Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nowa afera w PO - afera wyciagów narciarskich |
Nie wiecie, czy ten staw przed Stawiskami jest napełniony wodą? On jest jak się jedzie od Łomzy to ok 1 km wcześniej po lewej stronie. Jak byłam tam rok temu to zastałam pustą dziurę:) Teraz są takie upały to przyjemnie byłoby się tam pokompać, a nie chcę znowu na darmo jechać. Dzięki za wszystkie odpowiedzi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nowa afera w PO - afera wyciagów narciarskich |
2. Jack daniels to raczej Whisky.... i jest ok :>
|
|
Pił z was ktoś Absynt słyszałem że po tym alkocholu ma się letkie chalunki
|
|
A mi ostatnio najlepiej smakuje Łagodna :o) jest tak słodka, jak nie wódka, można ją nawet na ciepło :o) Robi ją Polmos Siedlce :o) Polecam :o) Ja i moje babeczki pijemy ją samą z lodem, ale polecam ją też chłopczykom :o) Zdróweczko :o)
|
|
tez jest co ogladac...koles swiniaka opalal;] wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz! http://www.kronikanarodowa.com http://kronikanarodowa.com
|
|
Pusty… Sprawdzałem około tydzień temu.
|
|
byl kiedys na dlugiej jeszcze, ale chyba juz nie ma? skoro sa na bernatowicza to po co szukac gdzie indziej? dla zasady? ;) 14!
|
|
Proszę Was o pomoc. Szukam dobrych psów, a konkretnie chodzi mi o owczarki niemieckie. Gdzie mogę znaleźć adresy dobrych hodowców psów. Z góry dziękuję.
|
|
Cytat z prasy: "Palaczom może grozić bezrobocie "Dziennik": Wojna z palaczami weszła wczoraj w Europie w decydującą fazę. Według komisarza Unii ds. zatrudnienia pracodawca ma prawo odmówić zatrudnienia osoby palącej." 1. Co Wy na to? 2. Ile i jakie "gluty" ciągacie??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |