstwa i zgwałcenia ze szczególnym okrucieństwem. W swoich wyjaśnieniach sprawcy przyznali się do popełnienia zarzucanych im czynów - powiedziała prokurator Katarzyna Wojtas z Prokuratury Okręgowej w Gliwicach, która prowadzi śledztwo. Mężczyźni przyznali się, że 6 lutego zaczepili chłopca, pobili i pozostawili w nieznanym miejscu na mrozie. Jak mówili, byli wtedy tak pijani, że nie mogą wskazać miejsca, w którym zostawili ciało. Według katowickiego dodatku do "Gazety Wyborczej", która w piątek napisała o zatrzymaniu zabójców, Łukasz N., podejrzany wcześniej o gwałt na 12-latce, w czasie długiego przesłuchania przyznał się także do gwałtu na Mateuszu. Powiedział, że zrobił to ze wspólnikiem Tomaszem Z. Bandyci mieli skatować Mateusza do nieprzytomności, bo ten zagroził, że opowie wszystko mamie. Prokurator postawił obu oprawcom zarzut zabójstwa. Zostali tymczasowo aresztowani. " Tekst wrzucilem po to, aby zilustrowac sytuacje w ktorych kara smierci jest moim zdaniem zasadna. Czekam na Wasze opinie... Leszek
|
|
witam, może ktoś z was orientuje się, jakie są realne koszty budowy domu 1-rodzinnego około 100 m2? przyjmując oczywiście tańsze materiały budowlane. i jaki dom wybrać murowany czy drewniany?
|
|
Kudwa mówię ,że mam 512 za 25 zł w Multimediach - cena gwarantowana na 2 lata bez żadnej ściemy cennik 128- 15 zł 256-- za 20zł 516 - za 25zł 1 - za 40zł 2 z za 60zł mam i ściągam filmy i mp że aż huczy Łyso wam nie? Kto ma znajomości w GS-ie to i ciągnik wyniesie: Aha z promocji mam też 25 kanałów za 12 zł na 2 lata
|
|
Ja wole se pójś na ławke przed blok niż hip hop festival w brudnych stanach
|
|
Ameryki sie zachciało
|
|
Rano bylam nad oceanem.Pozniej pojechalam do Mall'a:-)pzdr.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jak rono wstałem to drapałem się po ja**ch??? to wszystko nic dodać nic ująć??? nie płacz - kiedy odjade tramwaj???
|
|
waldek27 ja bardzo chetnie zobacze
|
|
Na polowej jest chyba jakis serwis. 14!
|
|
Tamoj to zadnem innem samochłodem nie dojadziesz jak nie wartburgiem 1.3 moj woj tamoj tam jechol rok temu to benzena tanio bylo jak barszcz kurde a tu o u nos po 4.40 juz je kurde ;-/
|
|
grzoby to une beda dzies tako za dwo tugodnie tera deszczu napoda to une porosna jak trza
|
|
hans zajedz do mojej mamy firmy tzn. do firmy Wod-dom na Starej Łomży i się zapytaj, ale około 100 000zł do 200 000zł można już postawić domek w surowym stanie ;) i to całkiem przyzwoity domek można wybudować
|
|
buheheheeh inter auto. człowieku nie masz już od kogo aut kupować ??? maciek---> czyli kupiłeś kota w worku . kto płaci całą sume przed zakupem auta??? daje się zaliczkę max 1000zł
|
|
Cena podana przez Maćka, tj. ok. 300 tys. jest niestety realna, jeśli do wszystkich robót zatrudniasz obcych.
|
|
Ja proponuję film pt. Tańczący z wilkami. Też można nauczyć się kilku układów tanecznych.
|
|
jo dobrze gado 14!
|
|
Ktoś się orientuje w cenach biletów na tej trasie?
|
|
Nie mam pojęcia ale co drugi o godz. 10 masz towarowy z Łomży do Ostrołęki 14!
|
|
Potwierdzam tą ofertę, o której mówi pabloz4 - widziałem ulotkę Multimedii. Dziś koledze zakładają- mówił, że nie ma haczyków.
|
|
hej wejdz na www.pkp.pl.wybież cennik i tam wpisz trase skąd o kąd chcesz jechac
|
|
Maciek, jak dalej potoczyła się Twoja "przygoda" z Inter Auto? Udało Ci się odzyskać pieniądze lub chociaż zdobyć samochód? Nie znasz może jeszcze innych osób, które miały podobne kłopoty? Sam też mam z nimi podobny problem, chociaż nie wpłaciłem na szczęście całej sumy! Swoją drogą, to ciekawe, jak to możliwe, że nie odebrano im jeszcze pozwolenia na działalność za takie "numery", bo z tego, co słyszałem, to nie są to odizolowane przypadki, ale powszechna praktyka tego komisu!
|
|
ja tez pozdrawiam czeslawa i tez podziwiam jego cierpliwosc, ale do takich komentarzy, jak waldka, chociaz ten nie jest jeszcze najgorszy, byly bardziej denne
|
|
Acha, no to sprawa jasna. A jakie to konkretnie limity?
|
|
SZEWCX dzięki za info. cytat:To forum to jakaś pomyłka... do markac słuchaj bucu skończony jeśli cię nie interesuje zadane pytanie to nie zagladaj i nie wypisuje głupot chyba żę nabijasz sobie posty jak kiedyś ptysiu
|
|
Zgadzam sie nie jest to ladne...i w moim przypadku wcale nie ma takie byc ....ma byc wysokie solidne i zeby nikt mi nie zagladal na podworko a ze mieszkam w sporej odleglosci od lomzy i mam 4 baaardzo grozne psy to nie chce zeby kogos przypadkiem zjadly , no chyba ze ktos wejdzie ale to juz na wlasne ryzyko...:)
|
|
Proponuję, by ADMIN tłumaczył się ze swoich decyzji! Jeśli już usuwa jakiś post bądź czyjąś wypowiedź, to niech łaskawie się wytłumaczy (nie mam nic przeciwko by zrobił to tylko do autora postu) ze swoich decyzji! Na tą chwilę wychodzi na to, ze jeśli ktoś płaci Wam za reklamę na Waszych stronach to jest chroniony! Czyż nie?! (ADMIN to chyba za duże słowo na tego kogoś kto... cholerka, ten ktoś coś robi prócz usuwania postów?)
|
|
zapomnieliscie ze tu nie ma admina...
|
|
Ja to jestem za uwolnieniem wszystkich wiewórek spod komunistycznej władzy bobrów i wypuszczeniem wszystkich moherowych beretów spod zniewolenia starych bab co by sobie po łące pośmigały..
|
|
Mam wizytówke moge podać dane Przewozy osób do Niemiec Marek Karwowski Tel: 0-603-534-666 , 0-86-216-93-98 , 0-172 10 56 493 w Niemczech
|
|
zagielo go, nie wie co potem bedzie robil...
|
|
Panie Mariuszu Z. (marioz) niewątpliwie działa Pan na szkodę majej firmy, oczerniając i mówiąc nieprawdę. Na pewno spotkamy się w sądzie w tej sprawie. Uważam iż "takie numery" tylko Pan potrafi robić. Postaram się na łamach tej witrynu przedstawić całą prawdę o Panu i próbie wyłudzenia pieniędzy od majej firmy.
|
|
Jadę, tyle że motocyklem i w sobotę.
|
|
Jak chcesz sprzedac karte graficzna to pisz na maila misiek@elomza.pl Off!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |