niedziela, 03 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wybierzcie na prezydenta miata kogos z zewnatrz z daleka

No i koniec meczu : ŁKS 2: Jagielonia 3.
BRAWOOO ŁKS!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wybierzcie na prezydenta miata kogos z zewnatrz z daleka

W poniedziałek o godz 20.30 powtórka

Prawdziwym patriotą jest ten, który nie ze wszystkiego jest zadowolony w swej ojczyźnie, to człowiek, który pragnie i walczy o to, by w niej było lepiej - Charles Dickens

3:2 dla jagi

Prawdziwym patriotą jest ten, który nie ze wszystkiego jest zadowolony w swej ojczyźnie, to człowiek, który pragnie i walczy o to, by w niej było lepiej - Charles Dickens

I POPLYNELI JAK ZWYKLE NIE UMIEJA WYNIKU DOTRZYMAC DO KONCA:(

ROXXOT NO TY PRZECIEZ ZNAWCA JESTES ALE NA ODLEGŁOŚĆ. JAK JA TO MÓWIE W DUPIE BYŁES GÓWNO WIDZIAŁEŚ. A TY GDZIE TO OGLADAŁES W NORWEGI??

PRawda jest taka ze kolejny raz kondycja siadla i tyle!!! niech popracuja nad tym elementem

jakoś do tej pory krzyczeli , że kondycja jest dobra , tylko brak skuteczności

a po co wam kawalerka dziewczyny. zapraszamy do akademika:)

Panie Czesławie proszę Pana o kontakt meilowy.

Filip

Najtaniej kupisz w Warszawie, popytaj na stadionie.

Widzieliście jaki pokaz sztucznych ogni był-Trzy race poleciały jak tylko Toplesi weszli ;] Jak ktos jajkiem w scene rzucił to zeszli chłopaki ale potem jeszcze raz weszli ;]

Wielkie podziekowania dla tych wszystkich osob ktorzy mimo tych wszystkich ostrzezen pojawili sie w Bialymstoku. Bylo nas 300. Jest to wynik bardzo dobry.
Mam nadzieje, ze te 300 osob nie zaluje tych kilku godzin spedzonych w towarzystwie innych wariatow. Pokazalismy tym wszystkim placzacym dziewczynom i reszcie, ktorzy mieli kupe w majtkach na samo slowo "Jagiellonia", ze mozna tam pojechac, swietnie sie bawic, przezyc wspaniale emocje i wrocic spokojnie do domu.

Do zobaczenia w nastepnym odcinku, czyli wyjezdzie. Juz wkrotce :)

śmiech na sali. Taka smieszna ostrołęka mogła zaprosic Patrycje Markowską, koncerty odbywały się w tym samym czasie. A sponsorów mało jest w łomzy? Czy naprawdę łomza jest miastem w którym żądzi odmózdzone disco polo?

...Zaufanie to potega....

dziecko przemysl swoje posty, widziales by ktos tu napial kiedys ze Policja nie jest potrzebna??? chodzi o to ze jest jeszcze w Policji wielu takihc ktorcy tam juz dawno nie powinno byc, a jezlei chodzi ci o to ze co by sie stalo z tym typem jak Policji nie bylo by wogole to ci powiem ze go by spotkalo doslownie to samo co on uczynil tej dziewczynie

Zbych

Orzech...ja kupiłem za 20...ale od elkaesiaków:DDD
Ps....Spiero...drobna literówka:)

pochodze z Wypierdówka tzn. z Łomży

a co do nazw to miejscowi uzywaja nazwy JAŃSKI (tak mi sie wydaje) a nie WSZiP

a co sądzisz o WSIiP ??

ile jest??

Od maja w UE jest obowiazek zapinania pasów w autokarach i atubusach jeśli je maja , a od pażdziernika lub listopada nie mozna produkać pojazdów tego typu bez pasów ;]

wiadomo ze pasy ratują życie ale nie wiem czy przyjeło by sie to w autobusach miejskich które biorą udział w znikomej liczbie wypadków <a moze sie myle> , brakuje kasy na renowacje , paliwo i zakup nowych autobananów a tym bardziej nie bedzie na pasy

pasy w autokarach jak najbardziej, jak jedziesz za granice np to ci sprawdzaja przy kontroli czy masz zapiete, w miejskich pasy niekoniecznie , mało realne ,jakis menel wezmie schawtuje i potem jak sie zapiąc tym hehehe , poza tym w mpk wiecej jest miejsc stojących niz siedzacych , chyba ze ci co stoja beda tak jak mój pies jechac w szelkach heheh

kiedys slyszalem o wypadku autobusu z tirem - ludzie poprzebijali sobie klatkę piersiową własnymi kolanami :(( u nas jest problem z zapinaniem pasow w autach osobowych a co dopiero w autobusach :/

w internecie jest tego masa np http://timsoft.pl/

ehhhh nie ma na co patrzeć….cały portal nadaje się na 13-17 latków a tym bardziej ze widać na większości zdjęć na co która dziewczynę stać

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org