poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
W niedziele 28 września 2003 r. w Łomży spotkanie z posłami LPR

a tak przy okazji " Łomza " planuje sie wybrac na impreze do Wawy 4 grudnia mam tam byc podobna impreza z tym ze na kilka tysiacy aut !! na bemowie chyba !! juz jest kilku chetnych !! co wy o tym myslicie ?? jedziecie ?? fajnie by było jechac wiekszo iloscio aut !!! wie ktos cos wiecej na ten temat ??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: W niedziele 28 września 2003 r. w Łomży spotkanie z posłami LPR

Jeśli nawet można jakoś zrozumieć chęc pościgania się, to jaki był sens celowego blokowania ulic. Małpia złośliwość głupiej gówniarzerii.

Należy zamknąć drogi o nieprzystosowanej nawierzchni i szerokosci dla samochodów ciężarowych. Znaki można by zaopatrzyć w dodatkową informację typu "z wyjątkiem dostaw lokalnych" czy jakąs inną ograniczającą tranzyt i ze wskazaniem dróg tranzytowych.
Tablice kosztują dużo mniej niż remont całej szosy.

Jestem kierowcą takiego TIR-a,i nie powie mi nikt że na drodze Łomża-Rutki jest ciężko wyprzedzić lub wyminąć się z samochodem ciężarowym.Sam nie raz jechałm tą drogą i zapewniam że nie musiałem zjeżdżać na pobocze żeby się wyminąć z drugim samochodem ciężarowym.
A co do wypowiedzi "autochtona",to muszę kolego Ci powiedzieć że jeżeli sprawia ci trudność wyprzedzania na tej drodze,to jedź drogą Zamrów-Białystok,tam pobocze masz utwardzone.Powiem jeszcze że chciałbym aby kierowcy osobowych aut mieli tyle kultury na jezdni co kierowcy Tir-ów.(mówię o kierowcach polskich tir-ów).

Przeczytalem kilka waszych postow i dochodze do wniosku ze ludzie ktozy tu pisz sa albo mlodymi napalonymi ''scigantami '' gier komputerowych albo powaznymi ludzmi chcacymi zorganizowac bezpieczna impreze i bez zbednych widzow. Zorganizowanie takich wyscigow to b.dobry pomyl , ostatnio najechalo sie bardzo duzo bryczek byl superr klimat i tak powinno byc Jest kilka zeczy o ktore trzeba bylo by zadbac :

1. Miejsce na sciganie min 600 800m
2. ''najwazniejsze '' bezpieczenstwo uczestnikow i widzów !!! (tego bardzo brakowalo) jakiegos rodzaju tasmy lub cos takiego ??

Moim zdaniem policja powinna byc na takich imprezach tak jak jest to w modlinie troche pozadku musi byc . Chyba lepiej jest jak ludzie spotykaja sie w wiekszym gronie z dala od ruchu ulicznego i maja sie ochote poscigac niz maja to robic na naszych ulicach tym samym zagrazajac wielu przechodniom . W wiekszych miastach jest to normalne i organizuje sie takie imprezy taraz przeszla kolej na NAS

oj jeszcze zapomiałem superrrrrrrrr kliiiiiiiimacik zepsutych katalizatorów.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org