sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
skandal

kolejny bzdurny pomysł Giertycha

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: skandal

yarot o to juz akurat mozna by miec pretensje i probowac cos w tej kwestii zmienic. Tez uwazam, ze powinno sie zachowac maksimum zieleni. Ale nie kosztem budowy mieszkan, Lomza powoli zaczyna miec problem duzych miast. Zwyczajnie konczy sie miejsce do "rozrastania" miasta. Jakies tereny rekreacyjne na pewno powinny pozostac nietkniete. W przypadku blokow o ktorych tutaj mowimy, teren byl jednak od poczatku przeznaczony pod zabudowe, nie jest to wiec zaden zamach na enklawy zieleni, jak opisuja to mieszkancy. Zwyczajnie spoldzielnia opozniala budowe blokow w tym miejscu ile mogla, i sie ludzie przyzwyczaili do pustego placu, a teraz uwazaja ze im sie to nalezy jak psu buda.
Jednak z usuwaniem zieleni wokol blokow bez zastanowienia, jestem tez przeciwny.

Dran, zauważ, że w mojej wypowiedzi nie było słowa sprzeciwu wobec budowy budynków mieszkalnych. Niech projektują, budują, ale niech wykorzystuja przy tym odrobinę posiadanego umysłu. Nie chce mieszkać w betonowym lesie.

............

do "prawdomuwnego" i userów jego pokroju stosuję stare polskie powiedzenie: "nie rusz g..., niech nie śmierdzi", :))

________
Malachit

"przeciw mu!!" -hehe
chłopcze,skąd ty żeś się urwał?

prawdomuwny, napisz jeszcze w jakim języku starasz sie pisać, bo jest to kolejna wypowiedź pozbawiona JAKIEGOKOLWIEK SENSU.
Może gdybyś napisał jakim językiem usiłujesz się posługiwać, to tłumaczenie na język Polski nadałoby być może sensu twoim postom.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

a teraz z przestepcami bedzie mieszkal heh

________
Malachit

No moim zdaniem tez mundurki niewiele dadza. Taki pomysl zastepczy. Przydatnosc niewielka, a krzyku bedzie masa. Juz widze, jak uczniowie przyzwyczajeni, ze wszystko im wolno, nagle karnie wbijaja sie w mundurki i maszeruja do szkoly... Zgadzam sie, ze wazniejsze jest wprowadzenie jakichs narzedzi nacisku i dyscyplinowania. W tej chwili uczniowie robia co chca, a nauczycielowi nic nie wolno. Jak pobija nauczyciela, to i tak bedzie jego wina, po prostu paranoja. Ciekawe, ze uczniowie za cos takiego dostaja nagane, a nauczyciel leci z pracy, praktycznie z wilczym biletem bo pracy w zawodzie juz pewnie nie znajdzie. Na zachodzie juz dawno temu zrezygnowali z bezstresowego wychowania, a u nas ten poroniony pomysl rozkwita.
Moze i w krajach Unii uczniowie maja prawa, ale tez adekwatne do nich obowiazki. Nigdzie chyba nie ma takiego zdziczenia, z ktorym nikt nie moze nic zrobic. Dlatego pierwsza sprawa jaka powinien sie zajac minister, jest wedlug mnie odkrecenie tego calego balaganu. Uczniowie maja prawa, czas przedstawic im obowiazki i co najwazniejsze, konsekwentnie karac za wybryki. Na mundurki moze tez przyjdzie czas, a moze nie beda konieczne po takiej terapii.

biernak..." ja chciałem poznać wasze " ależ oczywiście w tym tematach co już buły to mogłeś przeczytać o naszym zdaniu.

............

Gdyby Ciebie nie było to nie byłoby kilku powtarzajacych się tematów, bądź też kilku bezsensownych tematów.

Zamiast tutaj zakładać bzdurne tematy może lepiej poszedłby pograć w piłkę na tym placu, o który tak walczy!

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Prawdomuwny, Tygrysek...kto jeszcze?

a tak przy okazji czy ktos wie, gdzie jest w lomzy najtańsze xero?? bo tam, gdzie ja obijałam sobie ksiazki było po 30 groszy za strone, a np w warszawie jest po 10 gr. zdzierstwo ( u nas)

prawdomowny ty tumanie ale wes se wąchaj klapki swojej babki
:[

no to ze troche przeplacil o jakies 200 % bo ja w lomzy tez za to place 10 groszy i to prawie wszedzei jest po 10 max 15

utworzymy taką? Chodzi oczywiście o wybitnych uczestników tego forum.

1. ......................
2. .....................
3. .....................

Zgłaszamy nominacje do tego wyróżnienia. Podsumowanie i wybór króla wkrótce. Król LSD otrzyma ogórki kiszone, owoce (banany) oraz inne atrakcje zaproponowane przez użytkowników.

ZGŁASZAJCIE !!

Dina

powiedzcie która firma w łomży jest najsolidniejsza chodzi mi o to aby pognebić oszustów i cwaniaczków może jakieś przykłady

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org