Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sznowni userzy, czas zewrzeć szyki, nasz ziomuś w potrzebie |
Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic, o nic Dżem "Do kołyski" Zagadka: Ból serca, ból duszy Godziny zadumy Twe ślady, zapach twój, na każdym kroku Oślepłam od wspomnień Milczę, nawet się nie bronie Bo tego, co czuje zabić nie mogę ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sznowni userzy, czas zewrzeć szyki, nasz ziomuś w potrzebie |
Uważam że takie inicjatywy jak muzyczne dni są jak najbardziej potrzebne i bardzo cieszę się, że jest okazja do posłuchania ambitniejszej muzyki. Chwała organizatorom za to. Zwłaszcza dyrektorowi który poświęca temu przedsięwzięciu sporo czasu i energii. Tegoroczny repertuar zapowiada się dość interesująco, ale odrobina krytyki jeszcze nikomu nie zaszkodziła.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jestem przekonany, że władze miasta postawią na swoim. Czas uchylić rąbka prawdy: pocisk od katiuszy wystrzelony w sobotę był tylko efektem ubocznym przygotowań ratusza do zbrojnej rozprawy z TIRami! Już w najbliższych dniach na rogatkach pojawią się funkcjonariusze straży miejskiej uzbrojeni w granatniki przeciwpancerne i bazooki! Program ratusza programem mieszkańców! Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |