sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wypędzeni czy PRZESIEDLENI? Niemieckie gierki wokół ofiar II wojny światowej

znajdz sobie jaką prace

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wypędzeni czy PRZESIEDLENI? Niemieckie gierki wokół ofiar II wojny światowej

Ja polecam coś łatwego w obsłudze i bardzo pozytecznedo AdMunch. Jest łatwy w obsłudze i bardzo dobze blokuje wszystkie reklamy:-)!!

Re: Wypędzeni czy PRZESIEDLENI? Niemieckie gierki wokół ofiar II wojny światowej

spokojnie, może prze przypadek cos wyjdzie tym ludziom. Tiry na **** to w mieście. Niech sobie po białymstoku jeżdżą. tylko ze tam ich wyjebali

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Co wy tak sie przypi********* skuterów. Pewnie macie maluchy i dajecie na pełnym gazie 50 i szpan a z przodu pod maską głosniki. Co wam tak przeszkadza?? Napinke to sobie róbcie w realu to do domu poobijani bedziecie wracać!!

coś więcej napisz o tej pani ani mieszkam w rejonach polowej może coś zaradzę?:)

a teraz jest super skład rapsratack

a znacie jakieś składy z południa: PPM KiNT

czesc z tych, ktorzy zdali to, niestety zdali
moja kolezanka prowadzila w tym roku klase maturalna, straszne rzeczy mi opowiadala

kiedys, jak ktos sie nadawal do stolarki/np/, a z nauka mial problemy, to szedl do zawodowki albo do kogos na nauke zawodu, dzis taki ktos chce /a moze rodzice chca/ zostac inzynierem i ,niestety, coraz czesciej zostaje

Z użytkownikiem MEWA 40 nie ma co gadać bo już po gramatyce i ortografii widać że z nim poważnej dyskusji nie ma jak prowadzić. BELLA masz racje w stanach jest inaczej z tym że tam lekarze zarabiają co najmniej 10 tys. dolarów i widać że chce im sie pracowac bo godnie zarabiają. W Polsce nie ma takich płac więc większości lekarzom to zwisa. KWC przypadek twojego brata pokazuje na bezradność naszych lekarzy w niektórych przypadkach, ale jest to spowodowane tym że dobrzy lekarze wyjechali już do Norwegii, Szwecji bądź Danii. Z oddziału mojej mamy wyjechało już 5 lekarzy i pielęgniarek w tym ordynator. Przyjęli ich bez problemu, załatwili papiery powiedzieli że jeśli chcą sprowadzić rodzinę to załatwią jakieś spore mieszkanie itp. O dyrekcji szpitala nie ma co mówić bo oni biorą kasę tylko do własnej kieszeni i nie dbają o interes szpitala. Żaden z nich nie jest lekarzem tylko posłańcem PiSu!!! Oni się wogóle nie znają na problemach jakie ma szpital. Do użytkownika BARBARA - każdy kto ma prywatę jest spółką i musi udokumentować swoje przychody, złożyć zeznania podatkowe. Co prawda nie ma jeszcze kas fiskalnych ale już niedługo mają zostać wprowadzone. Rozumiem, że lekarze czasami nie są zbyt mili co do pacjenta, ale ich praca polega na ratowaniu ludzi, a nie na poznawaniu nowych przyjaciół - za to im nie płacą. Oczywiście najpierw trzeba zacząć od reformy służby zdrowia to dla poważnych ludzi mogło by zająć jakieś 2 lata, a nie jak dla pana Religi i PiSu 8 lat. Każdy wie, że ta reforma i tak nie wejdzie w życie więc lekarze sami musza walczyć o swoje. A te kolejki w szpitalach to już nie wina lekarzy a chorej służby zdrowia. POZDRAWIAM

no spółdzielnia chyba dała młodziakowi kasę za zrywanie tych plakatów!!A po za tym popatrzcie na perspektywę i popatrzcię na jantar!!Jest różnica co:D:D

a nie zdarzyło się Wam przekręcić słów przysięgi??np "ja cię nigdy nie zapuszcze,bo ty jestes piękna" albo "i nie dopuszczę cię aż do śmierci" ? :)

Wielkie dzięki :)

dokładnie....i także każdy sklep RTV i AGD:) a kożystając z tematu może ktoś wie gdzie są tanie "Mp3" i czy ten sprzęt będzie dobry...czy warto kupić:)http://allegro.pl/item113451735__odtwarzacz_mp4_mp3_filmy_zdjecia_radio_1gb.html
czekam na odpowiedzi

ceny dobrze będzie jak znajdziesz za 30 zł ale tak przeciętnie w sklepach to powinno być (ładowarka i 4 akumolatorki) coś koło 40-70 zł

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

jest z Łomży, z tym, że studiowała w Poznaniu..

Cena bateri to ok. 12-14 PLN (zależy jakiej firmy) + ładowarka ok. 50 do 70 PLN, W sumie jednak to się opłaca. Cykl ładowania akumulatorków to od 500 do 700-800 razy. Przelicz to na baterie zwykłe czy nawet te droższe alkaliczne.

Marian_2 zapewniam cie , ze to nie ta strona..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org