Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Senat odrzucił "stanowczy protest" przeciwko wieszaniu krzyży |
A tak na powaznie... Ja wale bardzo ale to bardzo duzo ortografow i literowek. Jednak spowodowane jet to pospiechem i troche jakimis wadami. Koniec koncow mamz aswiadczenie o dysortografi. Ostatnio sporo mi sie poprawilo. Chyba wiecej czytam :P A wszytskie sformuowania typo przyszet, fkoło, tesz itp to jakas ******** moda jaka panuje wsrod malolactwa internetowego. Wg. mnie to zwykle lenistwo i jakies olewajace podejście do języka. Ja nie przywiązuje tak bardzo uwagi do tego (chyba juz to olalem) Jednak rzeczywiści czasem taki pisanie denne rzeczywiście moze wkurwic. Jednak ja proponuje wnikac bardziej w swoja osobe niz poprawiac kogos. Slyszalem kiedys dobry dowcip apropos wpierdalania sie. Siedzi chlopczyk na lawce i wcina cukierki. Podchodzi do niego starszy Pan i zagaduje: - Chłopczyku nie jec tyle tych cukierków bo Ci zabki wypadna! - E tam moj dziadek ma 70 lat i ma wszytskie zeby! - Widzisz napewno nie jadl tyle cukierkow... - Nie! Nie wpi*****al sie w nieswoje sprawy! pozdrawiam Nigdy więcej PiS!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Senat odrzucił "stanowczy protest" przeciwko wieszaniu krzyży |
Drożdże winne kupisz np.w sklepie ogrodniczym na ul. Kierzkowej,a czy pirosiarczyn potasu nie psuje smaku wina? Pozdrawiam
|
|
Re: Senat odrzucił \"stanowczy protest\" przeciwko wieszaniu krzyży |
WIEŚMIN HEHEHEH ZAPRASZAM ZA MIEDZĘ DO LAKIERNIKA ZA PŁOTA TEGO KOMISU. KUKNIJ NA FURY. ZA 2 TYGODNIE BĘDĄ JAK NOWE W KOMISIE STAŁY. BUHEHEHEHE
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |