Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Oburzają się za prawdę... |
Wszystko przejdzie... kiedyś... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Oburzają się za prawdę... |
Drogi wiarusie ... nie muszę wklejać żadnych oświadczeń , bo to już historia. Najważniejsze żę sprawy idą w dobrą stronę , każdy robi swoje i to jest ok. Ja pracuję tylko do 10.07.2006.... a potem razem z Tobą będziemy oglądać ŁKS w II lidze i to jest to o czym marzę ... Aviva ŁKS ... A co do kibiców , którzy krzyczeli , to spytaj kto im kazał ... ? krzyczeć !!!
|
|
Autor: peter (---.lom.vectranet.pl) Data: 04-06-06 00:26 a skąd Maćku Twoje przpuszczenie, że to rodzina z Łomży?? Peter, bardzo cię przepraszam za fałszywą informację, rodzina co zginęła w Gołuskach (wielkopolskie) nie pochodzi z Łomży, tylko ze Zbrzeźnicy gm. Zambrów. cdn...
|
|
W piątek o 18. Niemcy - Kostaryka wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz! http://www.kronikanarodowa.com http://kronikanarodowa.com
|
|
Re: Odurzają się za prawdę... |
Szukam wolnych miejsc w samochodzie, obojetnie na jaki mecz Polakow, jesli ktos jedzie i ma miejsca prosze o kontakt na maila adac6@gazeta.pl
|
|
peter to jest podstawowka zastanow sie .... rzecz pierwsza - bardzo chwale sobie szkole podstawowa uwazam ze ejst to najlepsza szkola w calej lomzy rzecz druga nie widzialem jeszcze w lomzy tak bezpiecznej skzoly podstawowej kamery itp a pozatym szkola oferuje wycoce wyksztalcona kadre pedagogiczna oraz wiele zajec pozalekcyjnych.
|
|
Ja wiem , kto zlecił ... wstyd ... ale to historia ... trochę bolało i już...
|
|
Znowu Jozef Kosiorek Jest prezesem ŁKS'U pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!
|
|
Szalom! |
pensja jest motywatorem wg. ciebie, jej wysokosc, owszem, bo nie wyobrazam sobie, jak moze kogos zmotywowac 500zl czy nawet 1000
|
|
brawo! refleks! pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!
|
|
Witam od okolo 2 miesiecy moj tel kom dziwnie sie zachowuje dzwoniac slysze szumy trzaski i po rozlaczeniu dzwoniac ponownie juz jest ok . strasznie mnie to wkurza myslalem ze to tel glosniczek lub cos innego udalem sie do serwisu i potwierdzono sprawnosc mojego telefonu . zaczolem pytac znajomych i okazuje sie ze to jest problem ogolny ze inni tez tak maja czy to wina dawnei Idei ??? Poruszylem ten temat poniewaz chcialbym miec pewnosc wiec prosze o wypowiedz . Przypominam ze chodziu tu o tel w sieci orange . Pozdrawiam
|
|
W imieniu kolegów - kibiców następująca prośba do admina: otóż sporo osób chciałoby bawić się w typowanie wyników mundialowych. Ale zaczyna się okres ogórkowy. Wyjeżdżamy na weekendy poza miasto odpocząć od tej kupy betonowych zagród. Nie wszędzie jest dostęp do interu. Zmodyfikujcie zasady i opcję dostępu aby w piątki można było wyprzedzeniowo obstawiać przynajmniej mecze sobotnie. W chwili obecnej można tylko piątkowe - niestety. Pozdrowienia. pieżpa Rajskie życie stanowi ideał nawet dla ateistów.
|
|
kiedys, za mlodych lat moich bylam tam jeden raz i krotko, bo krowy przyszly obrzydlistwo NAJWIĘCEJ OSZCZĘDZA KTO UNIKA KSIĘDZA
|
|
ziomy ziomy powiec frajerze co to znaczy ziom oj dzieci zaduzo filmow i hip hopu
|
|
jak wnioskuję kochaniutek jest jednym z tych, którzy (również w nocy i dzięki Bogu) strzegą Łomży przed czerwonym kurem - co z kolei wcale nie oznacza, że musi kłaść się z kurami :) Pozdrowienia dla strażaków PS Pamiętacie taką książeczkę "Jak Wojtek został strażakiem" ? :) brak podpisu
|
|
Bym napisał co to jest, ale nie mam ochoty na wymyślanie kolejnej zagadki:P
|
|
:) "A bosman tylko zapiął płaszcz. I zaklął: - Ech, do czorta!" Tytuł: 10 W SKALI BEAUFORTA Wykonawca: (w oryginale) Czerwone gitary "Światem zaczęła rządzić jesień, topi go w żółci i czerwieni, A ja tak pragnę czemu nie wiem, uciec pociągiem od jesieni."
|
|
Monika - Na krawędzi (ale nie jestem pewien i nie znam refrenu:P) Zagadka: "Mieszkalas gdzies w domu nad Wisla Pamietam to tak dokladnie"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |