sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Łaskawość Prezydenta

ktakie jest nasze życie niegdy niewiadomo co nas spodka

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Łaskawość Prezydenta

Gdzie to jest?

Pozdrowienia

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

bella - a co będzie jak spotkasz za 5-10 lat kogoś kogo pokochasz? :)

nHu
znowu bedzie milosc
gdybysmy odzielili malzenstwo od milosci, czy uniknelibysmy rutyny
zgadzam sie, ze

''Wspólnie budować ale nie ograniczać serca - oto jest wyzwanie :)''
ale
gdy jest milosc, jest motor tej budowy
nie wyobrazam sobie budzic sie przez CALE ZYCIE obok czlowieka, ktorego nie kocham
brrrrrrrr...
a zwiazki kiedys byly trwale, poniewaz kobiety uwazaly, ze kazdy nosi swoj krzyz, wiec one tez musza-maz bil, pil, zdradzal, a zmeczona zyciem zona trwala przy nim w nieszczesciu

Dokładnie to miałam na myśli tym razem nHu :)))

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

ups :)

Mundurki to bardzo dobry pomysł, obecnie na wf cała moja szkoła (jako jedyna w Łomży) ma takie same stroje ;) a jak wcześniej chodziłam do szkoły w Gdyni też miałam obowiązkowe mundurki, osobiście uważam iż nie było by rywalizacji finansowej części młodzieży (co tak często się zdarza)

CO Z WAMI!!! Chcecie nowych bloków , to co , będziecie po blokach chodzić!! Zabuduwujo OSTATNIE SKRAWKI ZIEMII !! A może powstałby tu park z 1 zdarzenia , przy kazji może znalazłoby sie miejsce na plac zabaw. Tam co koło lidera chco budować , to by lepiej pare drzewek posadzili , ławeczkie postawili , plac zabaw. ZA pg1 powinni wogule jakiś park zrobić i przetransportować i posadzić większe drzewka , tak jak robią parki w wawie parki, a nie , zanim te drzewka urosno to czasu minie , i powinno ich być więcej , a nie pare koło mazowieckiej!! Na strzelnicy myśle też bu coś zrobili , po co skejt!!! na 1 połuwce akwapark , a na drugiej np. zrobić rużne zjazdy na zime , na lato rozkładane bramki do piły nożnej ,do siatkuwki rzeczy!! A nie bloki 1 na 2 stawiać miejsca jest dużo , tam za kościołem czer. krzyża w dole tym dużo miejsca , ale za daleko dla nich od centrum pewnie, więc nie gadać głupot , że blok na bloku musi być!! Po co ten koło ronda 2 sklep zbudować 1 większy hipermarkiet , blok w te miejsce by zbudowali!!I ostatnie:: niech wyremontujo bloki , te co mają , i potem stawiać nowe!! a kupić można z ofert!! i tak osób dużo wyjeżdża i większość młodzieży tu niezostanie!1

bes kitu macie problem.. idzcie lepiej do lasu smieci pozbierac ;pp

Cycq sorki że to powiem..ale czy coś ci się stało kiedy jeszcze byłeś małym chłopcem???Wyzywasz wszystkich...Mo0że jakaś fobia albo co?

Ps. Wiem że teraz napiszesz kilka bluzgów na mój temat.Nie znasz mnie więc się niewypowiadaj.

............

Wszystko OK, tylko on jest na takim stadium rozwoju, że nie rozumie nawet słowa "bełkot", a cóż dopiero ideę "Dziecko Neostrady". Przeczyta, pomyśli tym swoim małym rozumkiem i powtórzy już znaną na tym forum wypowiedź: "ale o co chodzi, kiedy ja mam vectranet" ?!

Treść jest ukryta

Baśka przy Legionów, 10gr/str.

Jurand

Nie budźcie marzeń, gdy śpią
Po ciężkiej nocy.
Choć bez nich gorzkie są dni,
Jak cierpki ocet.

Nie budźcie marzeń, gdy śpią.
Potrzebne będą przed snem,
Gdy w środku nie ma już nic.

komuś się strszanie nudzi.........takie pierdołowate tematy wymyślać....pogrzebcie sobie w rozporkach.

Potrzebny jest moderator!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rudy błazen z druhem

Gazela...na zagadkę Markaca brzmi odpowiedz:"na pustyni Karakum"

kto nie wierzy titum titum niech przymierzy titum titum to nie tylko dla młodzieży !!
hahahah

A najlepsze, że część tematów pojawia się na stronie głównej ;D Niezła wizytówka miasta...

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org