Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy pójść na wybory?? czyli NON sen SIK |
sluchajcie wy mowicie ze chcieli bysie sie scigac jak jedzie ponad 200 ludzi i tylko stoja i sie gapia a co do wyscigow to nie bo niechca co to za frajda stac i sie patrzec ci ktorzy chca sie scigac to jada i to wszystko i nie piszcie na forum gdzie sie spotykamy bo nasze wladze to tesz czytaja jesli chcecie legalne tak jak my to robilismy na fadomie to trzeba sie zapisac do automobilu zaplacic 60 dych rocznie i wtedy razem cosik zrobic ale puki to sie zrobi to trzeba samemu robic a i wtedy jest to legalne i lomza sie rozkreci wtedy bedzie wtedy bezpiecznie i mila atmosfera i nikt nie bedzie na nas warczal to jak to robi to policja. A golasz a Marcin23 to jest ta sama osoba nie mylcie pozdrowienia: CHEMIK,GOLASZ GORAL SLONIK MATYS BOGUS KOPARA BARTEK SOWA MODZELA RADKA WISNI SEWERYNA VIVA JA BIALE BMW I DLA WSZYSTKICH ZIOMALI OD BACY
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy pójść na wybory?? czyli NON sen SIK |
Hej bylem na rajdzie pojezdzilem sobie bylo zajebiscie dostalem mandatek od kochanych naszych policjantow serdeczne pozdrowienia dla pana ktory mi wlepil mandacik Serdecznie dziekuje Mama jest zemnie dumna dzieki panu JEEEEEEE DOSTALEM 300ZL LUDZIE JESTEM DUMNY SAM Z SIEBIE TO MUJ 1 MANDAT pozdrowienia: CHEMIK,GOLASZ GORAL SLONIK MATYS BOGUS KOPARA BARTEK SOWA MODZELA RADKA WISNI SEWERYNA VIVA JA BIALE BMW I DLA WSZYSTKICH ZIOMALI OD BOGUSA
|
|
160 w rondo bez kitu nie to ze sie ze mna w klasie uczysz to nie znaczy ze musisz zjadac literki albo je przekrecac Zbych
|
|
teraz moj nick lyglada lepiej prawda ?? :)) pozdrowienia dla wszystkich ziomali !!!
|
|
A moze podpytać crosowcow jak oni zaczynali działać na fortach?Myślę ,że ich rady wiele by wam pomogły.Widziałem ,że policja i służby medyczne sa zawsze na miejscu.Przy zapewnionym bezpieczeństwie było by to ciekawsze widowisko. Pamiętam kilka lat temu były pokazy zręcznościowe samochodow na starym rynku , a może dzieki Waszej inicjatywie nabierze to wiekszego rozmachu? Pozdrawiam i kibicuję!
|
|
Pozdrowienia dla Matysa, Bacy, Gołasza, Cichego, Buziaka, Bogusa, Borysa i wszystkich których nie wymieniłem a wiem że, są oni tym wszystkim zainteresowani. Do Matysa: Domyślasz się kim jestem?? ===>Pozdro All !!!<===
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |