Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A co z RADNYMI???!!! |
Autor: Ptysiu80 (80.240.171.---) Data: 12-06-06 15:18 Peter napisał: czym zawinili ich piłkarze, np. Marek Citko czy Tomek Frankowski ?? Możesz to wyjaśnić ? Hehe, może jeszcze Szuliga, Szugzda albo Bayer ??? Dlaczego nie? Ja szanuję zawsze wybitnych zawodników każdej drużyny. Dlaczego nie rozmawiacie o nich a publikujecie twarze kibiców?? Ale nie wszystkich z nich wyłapali. Może lepiej, żeby jednak awansowali ?! ![]() ![]() Nie cieszy Was sportowa rywalizacja obu drużyn ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A co z RADNYMI???!!! |
iguana: Tolę pamiętam. I nawet czasami chłopcy mieli rumieńce kiedy o nią rywalizowali. Może więc to tylko pruski wymysł ?!
|
|
to może w nowym herbie Łomży zróbmy od razu McDonald's-a? hehe
|
|
Mój post odnośnie piłki nożnej spotkał się z pewną acz nieliczną i nie do końca "elokwentną" krytyką. Dzisiaj przeczytałem coś takiego: " Autor: bigi2004 (---.ptp.duna.pl)Data: 12-06-06 19:15 ehh ta milicja a swoją drogą w białym też najpierw stali i się patrzyli jak ludzie latali z siekierami". Ludzie latali z siekierami - i niech mi ktoś (autochton) powie że ten sport nie wywołuje agresji !. Teraz temat zasadniczy jaki przewija się przez forum. Nazwę go "mieczkoś997", bez urazy dla mieczkosia, powiem więcej, z szacunkiem. Psy! na Nim wieszacie tylko za to że chce być w Policji (bądz jest). Zastanówcie się jeden z drugim nad tym. Gdyby wasze dziecko czy rodzic czy ktokolwiek bliski poszli na mecz i nie wrócili lub w niepełnym zdrowiu, do kogo macie pretensję ??. Do Policji !!. A przecie to nie policjanci zrobili (wyjątek potwierdza regułę!). Gdyby waszą rodzinę ktoś napadł, zgwałcił żonę, okaleczył dzieci. W Policji jest nadzieja że bandyci poniosą karę. Tu odezwą się głosy niemyślących o skuteczność - jasne ludzie popełniają te czyny i ludzie muszą dociekać co myślał i planował bandyta, a jak wiadomo telepatów ni jasnowidzów nie ma. Pozostając w temacie mundialowym. Co by było gdyby na stadionach nie było Policji ??. Odpowiedzcie sobie sami, też na to czy puścilibyście własne dziecko na taki mecz !. Pozdrawiam. A mieczkosiowi997 należy się szacunek że chce mu się dbać o wasze otępiałe umysłowo dusze.
|
|
Chyba już nikt nie musi się wyrabiać w 200-300 zł :)
|
|
Malachit: może jestem za głupi na Twoje wywody... uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Koło Konarzyc w Salonie Seata robią klimę, z tego wiem to i w Renault oraz w Klimamedzie (na Wyszyńskiego). Kokosz
|
|
Mieczkos997 Chyba nie musze miec uregulowanego stosunku do sluzby wojskowej?! Taka "sciezka" powstala bowiem specjalnie dla POBOROWYCH. Jeszcze jedno pytanie. Jezeli ewentualnie bym siedostal i posluzyl cale 12 miesiecy w oddziale prewencji ale pozniej zrezygnowal z policji... to stosunek do sluzby wojskowej bedzie uregulowany? Pozdrawiam!
|
|
FM-INFO: jeśli założysz/cie ORGANIZACJĘ WYZWOLENIA ŁOMŻY SPOD OKUPACJI BIAŁOSTOCKIEJ daj/cie znać. Pierwszy się zapiszę. ;)
|
|
nemo: W-wa - Hotel Bristol - Trakt Królewski
|
|
Coś mi świta,że lato do nas zawitało:))) uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Akurat !! Wy może i nastrzelacie, ale żeby tak jeszcze zawodnicy !!... Zbych
|
|
dziś grali dobrze, a w porównaniu do pierwszego meczu nawet bardzo dobre, widać było chęć i determinację, widać było wk***nie niemców ze nie mogą, że nie potrafią, że tak się przechwalali. A mecz przegrali nie zawodnicy a trener... Strateg z niego żaden... i tylko naszych szkoda...
|
|
andrius dokładnie, granica wieku nie ma znaczenia, grunt abyśmy znaleźli wspólną płaszczyznę na której mogli byśmy się realizowac. W naszym mieście nic się nie dzieje więc może czas to zmienić. Każdy by tylko chciał, koncertów, jakiś imprez miejskich, a może czas się zaangażować i samemu wziąść się za organizcję lub pomoc w organizacji. Spotkanie takie jeśli będą chętni zorganizujemy i wymienimy swoje poglądy i pomysły i okaże się co dalej. Pozdrawiam
|
|
Czy to już koniec tego pożegnania??? waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
The Game - a gdzie szacunek do samego siebie ?, nie wspominając o innych....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |