poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Górnicy protestują i rząd atakują!

W bezcennej można przeczytać o tym ,że policja nie zamierza wydawać pozwoleń na imprezy masowe na stadionie ŁKS.Pytanie dlaczego? Bo policja ma refleks szachisty, nie ujmując nic szachistom.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Górnicy protestują i rząd atakują!

Pewien gośc zrobil w stanach napad na bank , wszedł do banku, kyknął to jest nebany japad i uciekł:)

ja do budy jeżdże żółto czerwono limuzyni MPK

o nie wiedzialem

jeżeli ktos mówi o dobrej jakości sygnalu z Vectry to jest chyba przypał.
Po pierwsze brak sygnalu stereo a co dopiero mówic o nicam. Powiedziano ,że jak ktos chce miec sygnał stereo to ma sobie przerobic nowoczesny telewizor na tor audio na poziomie telewizora elemis. Jakośc obrazu mierna, zakłócenia których nie da sie czasami wyeliminowac. I to jest poziom zadowalający.

jedynym rozwiazaniem jest po prostu konkurenca ale tu jakośc dziwne rzeczy sie dzieja = ktoś nas sprzedał tylko pod wyłączność jednej frimy - kto , dlaczego i na jakich zasadach.

Za kilka dni będę już zaopatrzony w talię do WarCry :). Na razie same common, ale na początek dobre i to. Wtedy może z kimś zagram i skorzystam z jego dobrych rad ;p

cz

voyager -- źle zapytałeś

nie powinno być "kto , dlaczego i na jakich zasadach"

tylko

"za ile?"

Nie każdy jest taki bystry jak ty raver, zapewne jesteś prymusem na WSA Gratuluje.
A co do "gazety", to jest ona wydrukiem z zasobów www.4lomza.pl, czyli mówiąc twoim językiem w "gazecie, ktorą tak zachwalasz nie ma nic nowatorskiego i orginalnego"
Aha jeszcze jedno jesteś taki uczony to sprawdź sobie co oznacza słowo "gazeta" jak nazwałeś bezcenną.
Jest nowa stronka o Łomży i bardzo dobrze niech ich będzie jak nawięcej, przecież nie ma obowiązku ich odwiedzania.
Dlatego, że jest 4lomza to nikt nie może już zrobić stronki o Łomży?
Pozdrawiam i więcej optymizmu

Adriu (ktosiu), chcialbym zobaczyc jak uruchamiasz serwer SQL, dodajesz baze danych, zakladasz uzytkownika w bazie na potrzeby strony, kompilujesz PHP z Apache, rozpakowujesz zrodla... itd... nie mowiac o konfiguracji Mambo na wlasne potrzeby. Sorki ale pozwolisz, ze nie dam wiary ze nawet rozpakowanie i skonfigurowanie Mambo zajmuje Ci 10 min.

ktosiu: ja sie nie chwale... przeczytaj uwaznie wątek, to zrozumiesz.
poreg napisal do mnie: "Jesteś taki mocny ! Spróbuj zrobić podobny „portal” !!!"
Wiec mu pokazalem, ze umiem i tyle.
Na mojej stronie przynajmniej jest button i link do polskiego serwisu mambo.
Niestety elomza takiego linku nie ma (prosze mnie poprawic jesli sie myle)

Co mialem do napisania - napisalem ;)

Koniec kropka.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org