środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
A co z RADNYMI???!!!

Autor: Ptysiu80 (80.240.171.---)
Data: 12-06-06 15:18

Peter napisał:
czym zawinili ich piłkarze, np. Marek Citko czy Tomek Frankowski ?? Możesz to wyjaśnić ?

Hehe, może jeszcze Szuliga, Szugzda albo Bayer ???

Dlaczego nie? Ja szanuję zawsze wybitnych zawodników każdej drużyny. Dlaczego nie rozmawiacie o nich a publikujecie twarze kibiców?? Ale nie wszystkich z nich wyłapali. Może lepiej, żeby jednak awansowali ?!

Nie cieszy Was sportowa rywalizacja obu drużyn ??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: A co z RADNYMI???!!!

iguana: Tolę pamiętam. I nawet czasami chłopcy mieli rumieńce kiedy o nią rywalizowali. Może więc to tylko pruski wymysł ?!

to może w nowym herbie Łomży zróbmy od razu McDonald's-a? hehe

Mój post odnośnie piłki nożnej spotkał się z pewną acz nieliczną i nie do końca "elokwentną" krytyką. Dzisiaj przeczytałem coś takiego:
" Autor: bigi2004 (---.ptp.duna.pl)Data: 12-06-06 19:15
ehh ta milicja a swoją drogą w białym też najpierw stali i się patrzyli jak ludzie latali z siekierami".
Ludzie latali z siekierami - i niech mi ktoś (autochton) powie że ten sport nie wywołuje agresji !.
Teraz temat zasadniczy jaki przewija się przez forum. Nazwę go "mieczkoś997", bez urazy dla mieczkosia, powiem więcej, z szacunkiem.
Psy! na Nim wieszacie tylko za to że chce być w Policji (bądz jest). Zastanówcie się jeden z drugim nad tym. Gdyby wasze dziecko czy rodzic czy ktokolwiek bliski poszli na mecz i nie wrócili lub w niepełnym zdrowiu, do kogo macie pretensję ??. Do Policji !!. A przecie to nie policjanci zrobili (wyjątek potwierdza regułę!). Gdyby waszą rodzinę ktoś napadł, zgwałcił żonę, okaleczył dzieci. W Policji jest nadzieja że bandyci poniosą karę. Tu odezwą się głosy niemyślących o skuteczność - jasne ludzie popełniają te czyny i ludzie muszą dociekać co myślał i planował bandyta, a jak wiadomo telepatów ni jasnowidzów nie ma.

Pozostając w temacie mundialowym. Co by było gdyby na stadionach nie było Policji ??. Odpowiedzcie sobie sami, też na to czy puścilibyście własne dziecko na taki mecz !.

Pozdrawiam.

A mieczkosiowi997 należy się szacunek że chce mu się dbać o wasze otępiałe umysłowo dusze.

Chyba już nikt nie musi się wyrabiać w 200-300 zł :)

Malachit: może jestem za głupi na Twoje wywody...

uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz

Koło Konarzyc w Salonie Seata robią klimę, z tego wiem to i w Renault oraz w Klimamedzie (na Wyszyńskiego).

Kokosz

Mieczkos997
Chyba nie musze miec uregulowanego stosunku do sluzby wojskowej?! Taka "sciezka" powstala bowiem specjalnie dla POBOROWYCH. Jeszcze jedno pytanie. Jezeli ewentualnie bym siedostal i posluzyl cale 12 miesiecy w oddziale prewencji ale pozniej zrezygnowal z policji... to stosunek do sluzby wojskowej bedzie uregulowany?
Pozdrawiam!

FM-INFO:
jeśli założysz/cie ORGANIZACJĘ WYZWOLENIA ŁOMŻY SPOD OKUPACJI BIAŁOSTOCKIEJ daj/cie znać. Pierwszy się zapiszę. ;)

nemo:
W-wa - Hotel Bristol - Trakt Królewski

Coś mi świta,że lato do nas zawitało:)))

uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz

Akurat !! Wy może i nastrzelacie, ale żeby tak jeszcze zawodnicy !!...

Zbych

dziś grali dobrze, a w porównaniu do pierwszego meczu nawet bardzo dobre, widać było chęć i determinację, widać było wk***nie niemców ze nie mogą, że nie potrafią, że tak się przechwalali.

A mecz przegrali nie zawodnicy a trener...

Strateg z niego żaden...

i tylko naszych szkoda...

andrius dokładnie, granica wieku nie ma znaczenia, grunt abyśmy znaleźli wspólną płaszczyznę na której mogli byśmy się realizowac. W naszym mieście nic się nie dzieje więc może czas to zmienić. Każdy by tylko chciał, koncertów, jakiś imprez miejskich, a może czas się zaangażować i samemu wziąść się za organizcję lub pomoc w organizacji.

Spotkanie takie jeśli będą chętni zorganizujemy i wymienimy swoje poglądy i pomysły i okaże się co dalej.

Pozdrawiam

Czy to już koniec tego pożegnania???

waldek 27

Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.

The Game - a gdzie szacunek do samego siebie ?, nie wspominając o innych....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org