piątek, 11 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zakaz budowy w płd- wsch części Łomży

OPIEKA MEDYCZNA JAK KAŻDA INNA.JEDNYM ODPOWIADA INNYM NIE.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zakaz budowy w płd- wsch części Łomży

Proszę o opinie z góry wielkie dzięki....

Wasze opinie na temat szkoły mam zamiar se tam uczyć....

Kokosz

Pewnego dnia byłem w restauracji, gdzie zdarzyła się podobna sytuacja z psem, kiedy kelnerka chciała uprzejmie zwrócić uwagę okazało się że to był pies przewodnik dla osoby niewidomej. nie wykluczone że, to tak mogło być jak tam byłeś drogi grzesiek72, więc następnym razem jak będziesz chciał coś napisać pomyśl nie tylko nad pisownią, a tak że o tym że możesz kogoś urazić . A co do tych papierosów, tego się nie uniknie jak na razie bo jest wiele ludzi palących i to świadczy o ich kulturze jeżeli palą przy stole. A i z tego co wiem to ma wejść ustawa która zabraniać będzie palenie w miejscach publicznych.

a no jest jest SaneOne ;)

Zgadzam się z ełkaesiakiem. Jestem graczem jednej z sekcji młodzieżowej wiele lat. Odkąd zaczynałem grać i przyszedłem na pierwszy trening, zastałem boisko w opłakanym stanie. Minęło wiele lat, a boiska (mówię o treningowym) jak nie było tak nie ma. Ja uważam, że to hańba, że drugoligowy zespół nie ma normalnego zaplecza. I nie chodzi tu o nowoczesny kompleks czy coś w tym stylu. Mam tu na myśli normalne, porządne boisko nadające się do gry w piłkę(np. takie jak ma Perspektywa). Dla mnie to nie robi różnicy(na razie), bo kocham ŁKS i szanuje to, co robie. Jednak takie boisko byłoby korzyścią dla nas(mówię w imieniu młodzieży) i dla pierwszego zespołu. Ale jeżeli dalej tak będzie, to wszystko co było przepadnie. Nie napinam się tu do Szanownego Pana Brzezińskiego oraz do jego współpracowników. Jednak pozwolę zadać pytanie: Gdzie są te pieniądze na młodzież? Myślę, że wystarczy popatrzeć na samo boisko, by znać odpowiedź. Gdzie są te plany budowy hali?(pamiętam jak na początku poprzedniej kadencji nasi politycy to mówili). Mógłbym tych pytań zadać jeszcze więcej, lecz przytoczę sobie jedno: Gdzie są te pieniądze, projekty, itd.?
Nie będę tu się chwalić i podniecać. Ale wspomne, ze moja drużyna w kwietniu zdobyła 2 miejsce w międzynarodowym w turnieju w Berlinie, gdzie były drużyny z całej Europy. Jesteśmy, obok Jagielloni, najlepszą drużyną na Podlasiu. Jeżeli nie wierzycie, wpadnijcie na www.lkslomza.yoyo.pl . Więc nam może też może też się coś należy. Gdyby nie nasi hojni sponsorzy(Uniqa, Libra print oraz nasi rodzice) nie mielibyśmy kasy na mecze, na wyjazdy i obozy. Więc teraz proszę bardzo przyszłego prezydenta o przemyślenie tej sprawy.
P.S. Nie rzucajcie się na mnie, w stylu: „a smarkacz nic nie robi a komentuje” itp. Podałem tylko przykład

a da sie ten program jakos przez neta obejrzec ??

Nie odpowiadajcie na posty tego prowokatora...

prawdomuwny dalej uwazam ze jestes idiota !!!!

a propos ŁKS
http://www.4lomza.pl/index.php?k=999

Oddzielna to jest strona łks http://www.lks.4lomza.pl/ , tam też jest forum nie starcza Ci ?

Jestem za! Świra można dostać jak w ciągu 90 minutowego meczu kilka tematów się pojawia z aktualnymi wynikami ;/
Proponuję nowy dział: SPORT.

Prawie codziennie mam coś takiego na Piłsudskiego,. Ja się zatrzymuję, a jakiś debil mnie na przejściu wyprzedza.
Ostatnio to nawet zwąpiłem, czy warto stawać, bo ja stanę, pieszy wejdzie, a ktoś go rozjedzie.

Kokosz

Wszyscy się cieszymy z wejscia do II ligi ale chyba to nas nieco przerasta - organizacyjnie, finansowo i bazowo. Czo drużyna da sobie radę do końvca rozgrywek? Trzymam kciuki!

Problem dotyczy nie tylko Windows.
Prawie wszystko w łomżyńskich sklepach komputerowych jest na "jutro będzie" :))
Albo ich jest za dużo (???) Albo to taki handel.

pontifex to ty nie ******* glupot ze kosiorek dawal po 500tys. miesiecznie na lks chyba dawlal ale 500tys.groszy hahaha. ty chyba szaleju sie najadles. a jak by nawet dawal to by czekal az swoje z korzysca wyciagnal tumanku.

nemo napisał:
"Czyli tym samym twoje twierdzenie o tym, że klub II ligowy jest najszybsza i najtańszą formy promocji miasta jest dużym nadużyciem, a wręcz kłamstwem."

Aha, czyli rozumiem, że jeśli nie zrobiono badania na temat: Lepszy komfort jazdy Mercedesem niż "Maluchem" to stwierdzenie, że Mercedesem jeździ się wygodniej i bardziej komfortowo jest "dużym nadużyciem, a wręcz kłamstwem" Jasne... http://www.lks.4lomza.pl/forum/images/smiles/icon_lol.gif

Podam prosty przykład - czy tktoś słyszałby o takich miejscowościach jak Łęczna, Grodzisk Wlkp. czy Wronki gdyby nie fakt, że drużyny z tychże miast grały w I lidze piłkarskiej. Czyba nie...

Uważajcie, żebyście się nie udusili z tej nienawiści do ŁKS-u...
A może ci wszyscy przeciwnicy ŁKS-u z tego tematu to tak wiecznie uciskani przedstawiciele lekkoatletyki z Łomży ?

PS. A ŁKS na przekór wszystkim, którzy życzą mu źle jeszcze nie raz pozytywnie zaskoczy swoich wiernych Łomżyńskich kibiców.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

a kiedy oficjalne , będą do północy , bo niewiem , czy czekać

o co ci chodzi

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

ludzie tacy jak MassKiLLer właśnie psują poziom forum,
a niby dlaczego Ono jest złe, pełni swoją funkcję dobrze, a poziom tworzą sami użytkownicy. mi w tym forum nic nie brakuje....

jolka, w łomży tez robia elektryzacje. Ale nie przez kilka dni, a bezposrednio po zabiegu. Z tego co wiedzialam do tej porry, mialo to na celu pozamykanie porow.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

nieruchomości
Sprzedam mieszkanie M-4 64 m2 Białystok Centrum I piętro, budynek IV piętrowy, duży taras, szkoły, przedszkola, szpital blisko. 13 500 zł/m2.
tel. 732234410, 732235311
usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble, wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 607098758
usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble, wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 607098758
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org