Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Brat Michnika nie wywinie się IPN |
I tu się markac mylisz, nie będę Ci pisał, kiedy i gdzie, ale jest i go lub ich widziałem. Przede wszystkim: - kontrola nad forum i ludźmi (typu Ptysiu91, choć narazie cisza) - czat ??? przydałby się, ale to spore obciążenie serwera - zdecydowanie rozbudowany dział komunikacja - wiadomości nam starczy z życia codziennego - wygląd strony wporządku, czytelny, przejrzysty i funkcjonalny - transmisje - do tego potrzeba ludzi !!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Brat Michnika nie wywinie się IPN |
Treść jest ukryta
|
|
No to patrz... To naturalnie prowokacja.
|
|
Jeżdżę po wielu miastach, Łomża w niczym sie nie wyróżnia. I nigdy mnie nie wkurzali powolni kierowcy, za to wielokrotnie koleżkowie slalomujacy po obu pasach, trąbiacy, wyprzedzający 50 m przed skrzyżowaniem by wciąć się na chama, ruszajacy z piskiem opon. Szkoda że nie ma w Polsce solidnych badań lekarskich przed dopuszczeniem do jazdy po drogach publicznych, możliwe że Reaper właśnie by się umawiał z Ufoqiem na wyścigi rowerowe :P
|
|
prędzej się ten konflikt zakończy hehe... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
pewnie strone zalozyli kibole lechii gdansk xDD hehe oby tak zakonczyla sie runda wiosenna 2007 ;D ________ Malachit
|
|
z punktai Krzycha 2. 3. sie zgadzam. A co do wygladu to moze jeszcze być.... Jesli chodzi o transmisje ŁKSu minuta po minucie to z takimi prosbami to prosze sie zwrócić do lks.4lomza.pl albo do sport.onet.pl :) jeśli chodzi o pkt. 5. to po częsci sie zgadzam że czasami jest za malo info na temat zycia codizennego Łomzy. :/
|
|
...jestesmy tylko ludzmi.....czyz nie robimy czegos za nim pomyslimy? umiemy oceniac!!!wyciagajmy wnioski!!! pozdrawiam serdecznie Lomze. bagrmosen
|
|
..............zwiazek powinien opierac sie na porozumieniu stron,nie moze byc,ze jedna strona jest oddana a druga mysli sobie" poplywam w oblokach",to sie zle konczy...zwiazek to szczerosc ,oddanie i sprawiedliwosc,jesli nie ma miedzy nami dwojgiem ludzi tego czegos nie ma szczerosci i wzajemnych pozytywnych relacji,czasami dochodzi do rzeczy ktorych bysmy nie chcieli,ale doszlo,nie ma odwrotu!!Nie budujmy zwiazku na klamstwie,tylko szczera,powazna i doglebna rozmowa moze nam pomoc,jest jedno ale,musimy umiec rozmawiac o wszystkim,jezeli nie nie warto nawet prowadzic rozmowy ani negocjowac warunkow,wydaje mi sie,ze zwiazek nie opiera sie na warunkach,ale na wzajemnej milosci i dobrym porozumiewaniu sie,musimy umiec zbudowac fundament:P wiernosc milosc i uczciwosc plus umiejetnosc rozmowy i sluchania...........tego zabraklo w moim zwiazku,zwiazek polega na wzajemnych relacjach(pozytywnych lub nie),nie wazne ,ze przytylo sie komus lub schudlo,mamy kogos kto nas kocha,nie wazne,malzenstwo czy nie ,ale jest:-) Powiem w wielkiej tajemnicy,ze jest ktos kto mnie kocha i czesto mi o tym mowi i pisze.Umiemy ze soba rozmawiac o wszystkim a to jest moj najw iekszy i najwierniejszy przyjaciel(ka)(nie ma to nic wspolnego ze zwiazkiem ,stalym czy nie) Pozdrowionka serdeczne:-)) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Dzika plaza,tak ja zwie moje pokolenie!!!!!!!!!!!!!!cicha i ustronna byla ale nie dzis ,dzis juz zna ja duzo ludzi w poludnie opala sie wiele osob z lomzy,okoliczni mieszkancy wola wpasc i wykompac sie po kilkunastu godzinach pracy na roli,doceniaja uroki plazy i relaxujace fale zakola:-) ZDECYDOWANIE DZIKA PLAZA W JEDNACZEWIE(PYTAJCIE A ZNAJDZIECIE!!!)!!!!!!!!!!!!!!!!! DEMON POZDRAWIA PLAZOWICZOW WNA PLAZY OD DZIECKA MAM DOBRY STOSUNEK DO TEJ PAZY:-) bagrmosen
|
|
milej niedzieli,milego tygodnia,wszystkiego dobrego:-) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Witaj Demonie!!! Miło,że zajrzałeś na chwilkę:))) No coś Ty-ja nie jestem samolubna ,więc absolutnie nie myślałam o przywłaszczeniu zaproszenia na winko:))) Po prostu chciałam się tylko przyłączyć do zacnego gremium.Sama bardzo chętnie poznałabym kilka osób z tego forum:)))Może kiedyś się uda spotkać w miłym gronie i pogawędzić o "starych Polakach":)) Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie i zaglądaj tu częściej:)
|
|
Ludzie zastanówcie sie jak uciękający typek na motocyklu może kogoś przejechać/potrącić? Przecież to paranoja, równoznaczna ze zchwytaniem. Poza tym oddanie strzałów w kierunku motocyklisty, to tez najprawdobodobniej śmierć, nawet jeśli kula trafi w oponę. Co do szacunku dla policji to wystarczy spojrzeć na ich zachowanie i sposób poruszania się radiowozami. Zamiast świecić przykładem łąmią przepisy jeden za drugim, bo im podobno wolno.
|
|
Lechia nas wyprzedzila glosujcie !!!
|
|
GSG9, niedługo. bagrmosen
|
|
Broń powinna być użyta w ostateczności i to gdy istnieje sytuacja zagrożenia życia. Jeśli to policjant wybiegł przed motocykl to sory, zagrożenie musiało być, ale z jego winy. Jest coś takiego jak kolczatka drogowa. Czy została użyta w tym przypadku? A może pociski były tańsze :|
|
|
Jak można przejechać kogokolwiek jadąc motocyklem? Przecież to jest samobójstwo. Markac a nie dociera, ze taki gosc w momencie poscigu nie mysli o tym, ze jak kogos rozjedzie to sam moze zginac? Jakby myslal, to by sie juz przy blokadzie grzecznie zatrzymal, wiec powolywanie sie na jego zdrowy rozsadek, nie ma w tym miejscu sensu. Czy jeśli ktoś mi wyskoczy przed maskę samochodu, którym jadę z dość duzą predkościa, to oznacza, że chcialem tego kogoś rozjechac? Znow to samo.... Powinienes raczej zapytac, czy jakbys wjechal samochodem w kogos, kto stal na srodku drogi od 5 minut, znaczyloby ze chciales kogos rozjechac. Tak, znaczyloby. a tu zginął młody chłopak (który nic nie zrobił - dla mnie) Masz swoiste pojmowanie prawa: - kierowanie pojazdem bez uprawnien - zasloniecie rejestracji - nie zatrzymanie sie na blokadzie - ucieczka przed policja - proba rozjechania policjanta Jak to wszystko to jest NIC, to pytam co wedlug Ciebie trzeba zrobic, zeby juz nie byc "niewinnym"? Jesli proba pozbawienia zycia funkcjonariusza to nic, to mi brak slow. I nie interesuje mnie tu, czy on sobie w glebi duszy myslal, a wjade prosto w niego to odskoczy, czy nie, bo musial sie liczyc z tym ze jednak nie odskoczy i bedzie zabojstwo. Wez w koncu pod uwage cala sytuacje, ze czekali na uzbrojonego bandyte uciekajacengo na motorze, a zachowanie chlopaka wskazywalo ze to on nim jest. Policjant nie jest telepata do cholery, skad ma wiedziec czy gosc jest uzbrojony i jakie ma zamiary, skoro nie dal sie skontrolowac i sprawdzic? Chyba ma podstawy zakladac, ze nie goni niewinnego czlowieka? I jeszcze raz, skoro policjant postapil zgodnie z przepisami, to mozemy tu sobie w tej chwili dyskutowac o przepisach, a nie o winie policjanta.
|
|
Dran, naprawdę ciężko Ci musi być w życiu, jeśli każdemu próbujesz narzucać swój tok rozumowania. Nie przyjmujesz nawet do wiadomości, że ktoś moze mieć inne spojrzenie na pewne rzeczy niż Ty. Wyluzuj trochę i nie wciskaj już mi tej swojej papki. To ostania moja wypowiedź w tym temacie. bagrmosen
|
|
a patrzyliscie kiedys czy mozna sie wylogowac? z forum oczywiscie;]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |