wtorek, 05 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
pytanie do fanatycznych wyborcow PO (buzek)

do 'halina': po pierwsze to dobry obyczaj nakazuje pisać imiona z dużej litery, więc widzę że z kulturą masz mało wspólnego.
Po drugie, jeżdżę tą drogą często i często widzę że niektórzy przekraczają tam prędkość dosyć znacznie. Nie mówię tu o Łomżyńskich kierowcach, bo oni jeżdżą tędy jeszcze w miarę wolno. Chodziło mi głównie o warszawiaków, którzy w Łomży nagminnie łamią przepisy drogowe. No a że ‘stołeczni’ są zamożniejsi to nie będzie problemów z wyegzekwowaniem kasy od nich.

"głupoty wypisujesz albo u lekarza dawno nie byłes!"
Twoja wypowiedź świadczy że masz chyba złe dni...

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: pytanie do fanatycznych wyborcow PO (buzek)

Reaper - a to bardzo ciekawe co napisales. Skad Ty tyle wiesz o lomzynskich kierowcach?? Nie sprowadzaj wszytskich do jednej beczki, bo w kazdym miescie sa maruderzy. co do kirowcow cizarowek, to i tak raczej nie przekrocza znaczaco dozwolonej predkosci, bo ogranicza ich tachograf, ktory jak na spowiedzi pokaze wszystkie grzeszki. No i oczywiscie bym zapomnial - tylko obwodnica rozwiaze problem poruszony przez krzy32.

Inżynier calkowicie zgadzam sie z Toba! Masz absolutna racje. Ja nie mowie ze jestem jakis niewiadomo jaki kierowca ale troszke km w zyciu zrobilem... szybko i pobieznie rachujac to napewno ponad 200 000 km. Troche wypadkow , debili, szalencow, etc widzialem. Zaznacze, ze przez te wszytskie km nie uczestniczylem w zadnej najmniejszej kolizji bedac kierowca. Dlatego wydaje mi sie ze moje doswiadczenie za kierownico pozwala mi w zupelnosci na krytykowanie i wypowiadanie sie na temat "mistrzow kosiarki"

pozdrawiam :)

Przemek

MarCo- nikt tutaj nie wymienia tego nazwiska, bo to byłoby naruszenie dóbr osobistych. Tak więc daj spokój, nie męcz juz człowieka, którego opluła juz połowa "świętej" łomży. Pomyśl jak ty byś sie czuł, gdyby to dotyczyło twojego, ojca, brata...Nikt go jeszcze nie skazał, nie wiadomo do konca jak jest z tymi zarzutami-są postawione czy nie.Odpuść sobie...
Poszukaj sobie sensacji gdzie indziej.

A wiecie że wasza ukochana Marika którą tu tak zachwalacie kradnie bity !!
http://toptrendy.wp.pl/wykonawcytrendy.html?T%5Bpage%5D=6 . Jak ktoś nie kojarzy bitu niech sobie ściągnie piosenke "Firma - Tylko jeden buch" To jest ten sam bicik i ogólnie cały projekt 12 "hujśtawek" (wiem że tam są ławki w tym momecie sobie drwie!! ) nie te klimaty sorry napewno nie tee!! Może komus sie podoba to co przedstawia "lady MC" no ja niestety nie trawie. Dobra kończe bo i tak "Tandeta płynie wierzchem, a sztuka na dnie" (DAB) Wiadomo OCB Pozdro dla tych prawdziwych!!

ja dzis nie wstalam skoro swit, ale tydzien mialam ciezki
jutro w plener, a jeszcze dzis szukam fajnego hoteliku na necie, gdzies nad morzem i za parenascie dni wyruszam sie wylegiwac na plazy

Prędkość to nic. Ja byłem dziś świadkiem kiedy TIR pomykał przez skrzyżowanie na czerwonym świetle. I co wy na to?

Normalnie powalił mnie pomysł ministra Giertycha zaliczenia matur tym, którzy ich defakto nie zdali. Minister zlitował sie nad biedakami, ze rok stracą, wyjada z kraju itp. Zdawałam maturę 10 lat temu-wtedy, jak ktoś nie zdał pisemnego powtarzał całość za rok i nikt sie nad nim nie litował.
Czyżby maturke w tym roku zawalił jakiś potomek miłościwie nam rządzących??

jesteś niesprawiedliwa, stara matura była jasna i klarowna a nowa matura to do tej pory jedna wielka zagadka :( 20% maturzystów nie zdało to jest bajońska ilość!!! nie wierze że tylko błąd popełnili maturzyści, bo albo program jest zbyt okrojony albo na maturze teraz więcej wymagają. reforma dopiero się u nas zadomawia, wobec powyższego uważam że maturzyści zasługują na kredyt zaufania proponowany przez Giertycha.

He podniecają się niewiadomo czym

Witam. I co sądzicie o występie MARIKI na Top Trendy. Jak myślicie ma jakieś szanse na zwycięstwo

śpiewa sofa, mam wrażenie, że to Idol, czemu nie śpiewają swoich piosenek?

hej.mi osobiście sie nie podobała,ale to tylko moja opinia

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Kolejny bezsensowny pomysl "naszego" ministra! Co on chce tym osiagnac?? nie wiem ... moze ktos z LPR nie zdal w tym roku :)

Czego się nie robi dla zdobycia głosów wyborców.

A wy wogóle wiecie ile kosztuje w Warszawie w nowym mieszkaniu 1m/2???????
Odpowiem wam(mozecie mi niewieżyc) ale dochodzi cena czasem powyżej 6000!!!!!tysięcy złotych....To jak za jakąś willę:P lub apartament z wyposarzeniem

Nic tak Giertycha nie ucieszy, jak seria z pepeszy...Amnestia :) ??!! Panie ministrze, a moze by tak pan uwolnil wszystkie mrozone truskawki - taka kolejna amnestia w pana stylu. Gratulacje dla tych, ktorzy zdali bez laski ze strony ministra.

Empatia - świadomość uczuć innych, umiejętność wczuwania się w położenie i przeżycia innych istot, uczuciowe identyfikowanie sie z nimi, umiejętność odgadnięcia ich stanu emocjonalnego. Umiejętność ta jest formą uczestnictwa w ich życiu i brania za nie odpowiedzialności. Zdolność do empatii wiąże się z umiejętnością głębokiego wglądu we własne wnętrze oraz z osobistą wrażliwością na wszystko, co istnieje.

Prokuratura w Rybniku nie zamierza stosować taryfy ulgowej wobec rowerzystów prowadzących po pijanemu. "Rower to pojazd jak każdy inny, dlatego zostanie zajęty" - zapowiada prokurator rejonowy z Rybnika Bernadeta Breisa. Na rowerzystów padł blady strach. "To rowery będą zabierane na zawsze?" - dziwi się Mateusz Malinowski z Rybnika. "Jestem harcerzem, więc nie piję, dlatego nie obawiam się o swoje dwa kółka. Ale żeby zabierać rower? Przecież to nie auto. Rowerzyści nie stwarzają aż takiego niebezpieczeństwa" - uważa Mateusz.

Źródło:
http://motoryzacja.interia.pl/news?inf=766587.

Miały być surowe kary dla pijanych kierowców, miały być rekwirowane samochody na poczet grożących. Wszystko obiecanki, cacanki, a kierowcy dalej jeżdżą, nie przjmując się obietnicami Ministra sprawiedliwości i policji i wcale nie maleje plaga pijanych kierowców na drogach. Nie zrealizowali obietnic w stosunku do pijanych kierowców, a już obiecują, że wezmą się za rowerzystów.
Rzeczywiście, czy rowerzyści są aż taką plagą na drogach?

Pozdrowienia.

nHu-czegoś nie rozumiem w Twoim rozumowaniu. Młode dziewczyny w/g Ciebie mają ciekawsze rzeczy niż pisanie na forum ,a chłopcy się nudzą i dlatego piszą? Moim zdaniem rozpiętość wieku udzielających się na forum jest ogromna. I bardzo dobrze. A dojrzałość człowieka nie jest związana z wiekiem. Z pewnością starsze osoby są bogatsze w doświadczenie życiowe. Jednak niejednokrotnie bywa,że potrafią zachowywać się nieodpowiedzialnie i mało dojrzale. Dlatego nie należy uogólniać. Tak samo sprawa intelektu a płci nie jest jednoznaczna. Z pewnością kobiety inaczej myślą niż mężczyźni. Pokusiłabym się nawet do użycia stwierdzenia ,że kobiety myślą sercem, a mężczyźni rozporkiem:)...ale tylko w szczególnych sytuacjach. Sory chłopaki -bez urazy!!!!:)))

Pozdrowionka:)

Dzięki za zainteresowanie tematem. Bardzo się cieszę, że ktoś zainteresował się moim pisaniem. Widać już, że moje wysiłki nie idą na marne.

Serdecznie pozdrawiam.

Pozdrawiam.

Wrażliwość to wspaniała zaleta ,ale też i ogromny balast. W dzisiejszych czasach lepiej nie posiadać tej cechy, bo ona zdecydowanie utrudnia życie. Taka osoba za bardzo wszystko przeżywa.Emocje biorą górę nad rozumem...a przecież nie da się przygarnąć każdego wałęsającego się psa, nakarmić każdego głodnego dziecka,pomóc wszystkim potrzebującym. Wrażliwiec na co dzień jest w rozterce...płacze bo z bezradności , płacze ze szczęścia...

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

jakbym byla wstydliwa i bojaca, to nawet w tak anonimowym miejscu, jak forum internetowe, balabym sie wypowiadac, bo zapewne ewentualny atak powodowalby moj lek, to raz
dwa, to, ze nie uzywam wulgaryzmow, nie czyni mnie slaba
nie musze ukrywac za murem przeklenstw swoich pogladow
trzy, nie widzialam wczesniej twojego nicka, wnioskuje, ze jestes nowy na forum, skad wiesz, jakie tu sa kobiety, czytales nasze wszystkie watki, wypowiedzi

Ciebie tez ktos kocha Gazelo....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org