Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
BRZEŹIŃSKI NIEWINNY |
Żeby zostać policjantem trzeba mieć IQ powyżej -25 , wielu ludzi sie juz na tym złapało ,więc też uważ , następnie musisz mięć dobry węch i zawsze musisz być czujny , w każdej chwili za rogu może wyjść 5 letni dzieciak który wyrzuci papierek na ulice lub co gorsz przeklnie i wyjawi w ten sposób swój stopień demoralizacji . Trzeba także mieć skończoną podstawówke , bez tego to ani rusz . Jeśli spełniasz te wymogi spokojnie możesz iść do najbliższej psiarni i powiedzieć "Chcem zostać policjantem" Po owym zdaniu ktoś powie ci co musisz zrobić i wtedy można powiedzieć ,że zejdziesz na psy i rozpoczniesz szare pieskie życie . Żygać mi się chce od tego zawodu , ciekawe czy oni wiedzą ,że całe społeczeństwo ich nienawidzi CHWDP
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: BRZEŹIŃSKI NIEWINNY |
Całe społeczeństwo, czyli kto: Wombat i kto jeszcze ?? Ile społeczeństwo liczy ludziów ?? Czy społeczeństwo, to te które jest ganiane wokół stadionów piłkarskich, czy te które łazi bez jakiegokolwiek celu po 22.00 w nocy z jednym piwem w ręku ?? I dlaczego to społeczeństwo tak nie lubi tej policji?? No przecież policja jest dla społeczeństwa !! Może kraść nie pozwala ta bezduszna policja?? Albo może do kościoła nie pozwala chodzić?? W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
|
A dlaczego wśród polaczków nie ma nagonki na wszelkiej maści oprychów i innej łobuzerii siedzącej pod blokami i szydzącej w głos z ludzi. Dlaczego u nas nie ma normalności ??.Wg mnie Policja powinna mieć jeszcze większe uprawnienia. Gnój spojżał krzywo to pałą go. Szacunek dla munduru być musi !. Gnój chce być szanowanym ?!, niech zdejmie dresik, pouczy się, nabierze pokory i założy mundur. Tyle że w Polsce społeczeństwo nie dorosło jeszcze....
|
|
Malachit: co Ty pleciesz. Jeżeli policja jest łomżyńska to powinna strzelać do kibiców Jagiellonii. Po co im z naszych podatków kupili pizdolety ?? A jeżeli strzegą porządku i nie pozwalają nam latać z siekierami to HWDP. Krótko i na temat. Takie jest zdanie większości gówniarzy. Jak nie pójdą kiedyś siedzieć i dorosną to zmienią zdanie. Niektórzy oprócz rodzinnej wsi, swojej dzielnicy i stadionu niczego w życiu nie widzieli. Czego oczekujesz ?? Józef
|
|
peter :) masz rację :). Jedyna nadzieja że gówniarze, jak piszesz kiedyś dorosną... 120 lat zaborów, dwie wojny światowe, 45 lat ruskiej okupacji i 10 lat syfu kaczyzmu niczego się ten naród nie nauczyło. Niczego. Od wieków Kato-debile dają się upodlać.
|
|
Dać klapsa czy nie ?? - dać!, jeśli trzeba. Życie to nie jest bajka . Także dla dzieci, wszak to będą dorosłe istoty!.
|
|
Gnoje za duzo muzynskiej muzyki sie nasluchali i mysla ze gangsterami sa i stoja pod blokami w dresach i mysla ze sa wladcami dzielnicy dokladnie MALACHIT piszesz gnoja palo i moze do glowy modrzeszje rzeczy wejdo a nie gangsterowanie.
|
|
5l piwa - tylko tyle z waszego mundialu :(. Ale niektórym i to wystarczy, prawda ?! apostata
|
|
"...reliefy, rzeźby, snycerka, ale pojawiły się też herby z masy solnej, z zapieczonego ciasta naleśnikowego, /.../ a nawet rzeźby w mydle" relief to płasko- rzeźba snycerka to rzeźbiarstwo lepienie z masy solnej czy ciasta to też rzeźbiarstwo i w mydle tez to po co było tak dzielić i wymieniać???? ____________________________________-
|
|
A gdyby tak ludzie zaczęli kierować się instynktem ?? Co do rosołku masz 100% racji :) !
|
|
mieczkoś997 widz wystarczy srednie ale gdzie twoje aspiracje nie wiem czemu sie tak napaliles na ten zawod filmy, rodzina nie wnikam. Ale pomysl co jesli nie będziesz się spelniał w roli policjanta?? Może nie tyle spelnial co czul do tego powolanie, na razie jak widze masz cel w zyciu i to jest plus ofk ale nie myslisz na dzuzsza mete. Na pewno lepiej zaczac nawet tam z wyzszego stolka i dalej piac się w gore... ale to juz sam czlowieku musisz przemyslec Malachit zgadzam sie z Toba tyle ze powinni przyjmowac tam wiecej ludzi z rozumem a nie jak to kolega napisal po szkole sredniej eheh tez pozdrwaiam
|
|
Gdzie na Mundial 2006 - już nigdzie ! ...Zaufanie to potega....
|
|
Czysta bezsenność to była...
|
|
i chyba miałem rację !! :P
|
|
Autor: Malachit Wg mnie Policja powinna mieć jeszcze większe uprawnienia. Gnój spojżał krzywo to pałą go. a jeżeli tym gnojem byłby twój syn i by się spojrzał na psa krzywo bo papierek na trawnik wyrzucił to też go pałą????? odrazu może zaprowadzic do tatusia i też pałą że syna nie wychował ?? Malachit szkoda mi ciebie
|
|
Głupoty piszesz człecze !!. Jeżeli tym gnojem byłby mój syn to najpierw pałą dostaby odemnie !!. Ale przede wszystkim wychowaniem nie dopuściłbym do takiego zachowania!!. To proste, ale jak widać dla Ciebie za trudne do pojęcia skoro wogóle piszesz o tym !. ...Zaufanie to potega....
|
|
Koma a szympans ??. Wszak ma 96% genomu ludzkiego albo raczej to my mamy 96% szympansiego. Byli wcześniej niż nasz gatunek. Chociaż niektórych to i małpy się powinny wstydzić :).
|
|
NIE DLA KAPELUSZA
|
|
No to w takim razie ja spróbuje ... Czyżby to: Białowieża; cerkiew św. Mikołaja, a ten obelisk to pomnik bohaterom o wolność i socjalizm?? Ot, taki strzał w ciemno i ... z oddali, bo daaawno już tam nie przebywałem. Pozdrawiam, wychu ...Zaufanie to potega....
|
|
Glut non facit quod facere debet, videtur facere adversus ea, quia non facit |
Greatest_DeMoN gdyby była konieczna szkoła wyższa wtedy jak najbardziej zmuszony bym był ją skonczyć jednak istnieje wiele ścieżek doboru ,np.słuzba kandydacka z której zamierzam skorzystać :) Z drugiej strony wiesz... nie każdy może miec magistra ani nie każdego na niego stać. A Tobie Malachit dziekuje za szczerze słowa otuchy ,jeśli nawet jeden człowiek taki jak Ty mnie rozumie i popiera to wystarcza aby poświęcić sie dla narodu i zostać tym "psem" (bo ktoś przecież musi,prawda?? ) Pozdrawiam cdn...
|
|
Bez przesady z tym kapeluszem. To, że Hanka Bielicka czasem przyjechała do Łomży to jest fakt, ale żeby aż zmieniać herb miasta....? Moim zdaniem to niepotrzebne i bezsensowne. A ten jelonek jest jak najbardziej na swoim miejscu. Kiedys wokół Łomży było mnóstwo lasów a i chyba sama nazwa miasta ma związek z lasem. Więc jest wszystko OK i nie ma co robić piany wokół tego.
|
|
HWDP
|
|
peter: zdecydowanie pruski wymysł.
|
|
Witam! Nie spodziewalem sie takiego ruchu w tym temacie. Mozna sie jednak bylo spodziewac wypowiedzi negatywnych. I tu pojawia sie pytanie: o co wam chodzi? Mieliscie jakies przykre doswiadczenai z policja? Czy tylko slepo powtarzacie owe "chwdp" bo ktos z kolegow podrzucil to sformuowanie (tylko po to zeby miec jakis "cel" w marnym zyciu) lub jakis nienormalny idol karze propagowac nienawisc do wladzy? Owszem prawda jest ze policja czesto naduzywa kompetencji badz sie z nich neiwystepuje. Kilka lat temu sam mialem watpliwa przyjemnosc spedzic pare godzin na komisariacie na osobnosci ze sledczym. Wowczas postapilem niemadrze i nalezalo mi sie nawet dostac po twarzy! Pomyslcie o tym! Dziekuje za wszystkie normalne posty w tym temacie. Strony internetowe bardzo sie przydaly. Ponadto korzystalem z tego forum: http://www.jakubmeble.pl/policja/news.php i moge powiedziec ze mam juz jakas powierzchowna wiedze od czego zaczac. Mieczkos997 jestem z Lomzy. Tak jak radziles wybiore sie do komendy. W rozmowie napewno dokladniej przyswoje wszystkie elementy rekrutacji. Dzieki za "powodzenie" ale jeszcze nie ma na czym ;] Powiedz mi tylko jedna sprawe: przeczytalem ze mezczyzni ubiegajacy sie o sluzbe w policji musza miec odbyty stosunek do sluzby wojskowej. Jestem swiezo po szkole i rzecz jasna wojsko przede mna. Slyszalem jednak ze mozna je "odrobic" przez rok w prewencji. Jak to jest ostatecznie? A tak juz na marginesie. Pierwsza czesc Twojego loginu wyraznie wskazuje na pewne dosyc popularne nazwisko. Kojarze emerytowanego policjanta o tym wlasnie nazwisku. Teraz sluzbe podjal Jego syn... Jak pisalem jest ono dosyc czeste wiec moze to przypadek. Pozdrawiam! Marek ...Zaufanie to potega....
|
|
Mieczkos997 juz znalazlem. Artykul ponizej: http://www.policja.pl/index.php?dzial=1&id=299 Teraz mozesz mi zyczyc powodzenia :]
|
|
pelno tu sadystow albo sadomasohistow
|
|
Witaj Może nie tyle "odbyty", co uregulowany stosunek do służby wojskowej. Nie musisz być w wojsku, wystarczy iż z jakichkolwiek powodów zostaniesz przeniesiony do rezerwy. Jest coś takiego jak służba zastępcza w OPecji, zastępuje Ci to wojsko - ale nie "odrabiasz" tego w swojej jednostce. Zostajesz skoszarowany w Piasecznie i tam odbywasz służbę. Bycie w Oddziałach Prewencji nie ma wpływu na póżniejsze przyjęcie do Policji, i nie jest to ta prewencja która jeżdzi na codzień po Łomży. Tak w wielkim skócie. pokłony Indar
|
|
Niech przykładem będzie Devil. Nawet to Jego "HWDP" jest napisane z błędem. Co taki człowiek sobą reprezentuje ?!, o ile wogóle cokolwiek. Dostałem kiedyś dość wysoki mandat od Pana Policjanta, ale nie krzyczę zaraz "CHWDP" !!. Widocznie mi się należał, porządek być musi. Pomyślcie czy Wasze dzieci bawiłyby się spokojnie gdyby nie służby mundurowe ?!!. Co z ulicami ?!!. Przykładowo - gnój dostał od ojca kluczyki by wprowadzić BMkę do garażu i szaleje po ulicy z okrzykiem "HWDP" (błąd celowy) na ustach. Czy jego popieracie czy policję ??. Pytanie jest proste!. .
|
|
Tak!, by ludzie rozumni (homo sapiens) mogli żyć bez obaw że jakiś "kibic piłki nożnej" z okrzykiem "HWDP" (!) poturbuje ich rodzinę. ...Zaufanie to potega....
|
|
Masz rację.
|
|
Malchit ciekawy jestem jak można krzyknąć CHWDP z błędem... to chyba brzmi tak samo :D a samo hasło to "HWDP" i jest to pisownia prawidłowa... uliczna...
|
|
Następny konkurs to wariacje na temat Godła Polski, a może lepiej pod patronatem Edyty Górniak interpretacja Hymnu.
|
|
Ludzie co z wami jest? marus zapytał jak może sie dostac do Policji a wy dzieciaczki zaraz piszecie jakieś HWDp i inne wyrazy. Niech jeden z drugim gnojki zasmarkane sie wezmą za jakieś porządne zajęcie a nie głupoty pisać na forum. Gówniarze po 16-18 lat, kozaki od siedmiu boleści. Jak nie macie nic do powiedzenia to nie piszcie w tym poście. A wtedy będzie ład i porządek....
|
|
Witam! Jak w tytule.... Poszukuję w Łomży lub okolicy jakiegoś dobrego serwisu klmiatyzacji samochodowych, bądź warsztatu, który się tym zajmuje. Chodzi mi o wykonanie przeglądu, uzupełnienie czynnika i ewentualne oczyszczenie. Z góry dzięki za info.
|
|
"ch" i "h" wymawia się inaczej... .
|
|
Tester: nagraj mi próbki dźwiękowe... bo ja nie wiem jakie są różnice... .
|
|
Na spokojnej jest zaklad zajmujacy sie klimatyzacjami. Oni pewnie zrobia.
|
|
SaneOne, celowo przekręciłeś to co napisałem czy może raczej fragment Twego IP to pomyłka ??. O ile rozumiesz aluzję ?! :)
|
|
SaneOne masz szanse ale ta szansa nie jest zawsze brana pod uwage no chyba ze masz wujka wysoko postawionego no i dobry garb:)
|
|
![]()
|
|
Co do rosołku masz 100% racji :) ! .a co do reszty nie?;-) A gdyby tak ludzie zaczęli kierować się instynktem ?? b. dobre i b.trudne pytanie jak na taki ładny dzień hm.. jeden drastyczny ale dobitny przykład,że nie zawsze da się działać instynktownie: zapraszam do siebie sąsiada,a jemu tak to się spodobało,że zaczął przychodzić codziennie,j i zaczynają się jakieś dwuznaczne teksty,dziwne spojrzenia w kierunku mojej ładniejszej (i lepszej połowy). powinienem :odprowadzając go do drzwi po drodze podgryźć mu gardło ,a głowę zawiesić przy furtce ,żeby odstraszała potencjalnych konkurentów,nie zrobię tego z wiadomych powodów. Ps.Przepraszam za drastycyzm(chyba za dużo horrorów ostatnio oglądałem) Pozdrawiam miłego popołudnia .
|
|
Dobrze że mamy Browar Łomża, Źle że nie mamy własnego polmosu
|
|
Marus polecałbym Ci bardziej ten link http://www.policja.pl/index.php?dzial=1&id=299 A odnośnie służby zastępczej to wiesz.... Kazdy ma inne zdanie.Jeden woli isc na studia i potem dopiero startować w naborze,drugi woli isc do wojska a potem do Policji. SK to nie jest jeżdzenie "lodówą" po mieście jak to ktoś wspomniał (napewno nie tylko to ) ,to jest coś w rodzaju służby przygotowawczej (szkolenia,ochranianie imprez masowych np .mecze piłki nożnej). Jedno jest pewne że stosunek to słuzby wojskowej musisz mieć uregulowany.Jeśli juz powstała taka ścieżka doboru to możesz spróbowac.Pomęczysz sie rok ale potem zostajesz w Policji. I co najważniejsze ominie cie test wiedzy ogólnej który jest podstawą w powszechnym naborze. Musisz jechać i tak do Białegostoku (u nas w Łomzy to mozesz jedynie podanie wziąść) i tam Ci wszystko powiedza. Aaaa jeszcze jedno zanim zaczniesz ubiegać sie o słuzbe zastępczą,nie zapomnij że musisz mieć status poborowego!!!! Oraz kategorie zdrowia A !! Pozdro i zajrzyj na tej link który Ci podałem :)
|
|
Witaj Po Opecji będziesz niejako z urzędu przeniesiony do rezerwy - kończysz tam służbę i koniec. Nie rezygnujesz z policji, tylko kończy Ci się czas "kontraktu", po zakończeniu służby w OP nie dostajesz się od razu w szeregi Policji - jeśli chcesz się starać to czeka Cię taka sama droga jak każdego innego chętnego. Niestety, zasady naboru są tak skonstruowane iż służba w Opecji nie stawia Cię w lepszej sytuacji od innych kandytatów do służby. pokłony Indar
|
|
Jak w temacie. Proszę o dokładną datę z góry thx! 8)
|
|
Odrazu widac że wybory się zbliżają
|
|
Spodobał mi się lokal w Giełczynie - Biełka. może w przyszłości będę chciał tam zrobić imprezę weselną, co wy sądzicie o tym lokalu i właścicielu, bo różne już opinie spotkałem.
|
|
Osobiście nie polecam. W lutym urządziliśmy tam z zakładu pracy choinkę. Było nas około 20 osób. Zamówiliśmy obiad i przekąski. Oczywiście muzyczka w tle, później taniec. Po obiedzie zamówiliśmy coś do picia, bo obsługa zupełnie nic nie zaproponowała i nie przygotowała. Na szczęście mieli jakąś oranżadę i nic więcej. Facetom z reguły gazowane nie przeszkadza, ale kobietom niezbyt to się spodobało. Ale cóż.... na pustyni i rak ryba. Po ok. 2-3 godzinach trwania imprezy dało się zauważyć dziwne, nerwowe, a nawet nachalne zachowanie obsługi, która zaczęła zbierać zastawę ze stołów, pomimo iż talerze nie były jeszcze puste, bo ludzie z nich korzystający akurat tańczyli. I po powrocie z parkietu okazało się, że kilku z nas nie ma zastawy. Ciągle składaliśmy zamówienia, ale coraz mniejszy był wybór. Nie wiem czy to wina właściciela, czy obsługi, ale było pewne, że chcą, abyśmy już sobie pojechali. I tak też się stało. To był nasz pierwszy i ostatni wypad do "Biełki" w Giełczynie. Polecam organizację wesela w Konopkach w karczmie "Pod Topolami". Sprawdzone wielokrotnie.
|
|
Moj koleszka ma jutro o 9.00
|
|
mieczkos5@wp.pl postaram sie odpowiedziec w miare moich sił :) W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Jak ktoś jest krawężnikem to niech sobie stoi i go pilnuje żeby nikt nie ukradł.
|
|
Jak się zapiszesz to ci powiedzo???? waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Byli my na weselu orkiestra zrzneła panne młodą w koncie ,stoły uginały się ale pod naszymi łokciami, wódki było może ćwiartka na dwóch a wina była nasza po h*j my tam poszli ? ? ? waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Wombat: "ALE Z WAS LOLE , JAK KTOŚ LUBI POLICJE , MUSI MIEĆ GO W RODZINIE" - pomyliłeś się, ale nie dziwne. "LUB NIE MIAŁ NIGDY Z NIĄ STYCZNOŚCI" - znowu się pomyliłeś, ale nie dziwi nic. "WIĘKSZOŚĆ NADUŻYWA SWOICH PRAW I NIE ROBI TEGO CO DO NICH NALEŻY" - a konkrety jakieś ?, pewnie nie masz.... "DLACZEGO W ŁOMŻY OSTATNIEGO CZASU WZROSŁA KRACIEŻ ROWERÓW , DLACZEGO NIEDAWNO NA PARKINGU SPŁONEŁY 2 SAMOCHODY , DLACZEGO KTOŚ WYBIŁ MI SZYBE W SAMOCHODZIE I OKRADŁ JE DOSZCZĘTNIE ???????" - to pytanie do przestępców raczej, prawda ?. Pomijam błędy nie one są tu istotą. "GDZIE WTEDY SĄ STRÓRZE PRAWA ???????" - masz rację!!, powinni stać przy każdym aucie, rowerze i hulajnodze !!. "jak masz coś do dresów to wpadaj na polową i wtedy wyciągaj to swoją pałe hehe" - typowe gadanie ograniczonego mięśniaka :). Tak jest Wombat, bijmy się!! to jest wyjście... A może coś bardziej konstruktywnego zaproponujesz ?. "Jesteś wielkim sadystą, że za krzywe spojżenia na policjanta walną byś swoje dziecko" - mówi Ci coś słowo przenośnia ?, czy może zbyt trudne ?. I na koniec powiem że kłania Ci się netykieta, choćby z tymi "lolami". SaneOne: Nie jesteś głupi, może po prostu nie chciało Ci się trochę pomyśleć i już. Wyjaśnię więc. "Niech przykładem będzie Devil. Nawet to Jego "HWDP" jest napisane z błędem" - napisane przez Devila + wytknięty błąd "dostał od ojca kluczyki by wprowadzić BMkę do garażu i szaleje po ulicy z okrzykiem "HWDP" (błąd celowy) na ustach" - mowa o "okrzyku" (przenośnia się kłania) + to że celowo napisałem to z błędem co zaznaczyłem. Sane... zwróć uwagę że nawet na banerku masz inaczej a w sygnaturce inaczej... Różnice w pisowni są bardzo ważne !!. Np. może a morze. Marus: Wybacz że w temacie załóżonym przez Ciebie piszę trochę nie na temat ale drażni mnie już to że gównażeria (nie wszyscy oczywiście) myśli że im wszystko wolno i miast np. poczytać mądre książki, popadają w megalomanię co do własnej osoby. Powinni jednak pamiętać że normą jest ogół a nie margines. Pozdrawiam wszystkich.... chyba że wolicie się zniżać do bijatyki :) .
|
|
Widać że pokazówka :). Raczej trudno sadzi się drzewa trzymając w jednej ręce telefon...
|
|
Ech - nic to, bo jak to w mojej wiosce mawiano: "udało się ślepej kurze ziarnko", albo: "nawet zepsuty zegar umie wskazać właściwy czas ... dwa razy na dobe" .... czy coś podobnego :D. A tak przy okazji - dzieki autorom za ten i podobne mu interesujące (i pouczające) watki, wątek p. Czesława 'notwithstanding' (nie wylączając) .:D. Właśnie te oto wątki sa dla mnie glówna zachętą do częstego odwiedzania portalu 4łomża i tego forum, a takze pozwalają one do pewnego stopnia nam, Łomżanom rozrzuconym na obczyźnie, na zbliżenie się do rodzinnych stron. Jeszcze raz duże dzięki i pozdrawiam, wychu Dina
|
|
Ależ oczywiście i najlepiej wogóle Polskie ulice bez policjantów !! :) Samowolka!! Róbta co chceta.... hehe Pozdro ...Zaufanie to potega....
|
|
No i dzieki Bogu że chociaż taki polonez przejedzie!! Żeby nie on to ja juz nie chce myśleć to w tym mieście by było.A tak pozatym to nasuwa sie prosty wniosek : mało policjantów jest i za mało państwo przeznacza pieniędzy z budżetu ;/;/
|
|
Cześć Ptysiu91 :-)
|
|
Jeszcze zeby znlezli zlodzieja moich dwoch radi o glosnikach nie wspomne to tez im wplace pare zlociszy na nowy radiowoz.
|
|
Raz na kilka lat coś ustrzelą... Wielka mi rewelacja. Zbych
|
|
mieczkoś...---> ...rzeczywiscie nie warto było zakladac takiego tematu.....MOZE INACZEJ , NIE WARTO TO CZYTAC TWOICH POSTÓW, JAK WSPOMNIAŁEM WCZEŚNIEJ " W DUPIE BYŁEŚ GÓWNO WIDZIAŁEŚ" WYSTARCZY ZERKNAĆ NA TWOJE WYPOWIEDZI Z FORUM ZE SZKOŁY POLICYJNEJ W SZCZYTNIE BUHEHEHEHHEHEH.JAK KTOŚ TAKI PRZESZEDŁ PSYCHOTESTY?????
|
|
WSZYSTKO JASNE CIAPEK ZAPEWNE ZOBACZYMY MIECZKOSIA KIEDYŚ W MUNDURZE I NA ULICY ALE MUNDUREK BEDZIE MIAŁ KOLOR POMARAŃCZOWY HEHEHHEHEHEHEH
|
|
Co do egzaminatorów... Z własnego doświadczenia polecam umówic sie na godzinę popołudniową :)
|
|
MrS Ptysiu nie jest moim przyjacielem ponieważ nawet go nie znam osobiście.Poprostu nie rozumiem dlaczego czepiacie sie chłopaka bez powodu....
|
|
Nie jest to przypadkiem cyknięte z wieży ciśnień w stronę pogotowia ulicy kierzkowej ten plac po prawej wygląda na tyły zakonu panien.A w tle jak by wieża z remizy strażackiej.
|
|
Rozumiem, ze masz w Stanach zaklad mechaniki pojazdowej lub cos w tym stylu skoro piszesz "u mnie"? Z czym w Polsce dobrze, ze u nas 150zl a tam 150 dolcow? Wiec pomysl sobie, ze 150 dolcow tam zarobisz szybciej niz u nas porzecietny czlowiek 150zl. Oczywiscie biorac pod uwage obywateli USA (nie nielegalnych imigrantow), dla ktorych 150dlcow dniowki nie jest niczym nadzwyczajnym. Tutaj (w naszym wojewodztwie) zarobienie 150zl netto zajmie srednio 2 dni. Wiec powiedz w czym mamy dobrze?
|
|
No niestety nie wyszło mi wstawienie, sorry.
|
|
Markac bardzo podobnie myślimy z tym ,że ja jeszcze mam nadzieję! Pozdrawiam:)
|
|
ja tam w Łomży nie widuję patroli pieszych... w Warszawie jest pod tym względem 100 razy gorzej... a Policjanci (nie mówię, że wszyscy) zamiast patrolować nocą ulice to jadą lodówą za nowy szpital i sobie kimają :) uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Malachit myslalem,ze umiesz czytac... :) napisalem zdawal... :) pozdrawiam :}
|
|
2:1 (Żurawski 21', Brożek 84') (Klose 67') ;] Zbych
|
|
3/4 : 0 dla Niemców... ;/
|
|
i tak nic z tego !!, ale chciałbym by wygrali mimo iż piłki nożnej nie lubię. Zbych
|
|
Nie martwcie się- kiedyś nam się uda pokonać Niemców:)
|
|
Nie taka znów odrobina. To mi się naprawdę podoba... uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
a te F, e a i inne to chwyty gitarowe ?? :-)ech gdybym miał gitarę.. jak mawiał poeta.. .
|
|
Program każdego roku jest inny.
|
|
W XIX wieku to Ciołkowski dopiero wymyślał rakietę. Pierwsze silniki rakietowe wzbiły się w powietrze w XX wieku.
|
|
80-letnia staruszka zginęła w Grudziądzu (woj. kujawsko-pomorskie) potrącona przez rowerzystę. Policja poszukuje sprawcy wypadku, który uciekł z miejsca zdarzenia. Brawurowa jazdy, nawet na rowerze i brak ścieżek rowerowych, może być tragiczną w skutkach. Więcej link poniżej: http://fakty.interia.pl/kraj/droga/news?inf=760361 W stolicy Meksyku grupa rowerzystów zaprotestowała przeciw brakowi tychże ścieżek, w ten sposób, że jeździli nago na rowerach po mieście mając wymalowane na ciałach hasło "Szanujcie rowerzystów!" Może by tak u nas rowerzyści spróbowali zwrócić uwagę na problem braku ścieżek? Pieniądze na remonty dróg jakoś znajdują się, ale na budowę ścieżek rowerowych brak. Więcej o proteście link poniżej: http://dziennik.pap.com.pl/index.html?dzial=ROZM&poddzial=ZAG&id_depeszy=19208338 Zbych
|
|
literowka to nie blad. Idz sie napic kawy do "4 pory roku", jezeli juz nie chcesz patrzec na spozywajacych alkohol, ktorzy ci tak bardzo przeszkadzaja
|
|
Treść jest ukryta
|
|
eJay to gówno.Nawet idiota poskłada te eJay-owe klocki w melodyjkę,a 200 tysięcy innych kolesi na świecie "ułoży" na tym gównie ten sam kawałek co ty i wszyscy będziecie się cieszyć jak małpa do kalkulatora.Poszukaj w sieci dobrych próbek perkusjii i jednocześnie sam sampluj własne próbki dżwiękowe z kądkolwiek tylko ci przyjdzie do głowy, "powykręcaj" je w SoundForge'u z konkretnym pakietem wtyczek Waves'a,poskładaj w ACID-zie albo Reasonie.Masteruj na Izotope Ozone 3 i wyżej.Na początek w sam raz.Po roku będą w miare nuty,choć wciąć tylko amatorskie.Powodzenia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |