Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Od dzisiaj /1 grudnia/ obowiązuje już w Polsce Traktat Lizboński |
ZIELONE DOLARY MARKI CZERWONE BONY SPRZEDAM BONY HAHA
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Od dzisiaj /1 grudnia/ obowiązuje już w Polsce Traktat Lizboński |
witam na rej auta z kierownica uk musi zgodzic sie ministerstwo transportu jesli chodzi o przerobke uk na pl to nie jest wielki problem szczegolnie z autami z odkrecana grodzia jednak bardzo pracochlonne(jesli chce to sie dobrze zrobic) najwiekszym problemem jest z duza ilosc roznych plastikow czesci do przerobki -kokpit-gora+dol -wiazka elektryczna-najlepiej cala-lub przedluzanie angielskiej ale nie kablami od glosnikow jak to jest praktykowane - belka pod kokpit i kolumne kierownicy -przekladnia kierownicza -sciana grodziowa - lampy -nagrzewnica+przewody nawiewowe -pedaly -czesci przewodow hamulcowych -pompa abs- nie zawsze -serwo hamulca -tapicerka drzwi jesli auto ma elektryke -fotele przod - nie kazde auto ma full regulacje dwoch foteli -mechanizm wycieraczek -podszybie jesli niema przetloczen -dywan-inne umieszczenie gum ochronnych na uk -zegary na pl - - w niektorych autach tunel z hamulcem recznym - jakies weze od wody lub klimy,przelaczniki oczywiscie moga tu byc wyjatki lub cos jeszcze ekstra mozna np nie zmieniac dywanu lub zegarow ale kazdy po jakims czasie chce sprzedac auto i co wtedy?? wlasciwie cala ta operacja oplaca sie przy autach o wartosci w polsce od 30 tys zl
|
|
dla mnie to bazyl :/ .
|
|
www.cvr.pl
|
|
To przestańmy może też jeździć do Romy!:) bagrmosen
|
|
www.cda.pl
|
|
Tester - z całym szacunkiem do moich znajomych nadsyłających mi maile - nie mam wpłwywu na ich treść i poprawność gramatyczno-ortograficzną ;) Ważne, że wiadomo o co chodzi Pozdrawiam róbmy swoje
|
|
To wszystko przez te glupie, kobiece gazety. Pisza tam jakie to kobiety sa wspaniale, a ze meszczyzni gorsi. Robia z kobiet takie tajemnicze, ucza zawile myslec przez jakies skamplikowane, zawarte w nich historyjki. Nie wiem co bardziej zasmieca mozg, Te gazety, czy Radio Maryja. Mysle, ze wiele zalezy od jednostki, a nie koniecznie od plci. Jednak wiekszasc odkryc i wynalazkow to zasluga meszczyzn.
|
|
Poczatek tragedi hihihi. Mecz z jagielonia nie wychodźcie z domów!!!
|
|
zippo tak sprzedali kogos, maja teraz kasy ze hoho.
|
|
Tanie, tzn. ile za A-4?
|
|
kurnik - literaki managerzone - piłka i hokej
|
|
Drukarnia Pana Połończyka na rogu Pięknej i Wiejskiej
|
|
Fakt, cisza a dość istotna sprawa. Wypłata części zaległych wynagrodzeń dla byłych pracowników jak i nowe miejsca pracy.
|
|
biernaczento nie,, ale mieszkam w łomży i interesuje sie takimi sprwami
|
|
kto wie co to za impreza w parku przy mazowieckiej?chodzi mi o plac przy kortach.policja,karetka,jakies wybuchy "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
CO ZA śWIęTO? rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |