wtorek, 22 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
w Polsce uczy sie na studiach jak wypełnic formularz zeby dostac dotacje z unii

cycq: "tygrysku ja ci moge pomoc... pomoge przeprpwadzicv ci utylizacje twojego lewego jaja"

A jak Ty to chesz zrobić dziewczynie? Jestem bardzo ciekawy...

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: w Polsce uczy sie na studiach jak wypełnic formularz zeby dostac dotacje z unii

Gazelo, pomysł bardzo dobry. Zdjęć już kilka zrobiłem, postaram się jeszcze kilka zrobić. Morze już pozdrowiłem i kieliszeczek za zdrowie wszystkich forumowiczów wypiłem.

Pozdrowienia

14!

Re: w Polsce uczy sie na studiach jak wypełnic formularz zeby dostac dotacje z unii

Mało tam wiecie. Dran, zależy, to zadzowni? Bzdura. Nie bierzesz pod uwagę, że niektórzy są bardzo nieśmiali i choćby nie wiem jak chcieli, to nie zadzwonią. Będą czekali na krok z drugiej strony. Jest to raczej wada, chociaż niektóre dziewczyny to kręci! I bądź tu mądry :P

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Rozesłać ten link wszystkim znajomym ,,http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=70527&t=70527'' bo chcemy zrobić poteżną grupe osób!!! Zgłaszać sie zgłaszać ludzie!! Nic niepłacisz gdy uczestniczać do klubu a dużo zyskujesz niema składek a trików karcianych i innych sie uczysz za FREE!! Piszczie na gg nawet jak bede niedostepny odpowiem (7371138)

14!

buhahaha 2 ostrzegawcze a 8 na ****???

Oto i cala prawda o naturze kobiet ;) Dobrze ze to nie ja napisalem ;)

Zbych

Zeby sie nie spoznic na sianie ;)

Co to to nie, ale by mnie zaraz okrzyknely szowinistyczna swinia :P

--------------------------
running with scissors

Podobno od pol roku czekali na miejsce w zakladzie wychowawczym... Niestety tak to u nas jest. Gnoje maja po kilka wyrokow i chodza sobie na wolnosci bo nie ma dla nich miejsc. I to jest norma...
Dla przykladu znam malolata, ktoremu postawili kilkadziesiat zarzutow. Oczywiscie zanim go zamkneli lazil sobie jakby nigdy nic z rok czasu i dalej rozrabial. Poszedl w koncu odsiedziec swoje. Oczywiscie wyszedl zaraz na przepustke. Na przepustce obrobil kiosk, zlapali go na goracym i odwiezli do zakladu. Nie minelo 2 tygodnie znow lazil po miescie jakby nigdy nic.
Tak u nas wyglada sadownictwo w przypadku nieletnich... Dziwicie sie jeszcze, ze sie niczego nie boja? Bo ja wcale.
Pozniej jest narzekanie na policje, tylko prawda taka ze oni ich lapia, a sady wypuszczaja. Kiepsko to widze za pare lat, jeszcze troche i strach bedzie z domu wychodzic albo i w domu siedziec tez.

Zbych

mieczkos997 jesli ta historia jest prawdziwa, to akurat tutaj nie ma co nikogo bronic, tylko trzeba by jakies konsekwencje wyciagnac. Dziwi mnie w tekscie troche niescislosci, typu wlasnie "milicja" albo to, ze zamaskowany funkcjonariusz glupio sie usmiechal, rownie dobrze mozna by dopisac ze nerwowo ruszal palcem u nogi.
No ale tak jak mowie, jesli ta historia jest jednak prawda, to zachowanie ponizej krytyki, nie wiem gdzie mogli znalezc tak glupi komplet konduktorka+funkcjonariusze.

Leszek

autorka zapewne miala nadzieje ze jest konkurencja... :)
SzUkaJciE A ZnAjDzIeCiE :)

14!

a moze chce ktos sie zamienic na glosniki? ja mam do zamiany blaupunkty 120wat(cos takiego) jajowate, a potrzebuje okragle o podobnej mocy oczywiscie w pelni sprawne. hmmm??

Re: w Polsce uczy sie na studiach jak wypełnic formularz zeby dostac dotacje z u

hehehe

Proponuję dr Zofię Dobrołwicz ew.dr Agatę Dziekońską. Pracują w Poradni przy Szpitalu, ale mają chyba również prywatne gabinety (tego na 100% nie wiem).

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org