Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Życzenia od Lecha Kołakowskiego |
jezdza autobusy ;p
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Życzenia od Lecha Kołakowskiego |
markac nie , to już moje ostatnie zdanie , nie będę tu juz zagladał!!
|
|
witam wszystkich może znacie jakiegoś specjaliste od napraw sprzętu, a konkretnie chodzi mi o radioodtwarzacz samochodowy?
|
|
drogi Dran'u drogi markac'u mnie sie wasza klotnia podoba, nigdy na tym forum nie widzialam ludzi, ktorzy by sie w sposob cywilizowany klocili/az do teraz/ nie czytalam waszych wszystkich postow, ale te, ktore przeczytalam pozwolily wyciagnac mi taki wniosek nie widzialam textow w stylu-bo ci..., a jak cie zlapie, to ci..., jestes..., a w dodatku...., cos ci w cos tam, etc.
|
|
szkoda sprzetu bo naprawde dobry jest więc na naprawe z 50 zł i bedzie git
|
|
I to jest pomysł!!;) Czasami przydałby sie taki teścik, ale gumowe przedmioty też sie przydają;), tylko nie z kiosku:P Bo kobietom wogóle nie jest coś takiego potrzebne. Testuja facetów na każdym ktroku używając swoich sztuczek i najczęsciej robia to zupełnie nieświadomie:P
|
|
no turlam się troszkę :) nawet łatwo mnie zobaczyć, taką chmurę dymu zostawia nowa turbina, jak ciuchcia ale kiedyś chciałbym sprawdzić ile mi brakuje do czołówki profi ;) pozdro
|
|
Wombat na allergro? Autorowi chyba nie chodzilo o palke teleskopowa ;) Ma zowsze Łomża
|
|
Ee tam. Testy IQ się nie przydają i są bzdurne. Kobiety są złe! Seks też jest zły !!! Dlatego będę walczył z nimi podstępem - poczekam aż mi się znudzą :D
|
|
To na pewno nie jest auto które pali mało i jest ekonomiczne.
|
|
zalezy co...
|
|
proponuje cos zorganizowac jakos za 2 do 3 tyg jak juz przyjda mi poliuretany i poskladam auto, chyab ze juz na pelnej k..... blikso ostatniego sss :) Ma zowsze Łomża
|
|
Popier.... ludzi do konca !!! Wescie sie opanujcue bo juz tego czytac sie nie da !!
|
|
ma to swoje plusy i minusy, punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia a w przypadku licencjackich z anglistyki bez sensu jest szukac dalej chyba ze komus zalezy na najlepszych uczelniach typu uw lub uniwersytet w poznaniu ew. slaski -tam sa najlepsze anglistyki i inne wyspecjalizowane kierunki z tym zwiazane, np tlumaczenia specjalistyczne czy lingwistyka stosowana jesli natomiast nie zalezy nam na studiowaniu na najlepszych anglistykach to co jest w regionie na tyle lepsze niz Łomza by sie oplacalo przeprowadzac? Bialystok? -tam nie ma nawet jednolitych mgr to jak mam konczyc na ub cieplej lub innym kolegium to wole nie wydawac kasy na stancje dojazdy i czesne i miec dyplom uw nie ruszajac sie z Łomży pewnie ze zdrowo sie wyrwac i zaznac troche innego zycia ale poszkodowany sie nie czuje, substytuty byly ;)
|
|
To racja co pisze bella - mało tu sporów było w tak kulturalny sposób. Ma zowsze Łomża
|
|
Oczywiscie, ze lepiej sie studiuje w obcym miescie i kazdy rozsadny czlowiek, student zwlaszcza, powinien to zauwazyc... Daleko od domu, rodziny, znajomych, nikt nie rozprasza, skupic sie mozna na nauce, co skutkuje oczywiscie pelniejszym i rzetelniejszym wyksztalceniem...
|
|
test robiłam z 3 lata temu na IQ wynik 126. Co do Dody widać było haryzme w programie Qby Wojewódzkiego. Ę.Ą.
|
|
Więcej adrenaliny. zawsze popisywać się lubią duzi chłopcy.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
buahahahah ;D
|
|
Cycq pierwszy raz jakiś twój tekst mnie rozśmieszył:))))hehehe
|
|
Jeśli chcesz, żeby autko niedużo paliło, to raczej nie bierz żadnej zabawki, bo z tym są związane zawsze jakieś dodatkowe koszta. Jeśli ma być ekonomicznie, to nie pchaj się w wózki, których niedużo jeżdzi. Dalej obstawiam Almera, Rolka albo Cif.
|
|
Jak dla mnie wystarczy mi facet który będzie mnie kochał i szanował więcej naprawde nic nie potrzeba ;) nie wazny jest wyglad co prawda wazny jest charakter trzeba jakos sie dogadac ;) W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
najoszzcedniej bedzie Japonczykiem, i to ze wzg. na spalanie jak i koszty eksploatacji W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
|
markac a gdzie ja napisalem ze czepiasz sie kazdej literowki? W którym miejscu? Kiepsko z czytaniem i analiza tekstu. Tak, wiec ja nie bede prowadzil z Toba konwersacji poniewaz nie stoisz nawet w dolku moich potrzeb intelektualnych, co koliduje z moja wysublimowana wiedza na kazdy temat! :D Pozdrawiam Dina
|
|
Oj Markac Markac... Ja rozumiem, ta Twoja niesmialosc itd... ale wykorzystywac kobiete w depresji, to juz naprawde ponizej krytyki jest... Zreszta nie dales jej numeru telefonu, to pierwsza pewnie nie zadzwoni ;) Co do deprechy to chyba faktycznie psycholog, psychiatra to jest od zaburzen leczonych klinicznie, nabawisz sie schizofrenii to wtedy jak znalazl ;)
|
|
makmarc ale podgorze to juz poza lomza jest ??
|
|
gdzies w Rutkach chłopaczek robi Ma zowsze Łomża
|
|
Pozdrowienia z Salem.
|
|
Sie wie ;) W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
phobia nie wyglada mi na desperata. Powiem wiecej: wyglada calkiem dobrze :)
|
|
jaki poziom kultury to widac po wypowiedzi tego Pana. Po prostu jest to bardzo żałosny ale mający wysokie mniemanie o sobie radny. Mysłe ,że w najbliższych wyborach wyborcy pokaża gdzie jest jego miejsce i przejdzie ten Pan na polityczny śmietnik histori. 14!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Kisielnica? Budyn!
|
|
Basmedium Trinity? Czy to ma jakiś związek z ex-Bass Medium Trinity? ;)
|
|
Witam witam może ktos z was wybiera się na Beach Party 2006r. do Gdyni?? Napewno będzie sie działo oj będzie 11 i 12 Sierpnia. Moim zdaniem jest to najlepsza impreza w Polsce tylko że bilety też swoją cene mają ;/ dla vipów-250zł zwykły-60zł Dj między innymi: -BLANK & JONES (Niemcy) -DAVA Mc CULLEN (Belgia) -Hypno (Anglia) -Lucca (W.Brytania) -KALWI & REMI (Polska) -JONAS STEUR (Belgia) No i jeszcze jeszcze dużo Dj.
|
|
Łade Nive można wyrwać do 11tys.
|
|
ja sięwybieram 2. dnia. będzie to moj 4. wypad na tą imprezę. polecam :)
|
|
o kilka zer za dużo
|
|
Ciekawy temat ,na Białorusi nigdy nie byłem ale bym się przejechał .Kiedyś byłem w Rosji w Moskwie i byłem zaskoczony cenami,za mieszkanie na miesiąc wynajęcia typowej kawalerki to koszt: 1miesiąc to 1rok albo i dłużej w Łomży ."Pawel0615 "Białoruś to nie dziki zachód obawiam się że zamocno ogladasz Tv,napewno są regiony biedne ale bez przesady lata 90 się skończyły ,np:Rosja to nie ten kraj co był kiedyś jak sprzedawali na rynkach w Polsce.Pozdrawiam.
|
|
To całkiem dobry program. Okazuje się że wzorem wielu znanych artystów tańca uczy się wiele osób. Najciekawszą rzecz zaobserwowałem na weselu u swoich znajomych. Otóż przygotowali oni układ taneczny na swój pierwszy taniec weselny. Pięknie przygotowany od strony choreograficznej, bardzo przyzwoicie wykonany, cudowny, romantyczny walc angielski. Naprawdę, to był prawdziwy i piękny walc angielski. Chyba wracają dobre czasu dla tańca. Ja ten wpis dedykuję wszystkim, którzy zamierzają brać ślub i zastanawiają się nad swoim pierwszym, solowym tańcem na własnym weselu. Zdaje się, ze z taką inicjatywą wystąpił jeden z łomżyńskich klubów kultury – klub garnizonowy. Nareszcie ktoś pomyślał o czymś takim. Czy ktoś z Was tez tak przygotował się do swojego wesela? Proszę o wpisy - ciekawe jak to jest popularne. Pozdrawiam. 14!
|
|
wie ktos jak sie nazywa ta nowa chinska nutka w radiu eska?leciala ostatnio w toptransferze
|
|
wie ktos jak sie nazywa ta nowa chinska nutka w radiu eska? Oryginalna nuta nie jest nowa, bo została wydana gdzieś ok. 1995, a ten remix ssie ;) A, i nie chińska, tylko fińska. http://pl.wikipedia.org/wiki/Loituma
|
|
duzo osob od was jedzie?? chyba Radek sie wybiera, jak cos mozemy leciec wieksza ekipa zaraz puszczę pawia
|
|
Sama juz znalazłam taka bramke. Jesli to kogos interesuje to tu jest adres: http://sms.pl/linki.php A ta jest już konkretnie do Danii: http://www.telebesked.dk/
|
|
gdzie moge znalesc w Lomzy sklep z akcesoriami do telefonow komorkowych, a dokladnie sklep gdzie moge kupic kabelek do zgrywania zdjec z komorki na kompa...no i zeby bylo tanio :D
|
|
Allegro.pl
|
|
Jakie piękne i dorodne....... warzywo na tej animiacji :D zielony por a jak sie porusza do góry i do dołu ;) Ma zowsze Łomża
|
|
Witajcie w te piękne- ciepłe wakacje. Już lada moment skończy się laba - ale dopóki trwa - warto to wykorzystać. Teamat stary jak świat : w co albo gdzie się bawić - szczególnie gdy przyjdzie piatek, sobota lub niedziela. Otóż nie wiem jak Wy - ale ja sprawdziłam ostatnio całkiem fajny lokal - dyskotekę w Koźle. Jest duża sala, dobra muzyka (i sprzęt) miła obsługa - i ekstra zabawa do rana. Byliscie tam może? Polecam - miłej zabawy! :)
|
|
Kaschia a niech wyjdą na ulicę, niech się pokażą a wtedy my normalni ludzie weźmiemy pały i zrobimy z nimi co trzeba. Ja będe stał w pierwszym szeregu z bejzbolem w ręku i nie będe się pytał czy związek pedofilski oparty jest na "uczuciu i radości" tylko lał gdzie popadnie aby zniszczyć tą plagę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |