niedziela, 13 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
te michnikowe kłamstwa

dam szansę innym ale mam małe pytanko za 4 punkty :jaki będzie wynik meczu Francja- Korea. Połud.
Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: te michnikowe kłamstwa

refren:
O! tylko nie to
nie nie nie nie
Lech Janerka czyli Klus Mitroh
nie znam tytułu
osoba która zna tytuł zadaje następną zagadkę:-)

Wieści w Łomży rozprzestrzeniają się z prędkością światła ;-).
Coś się dzieje?
Nie wiesz co?
Wejdź na forum 4lomza i wszystko jasne!

Podobnie jak to było wtedy:

http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=16568&t=16501#reply_16568

Pamiętam, jak byłem w wojsku, mieliśmy najwredniejszego sierżanta na świecie. Wrzeszczał prosto w twarz, a jak nie znałeś poprawnych odpowiedzi ... stary, musiałeś obierać ziemniaki albo czyścić kible. Hej, zaraz. Przecież nie byłem w wojsku. Qźwa - WIĘC CO TO BYŁ ZA FACET?!

brak podpisu

Niektórych z Was to poj...lo!!! Wiecie co oznacza powrót TIRów na drogę nr 61? Rozwalona Legionów i Wojska Polskiego, ogromne korki w godzinach szczytu i w każdy wakacyjny weekend w Łomży, rozwalenie mostów, około 50 ofiar śmiertelnych rocznie na tzw. kiedyś "trasie śmierci" z Łomży do Augustowa. GDDKiA do spółki z władzami województwa tak wyremontowały drogę z Łomży do Augustowa, że ta po roku jazdy TIR-ów będzie wyglądała tak samo jak przed remontem.
Łomża jest miastem przelotowym i TIR-y nie wpłyną pozytywnie na jej rozwój. Dwa miesiące tranzitu ciężarówek przez Łomżę i będziecie tak samo protestować jak mieszkańcy Augustowa czy Wasilkowa, a cały ten ruch wcale nie spowoduje szybszej budowy obwodnicy miasta, tylko Wasze narzekania na korki i stan dróg w Łomży!

Zbych

Jak czasami czytam niektórych "urbanooszołomów" na tym forum to wytrzymać nie mogę. Żadnych konkretów, żadnej prawdy, tylko lewacko - libertyńskie hasełka. Kiedy to drodzy towarzysze usłyszeliście z ust naszego pasterza wskazanie polityczne np. na którą partię głosować?
Jak się niezbyt często kościoły odwiedza, to i kazania się nie słyszy.

Co do dawnego cmentarza wojskowego, to kościół jest najbardziej odpowiednią budowlą na tym miejscu. Chociażby ze względów historycznych wyróżniano dwa rodzaje pochówków "sepultra in cementario" i "sepultra in ecclesia". Owe cementerio było dookoła świątyni. Dopiero z początkiem XIX masowo zaczęto oddzielać cmentarze od kościołów ze względu na wzrost ludności i względy sanitarne.

"HISTORIA MAGISTRA VITAE EST" JAKBY KTOŚ ZAPOMNIAŁ

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

ptysiu, dobroci dziecko, nie ma prawdopodobnie dostępu do Internetu. W związku z powyższym, zarządzam akcję "Internet dla ptysia!". Solidaryzujmy się z naszym cierpiącym z powodu braku Internetu przyjacielem!

apostata

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org